A lehető legunalmasabb résszel indított a Celebrandi

Az RTL új napi társkereső realityje bemutatkozásával felmondta a társkereső műsorok összes közhelyét: mindenki csalódott már, de nyitott egy új kapcsolatra. Ehhez Puskás Petiék játszották el a randigurut, de semmi érdemleges nem történt.

Oké, valaki az RTL-nél – vagy a gyártó Paprika Studiosnál - kitalálta, hogy eresszenek rá civileket néhány éppen szingli celebre, aztán nézzük meg, mi jön ki belőle. Erről szólt a Celebrandi felvezető kampánya, aztán az is kiderült, hogy Puskás-Dallos Peti és Bogi lesz majd a kerítőjük egy jópofa kamu társkereső ügynökségen keresztül, ahol Balázs Andrea lesz a szintén jópofi „recepciósuk”. Más nem derült ki, és lássuk be, ez így elég soványnak hangzik, és mi történetesen nem arra voltunk kíváncsiak, hogy milyen pasik jönnek be Schumacher Vandának vagy milyen csajok mozdulnak Frohner Fecó celebfodrászra, hanem arra, hogy akkor mi itt a tét? Lesz verseny? Vannak akadályok? Van főnyeremény?

Forrás: RTL Sajtóklub

 

Engem speciel tényleg nem érdekel, ki talál rá a boldogságra a 8, éppen ráérő celeb és a rájuk szabadított, nem is tudom, milyen elvek alapján kiválasztott átlagemberek közül. Miért is érdekelne? Randizzanak, ha úgy dobta ki a gép – a celebek rosszabbul is járhattak volna -, de akkor versenyezzenek, hajtsanak, mérettessék meg magukat.

Ki randizik jobban, gyorsabban, magasabban?

A rossz hír az, hogy az első rész alapján ilyenről szó sincsen, a még rosszabb hír pedig az, hogy az első rész arról szólt, hogy a jelek szerint mostantól csomagban is kapható Puskás-Dallos házaspár tök komolyan előadta a randiguru párkereső szerepkört, a még ennél is rosszabb hír pedig az, hogy a műsor narrátora Balázs Andrea lesz. Aki annyi erőltetett poént és faviccet pakol minden mondatába, hogy azt elég nehéz türelmesen végighallgatni. Már csak azért is, mert eddig gyakorlatilag semmi nem történt.

Forrás: RTL Sajtóklub

 

Vagyis annyi történt, hogy minden celeb, Schumacher Vanda, Frohner Fecó, Danics Dóra, aki tíz éve megnyerte az X-Faktort, Papp Zsombor, aki az Éjjel-Nappal Budapest egyik főszereplője volt, Jázmin Viktória modell és szépségkirálynő, Bogdányi Titanilla színésznő, ismert szinkronhang, Lukács Miki, Peller Anna volt párja és Köcse György versenytáncos felmondta Puskás-Dalloséknak, hogy mire vágyik. Nyilván megértő, vicces, szép és jó párra, aki azért nem nagyon szól bele az életükbe, vagy valami ilyesmi, a lényeg az, hogy

pont ezt mondták fel a kedvcsináló kisfilmjeikben,

amikbe elég könnyen bele lehetett futni az RTL-en. Vagyis pont az ment le egy teljes epizódban, aminek a pár perces „kivonatát” már hetek óta nyomják folyamatosan. Ha engem kérdeznek, az első epizód az ördögé volt, amiben persze benne van, hogy meg kellett futni a kötelező felvezető/bemutatkozó köröket, és az is, hogy már nem akartak belevágni a második epizód rapid randijaiba, merthogy ezt ígérte a beharangozó.

Forrás: RTL Sajtóklub

 

A hosszú celeblelkizés amúgy tök kiszámítható és ennél fogva unalmas volt, egyedül Jázmin Viktória volt az, aki meglepően őszintén beszélt önmagáról, a többiek inkább vetítettek. Ahogy vetítettek Puskás Petiék is, de ők már bele is merevedtek ebbe a „hű de boldogok vagyunk mi fiatal művészek, akik mindent együtt csinálnak” pózba.

Puskáson néha látni is lehetett, hogy kicsit unja a dolgot,

és ilyenkor a nála sokkal lelkesebb Bogi vette át a kikérdezést – ami teljesen érdektelen volt. Innen nyilván csak feljebb van, mert jönnek a randik, de hogy ez merre fut ki azon túl, hogy celebek és civilek azt mondják majd egymásnak, hogy „Te is nagyon szimpatikus vagy!”, azt el nem tudom képzelni.

Forrás: RTL Sajtóklub

 

Merthogy nyilván nem megy majd át hirtelen szoftpornóba a műsor, ahogy azt is nehezen tudom elképzelni, hogy a celebekről vagy egy részükről kiderüljön, hogy igazi vadparasztok, és az átlagemberek vonítva menekülnek előlük, és senki nem jön össze senkivel. Vagyis lesz valami tök felületes izé, amiről még azt sem lehet majd megmondani, hogy kölcsönös vonzalmon vagy szerkesztői döntésen alapszik, aminek az égvilágon semmi tétje nem lesz, de legalább a celebek nem lustulnak el, ha már aláírtak a csatornával. Verseny pedig nyilván nem lesz...

Értékelés: 4/10