A Telekom együttműködést kötött a Netflixszel

A Deutsche Telekom és a Netflix között létrejött, több országra kiterjedő partnerség részeként a Magyar Telekomnál is elérhető lesz a streaming platform, így még tovább bővül a szolgáltató változatos tartalmi kínálata.

A Telekom ügyfelei az előfizetésük keretében rendelhetik majd meg a Netflix szolgáltatásait.

Forrás: Magyar Telekom

 

A Deutsche Telekom Csoport elérést biztosít ügyfelei számára a Netflix kínálatában található szórakozási lehetőségekhez. Az idei év során a Deutsche Telekom Csoport minden TV szolgáltatással rendelkező európai tagvállalata bevezeti ügyfelei számára az új partnerség nyújtotta előnyöket.

Magyarországon az év első felétől válik elérhetővé a streamingóriás a Telekomnál.

Dominique Leroy, a Deutsche Telekom AG Európáért felelős igazgatósági tagja így értékelte az együttműködést:

Izgatottan várjuk, hogy a Netflixszel közösen további értéket biztosítsunk ügyfeleink számára. A partnerség jól példázza, hogy odafigyelünk előfizetőink igényeire: egyszerű, örömteli és élvezetes szórakozást biztosítunk, ez jól illeszkedik az általunk nyújtott prémium élményhez.”

Emma Lloyd, a Netflix EMEA-partnerségekért felelős alelnöke elmondta: „Ez a partnerség a Deutsche Telekommal való erős kapcsolatunkra épít, nagyszerű együttműködési lehetőség arra, hogy az embereket helyezzük a szórakoztató élmények középpontjába. Nagy örömünkre szolgál, hogy a bevezetett szolgáltatással olyan rendkívül változatos szórakozási lehetőséget kínálunk az ügyfeleknek, ahol egyaránt megtalálhatók európai és tengerentúli díjnyertes filmek, népszerű sorozatok, dokumentumfilmek és közkedvelt ismeretterjesztő műsorok is.”

(Magyar Telekom Sajtó)