A rakott karalábé visszatért: új rész helyett Szerencsekerék-ismétlést adott le a TV2

Csütörtök este ismét megnézhettük, ahogy Gyöngyi megnyeri a 2,4 milliót és az autót, holott a tévécsatorna új részeket ígért.

Óriási volt a boldogság csütörtök este a TV2-n futó Szerencsekerékben. Történt ugyanis, hogy Gyöngyi, aki saját bevallása szerint egyszer 2 milliót nyert volna a lottón a szerencseszámaival, csak sajnos elfelejtette feladni a szelvényét, most 2 millió 445 ezer forintot vihetett haza, és övé lett az autó is, miután bemondta a helyes megfejtést: RAKOTT KARALÁBÉ!

Csakhogy a RAKOTT KARALÁBÉ már 2023 augusztusában is hozott Gyöngyinek 2,4 milliót és egy új autót – ez ugyanis az akkori évadnyitó adás suttyomban leadott ismétlése volt!

Pedig a TV2 honlapján még most is ott virít, hogy 5. évad 29. rész:

Forrás: tv2play.hu

 

És visszanézhető a teljes adás is:

Miközben tavaly augusztusban mi is megírtuk itt a PORT.hun, mekkorát nyert Gyöngyi az évadnyitóban a rakott karalábéval, és hogy akkor a műsorvezető, Kasza Tibi így kiáltott fel: „Tepsibe vele! De örülök!”

 

Érdekesség, hogy TV2 Szerencsekerék-aloldalán a győzelem pillanatait bemutató videó új tartalomként van promózva:

 

Forrás: tv2play.hu

 

És egy furcsa időutazással a tavaly augusztusi cikkünkben szereplő videó url-jére kattintva a 2024.01.18-án felkerült új videóhoz jutunk el – amit nyilvánvalóan nem láthattunk még 2023.08.14-én (hacsak nem Kyle Reese vagy a Terminátor is itt dolgozik a szerkesztőségünkben).