A nap kérdése: miért szívatják magukat az Ázsia Expressz versenyzői?

Nehéz rájönni, hogy például Zámbó Krisztián miért vastag, fekete kardigánban menetel a trópusi időjárásban. A többiek is megérnek egy misét.

Idén tavasszal forgatták az Ázsia Expressz 5. évadát a Fülöp-szigeteken és Tajvanban. Az elmúlt napokban a nézők kiszúrhatták, hogy Zámbó Krisztián rengetegszer egy fekete és vastagnak tűnő kardigánt viselt. Azonban a többieknél is előfordul, hogy a fekete pólót vagy hosszú ujjút részesítik előnyben, pedig valószínűleg nem fáztak a versenyzők.

Ilyen idő van tavasszal a Fülöp-szigeteken

A fővárosban, Manilában áprilisban jellemzően meleg és napos az időjárás, az átlaghőmérséklet 25°C és 32°C között mozog, így nem meglepő, hogy sokan a tengerparton töltik az idejüket. Tajvan már kicsit hűvösebb, április körül 19 és 23 fok körüli a hőmérséklet, de azért fázni ott sem kell. Ezért is meglepő, hogy

Zámbó Krisztián rendszeresen egy fekete kardigánt viselt, amin fehér minták láthatóak.

Ez is érdekelhet!

Váratlanul meghatóra sikerült az Ázsia Expressz új része

Az Ázsia Expressz tartogatott meglepetéseket.

Tovább

 

 Amikor senki nem vette fel őket

Miközben Krausz és Mikes Anna találták fuvart, aki elvitte őket egy másik városba, addig Zámbó Krisztián és a fivére, Adrián sokat küszködtek az út szélén. Az énekes pedig nem értette, miért nem járnak szerencsével. Zámbó Krisztiánnak nem lehetett könnyű dolga, mert a videó alapján az időjárás nem volt hűvös, de ő mégis a kardigánt viselte, és még két plusz hátizsák is volt náluk. A felvételen látható, hogy mindenki más lenge öltözetet visel. 

A Zámbó testvérekre továbbra sincs kereslet a helyi sofőrök körében

– hangzott el a mondat Ördög Nóra szájából.

Egy hatalmas esés is történt

A Zámbó testvérekre egyébként nagyon rájárt a rúd az Ázsia Expresszben. Futás közben Adrián hatalmasat esett, Krisztián pedig úgy megijedt, hogy sírni kezdett. Azonban érdekesség, hogy annak ellenére, hogy itt már este volt, az énekesről lekerült a szokásos kardigánja, és csak egy zöld pólót viselt felül. Az énekest az öccse mellett Krausz Gábor és Mikes Anna próbálták nyugtatni, hogy minden rendben van, de láthatólag nagyon megijedt.

Béres Anették is beöltöztek

A TV2 még augusztusban közzé tett egy felvételt, amin látható, hogy  Béres Anett is egy ponton fekete hosszú ujjú felsőt viselt az Ázsia Expresszben, míg a társa, Sáfrány Emese egy szürke pulcsit. Az tény azonban, hogy ebben az esetben egy összevágott videót láthatunk, így nem tudjuk pontosan, milyen időjárási viszonyok uralkodtak akkor.

Stohl András pedig szintén több alkalommal fekete hosszú ujjút visel: