A Survivor jön, Doktor Balaton és a Szerencsekerék megy

Celebek küzdenek civilek ellen a Survivor új évadában, a TV2-n pedig új műsorrend lép érvénybe.

Augusztus 30-án indul a Survivor új évada az RTL Klubon. A minden hétköznap este 21:20-tól látható realityben idén először hírességek és civil játékosok küzdenek meg egymással és teszik próbára fizikai és mentális tűrőképességüket. A valóságshow műsorvezetője, az Éjjel-Nappal Budapest sztárja, Joe. A műsor epizódjai az RTL Most felületen visszanézhetők lesznek.

Az már kiderült, hogy kik azok a celebek, akik a Dominikán forgatott realityben megküzdenek a 20 millió forintos fődíjért és a Túlélő címért. Járai Máté Jászai Mari-díjas színész, a Reggeli házigazdája, Nagy Alex, a Barátok köztből is ismert színésznő, Kabát Péter válogatott labdarúgó, a Nyerő Párosból is ismert médiaszemélyiség, Catherine Dederick rapper, énekesnő, Filipánics Bálint, az Éjjel-Nappal Budapest és a ValóVilág 10 sztárja, Széphalmi Júlia táncművész, aki a Nyerő Párosból is ismert, Brindzik Zsolt a Házasodna a gazda 2019-es évadából, valamint a Győzike showból is megismert Gáspár Evelin közgazdász.

Akik pedig harcba indulnak ellenük a civil csapatban: Rácz-Fodor Rózsa koordinációs vezető, Csoma Beatrix manikűrös, Juhász-Kis Bíborka bartender, Pongrácz Szabira közösségimédia-menedzser, Szilvási Tibor vállalkozó, Mészáros Tamás vívóedző, Köles Gábor személyi edző és Pintér Dániel projektmenedzser.

Közben kiderült, hogy a TV2 augusztus 23-tól életbe lépő hivatalos heti műsorrendjében nem szerepel a Kasza Tibi vezette Szerencsekerék, és a Doktor Balaton is augusztus 20-án lesz látható utoljára. Helyettük két új műsor kerül be a programba, az Oltári történetek című új, saját gyártású sorozat és a Totem című kalandreality.

A Doktor Balatonból a csatorna már rendelt egy új évadot, de egyelőre nem tudni, mikor folytatják. A megújított Szerencsekerék, amely július 19-től minden hétköznap látható volt, a TV2 szerint „remek nézettségi adatokat” produkált, ezért meglepő lenne, ha mégsem folytatódna később.

via: media1.hu / Sajtóklub