A TV2 pióca üzemmódba kapcsolt

A csatorna műsorváltoztatással reagál az RTL műsorváltoztatására, ráindítják a Mutasd a hangod!-at A mi kis falunkra.

Múlt héten csütörtökön derült ki, hogy a TV2 szombat 21:00 helyett 19:30-ra teszi át a Sztárban sztár leszek 2. válogatóját, ami így fél órával előbb kezdődött, mint az RTL tehetségkutatója, a The Voice, és meg is verte. Az RTL tanult az esetből, és műsorváltoztatás mellett döntöttek. Bejelentették, hogy már szeptember 16-án, most szombaton indul A mi kis falunk 8. évada, de az új epizódok nem a megszokott, 20 órás sávban érkeznek, hanem 19 órakor kerülnek majd képernyőre. A legsikeresebb magyar sorozat még sosem kezdődött ilyen korán, az 1. évad csütörtökönként 21 óra után indult, azóta pedig szombatonként 20 órakor ment a sorozat.

ez is érdekelhet

Belehúzott az RTL: már most szombaton érkezik A mi kis falunk új évada

Most az RTL húzott egy nagyot, és szeptember 16-ra betették a közkedvelt sorozat legújabb évadának első részét.

Tovább

 

A TV2 azonban résen van, és újra változtat a műsorrendjén: ráindítják A mi kis falunkra a múlt héten kimagasló nézettséggel debütált Mutasd a hangod!-at, ami szombaton 18.55-től lesz látható. Stohl András showműsora vasárnap volt először látható, és eredetileg a 2. része is vasárnap került volna adásba.

Ahogy azt a Blikk is megírta, egyre nagyobbra nyílik az olló a két csatorna nézettsége között, szeptember 12-én például a TV2 15,6%-os, míg az RTL 10,9%-os átlagot ért el a 18-23 óra közötti idősávban a 18-59 évesek körében.

A Mutasd a hangod! Szombati adásáról annyit már tudni, itt lép színpadra Tóth Andi a visszavonulása óta először. A formátum alapja, hogy a játékos kedvű pároknak 6 civil énekelni tudó vagy éppen nem tudó karaktert kell lefülelniük minden adásban Hargitai Bea, Rákóczi Feri és Papp Szabi segítségével, akikhez ezúttal Cooky is csatlakozik. Ha a páros sikeresen kiválasztja tátogás alapján a hamis hangokat, akkor 500 ezer forintot zsebelhetnek be körönként. A fődíj 5 millió forint, amennyiben egy jó hangú énekest sikerül utoljára hagyniuk.

Via: Blikk / Sorozatwiki