Váratlanul meghatóra sikerült az Ázsia Expressz új része

Az Ázsia Expressz tartogatott meglepetéseket.

Az Ázsia Expressz 3. epizódjában Till Attila elsírta magát. A TV2 műsorvezetője meghatódott azon, mennyire segítőkészek az emberek a Fülöp-szigeteken. A párosok dolga az volt, hogy szállást találjanak éjszakára. Stohl András és Till Attila abszolválták is ezt a feladatot, ám ehhez kellett egy helybéli férfi is, aki felajánlott nekik egy üres szobát az otthonában. Először a két tévés nem akarta elhinni, hogy tényleg valaki így ismeretlenül befogadja őket.

Nekem a legmeglepőbb az volt, hogy befogadott minket a Herbert

– kezdte a kamerák előtt Tilla.

Csak semmi megrendezés

Till Attila arról is beszélt, hogy otthon ő is sokat gondolkodott azon, hogy megrendezett emberek és fuvarok vannak az Ázsia Expresszben, ám most a műsor szereplőjeként rájött, hogy ez nem igaz. Stohl Andrást szintén meghatotta az emberek jósága.

Nagyon jó érzés az, hogy tiszta szívből adják. Mi ezért nem fizetünk

– reagált a színész-műsorvezető. 

A páros a befogadó családtól még ételt is kapott. Amikor Stohl András és Till Attila kint beszélgettek kettesben, akkor utóbbi tényleg nem tudta visszatartani a könnyeit, amire a barátja is azonnal reagált neki.

Ne sírjál már, mert én is sírok”

– mondta Stohl András, akinek Till Attila annyit mondott, hogy „sosem gondolta volna azt, hogy ennyire erős élmény, ha kapsz valamit”.

Az adásrészletet itt tekintheted meg

Ez hatotta meg igazán

Tilla közben a Blikknek is nyilatkozott arról, miért érzékenyült el annyira az első szállásadóik kedvességétől. A tévés elárulta, hogy nem az otthon körülményei rendítették meg, hanem az, hogy ennek ellenére is, mennyire segítőkészek voltak az ott élők. 

Ebben a műsorban rengeteg rossz dolog történt velünk, számos kényelmetlen, nehéz helyzetet éltünk át, sok megrázó dolgot láttunk, tapasztaltunk. Mégis rengeteg jó emberrel találkoztunk, megható pillanatokban volt részünk, és hogy a helyiek mennyit segítettek, az óriási élmény volt” 

– nyilatkozta Till Attila a lapnak. 

A tévés hozzátette, hogy Stohl Andrással azt tapasztalták a műsor forgatásain, hogy tényleg rengeteg a jó ember az ázsiai országokban. Kiemelte, hogy az első szállásadójuk annyira nem volt rossz módú, de megrendítette, hogy külön kaptak vacsorát és kávét annak ellenére, hogy teljesen idegenek voltak a családfő számára.

Tilla egyébként nem az a sírós fajta, de elmondása szerint az ilyenfajta jóság meghatja.

Ez is érdekelhet!

A Kísértés, Sztárban Sztár All Star - Itt a TV2 őszi műsorkínálata

Plusz 20 év után visszatér A Kísértés, jön két nagyszabású sorozat és három show-műsor.

Tovább

Ilyen volt a főváros

Till Attila elárulta, hogy hamarosan a nézők is láthatják azt, hogy a párosok a Fülöp-szigetek fővárosa, Manila felé veszik az irányt, ahol azonban még inkább általános jelenség a szegénység, ám ennek ellenére ott is nagyon segítőkészek az emberek.

Innen a főváros, Manila felé vettük az irányt, ahol olyan mértékű a szegénység, mintha valaki a Deák térre beköltöztetne tízezer, az utcán lakó szegény embert. Ott nem lehet másra gondolni, mint hogy a legszívesebben segítenél”

– nyilatkozta a műsorvezető. 

Laky Zsuzsiék és Krausz Gáborék is hasonló tapasztalatokról számoltak be

Laky Zsuzsi és a férje, Dietz Gusztáv szintén megküzdenek az Ázsia Expressz 5. évadának főnyereményéért. A házaspárt egy olyan család fogadta be, ahol az egyik gyermeknek éppen születésnapi bulija volt, de ennek ellenére sem hagyták magukra őket. 

Ennyi emberséggel én otthon nem találkozom”

– mondta Dietz Gusztáv.

Krausz Gábor és Mikes Anna pedig szintén egy csodálatos családhoz kerültek: 

Életünk szállását találtuk meg, annyira cuki család fogadott be minket, főztek vacsorát, beszélgettünk, megkaptuk a fiú szobáját, zuhanyozhattunk”  

 – mesélte a sztárséf.