A Mónika Show legelképesztőbb jelenetei

Legjobb bevonulások, Rap Nagyik, és a szitu, amikor Mónika álla leesett.

A bezzegrégenezés margójára érdemes olykor-olykor feljegyezni, hogy bezzeg régen sem csak A Mindentudás Egyeteme ment a tévében, hanem bizony a Mónika- vagy a Balázs Show, amikben elég gyakran előfordultak hajmeresztőbbnél őrültebb sztorik.  Egy TOP 50-es lista is kevés lenne, hisz akár a komplett Mónika Show-t be lehetne ide illeszteni, ahogy a legismertebb, fejből oda-vissza idézhető figurákból is csípőből meglenne egy 10-es lista. De most hagyjuk Erzsikét, a kardoskútiakat (és a megannyi álmatlan éjszakáikat), Botos Ágit meg a többieket, hisz vannak itt még rejtett kincsek bőven.

A legjobb bevonulások

Van az a mondás, hogy mindig a legrosszabb képminőségű videók a legjobbak. Jelen esetben sincs ez másként. Szerencsére a szemcsés felvétel nem vesz el semmit a műélvezetből, sőt, még dob is rajta egyet. Ennek a best of videónak az első 50 másodperce csak a bevonulásokról szól. Nem vagyok a divatbemutatókon szakszerűen sétáló, úgynevezett catwalkoló modellek vonulásának két lábon járó nagylexikonja, de szerintem 

nincs az a Karl Lagerfeld Fashion show, ami ilyen erős vonulásokat tud felmutatni. Van itt meztelenkedés, üldözés, tánc, de gépfegyverrel menetelés is.

 

 

Rap nagyik

Annak, aki azt hitte, hogy már látott mindent az életben, az tekintse meg az alábbi szuper produkciót, amiben idős nénik egy előre kitalált, profi koreográfiát előadva lötyögnek a maguk által szerzett kortárs nyugger hip hop aktuális slágerének refrénjére. Ha ez a mű napjainkban született volna, és egyből a Youtube-ra teszik fel, tuti, hogy bérelt helye lenne a topon a trending listán.

Mónika álla leesik

Voltak nagy bunyók, voltak eldurvult trágárkodások, köpködések, hajtépések. Olyankor Mónika megszeppenve figyelt, és nézte, ahogy a biztonságiak beavatkoznak. Viszont volt egy eset, amikor konkrétan leesett az álla a műsorvezetőnek. Ehhez nem is kellett sok, csak egy kérdés:

Na, most akkor mi legyen, Mónika?

Ezt kérdezte a férfi, akinek hirtelen mind a két nője megbocsátott, hogy összejött ezzel-azzal is mindegyikük háta mögött. Móni eddig is megbocsátott mindent, úgyhogy most sincs ez másként.  Zsuzsika sem neheztel semmiért. Na, erre nem számított senki sem. Ezt kellett volna hirtelen orvosolnia Mónikának, aki egyből sokkot kapott, amint neki szegezték a fent leírt kérdést.

Becéző szavak

Hogy hívjátok egymást? - kérdezte Mónika.
Hát, én úgy hívom őt, hogy Izgi Bébi.
Ilyenek után, hogy bízzak meg... amikor... Izgi Bébi

A közönség kitörő nevetése után nehéz is erre bármit mondani. Az Izgi Bébinek becézett vendég sem tudott hirtelen szóhoz jutni.

De van itt óriási hasonmás show is, amiből képtelenség egy-egy részletet kiragadni, annyira szürreális, ami történik.

 

Végezetül a legjobb beszólás:


Egy valakivel nem csaltál meg, az meg a Lenin szobor.