A Sztárban sztár leszek „idegbe rak, csak nézek, mint a vett malac!”

A vett malacot eredetileg Tóth Gabi emlegette Opitz Barbi és az Opitz Barbinak maszkírozott Halász Rebeka produkciója után, de a nézőnek is könnyen ez lehet a véleménye a műsorról az egymás szavába vágó zsűritagok miatt.

Idegbe raksz! Csak nézek, mint a vett malac!

Így kiáltott fel Tóth Gabi a Sztárban sztár leszek! legutóbbi adásában, miután a műsor zsűrijének Opitz Barbi, valamint az Opitz Barbinak maszkírozott Halász Rebeka közös produkciójáról kellett (volna) szakmai véleményt mondania.

Csakhogy Tóth Gabi, Köllő Babett, Majka és Pápai Joci ehelyett ordítozva-nyerítve egymás szavába vágtak, és úgy röhögtek a másik ócska poénjain, mintha valami Best of Hofit hallgattak volna.

Ráadásul az énekesek sajnos most nem is nagyon tudtak énekelni, mégis szórták nekik a 10 pontokat – olyan volt az egész, mintha a zsűri nem is ugyanazokat a műsorszámokat hallotta volna, mint mi. Úgyhogy bizonyára sok néző nevében mondhatom:

Ez a műsor engem is idegbe rak, és csak nézek, mint a vett malac!

Majka ráadásul a műsor egy pontján direkt ki sem mondja rendesen a konkurens RTL nevét, ahol Opitz Barbi megnyerte az X-Faktor 6. szériáját, holott ő maga is ezen a csatornán került be a mainstreambe a Való Világnak köszönhetően...

A káoszba torkolló verbális purparlé az alábbi videóban nagyjából a 21. percnél veszi kezdetét:

(via: tv2play.hu)