Az álommeló több jelöltje is beleesett Balogh Levente csapdájába

A kiesők helyére két újabb várólistás jelölt, Bence és Orsolya érkezett és kezdetét vette a feltalálók napja.

Balogh Levente arra volt kíváncsi, hogy a jelöltek közül, ki lesz az, aki beleszalad az általa felállított csapdába. Akik beleestek a kelepcébe, plusz feladatot kaptak, amit megadott időre kellett teljesíteniük. Iliász és Viktor nem értek vissza az office-ba, így nekik véget ért Az álommeló. A kiesők helyére két újabb várólistás jelölt, Bence és Orsolya érkezett és kezdetét vette a feltalálók napja. Balogh Levente arra volt kíváncsi, hogy a jelöltek közül, ki lesz az, aki beleszalad az általa felállított csapdába. Akik beleestek a kelepcébe, plusz feladatot kaptak, amit megadott időre kellett teljesíteniük.

Iliász és Viktor nem értek vissza az office-ba, így nekik véget ért Az álommeló.

 

„Ezt hogy fogjuk megoldani?” – Balogh Levente meglepődött, amikor megérkezett a két új jelölt 


Balogh Orsolya és Czakó Bence is az elnöki asszisztens pozíciójára pályáznak. Az új jelöltek ráadásul igencsak eltérő területekről érkeztek, azonban nem ez akasztotta meg Balogh Leventét, amikor bemutatkoztak. Az elnöknek ugyanis feltűnt egy részlet, ami a későbbiekben még gondot is okozhat a csapatban.

 

Iliász kinevette a társait: „12 agy, de abból mennyi működik?”

Az álommeló legújabb részében a jelölteknek olyan találmányokra kellett lecsapniuk, amelyekbe érdemes lehet befektetni Balogh Levente pénzét. A prezentációkat hallgatva Iliász végig kritizálta társait, akik szerinte rossz kérdéseket tettek fel.

 

Balogh Levente csapdát állított Az álommeló jelöltjeinek


Az álommeló jelöltjei nem is sejtették – miközben különféle találmányokról hallgattak meg prezentációkat –, hogy Balogh Levente megpróbálta átverni őket. Az elnök felkért egy bűvészt, hogy adjon elő egy kitalált történetet, ezzel szerette volna tesztelni, hogy az elnöki asszisztens pozíció várományosai minden részletre odafigyelnek-e.

 

Az álommeló jelöltjei dühösen fogadták, hogy átverte őket egy bűvész


Balogh Levente csapdájának négyen is bedőltek a jelöltek közül: Zsuzsanna, Eszter, Viktor és Iliász összetörten fogadták az elnök bejelentését. Ezt követően mindannyiuknak szembe kellett nézniük kavargó érzéseikkel.

 

Iliász annyira leblokkolt Balogh Levente feladatától, hogy mozdulni sem bírt

Balogh Levente adott egy utolsó esélyt Eszternek, Zsuzsának, Viktornak és Iliásznak, hogy bizonyíthassanak. Adott címekről kellett megszerezniük dolgokat, Iliászt azonban annyira megzavarta a kihívás, hogy még az office területét sem hagyta el, miközben a többiek a megadott címeket keresve rohangáltak.

 

Iliász és Viktor két feladatot is elbuktak, ezért távozniuk kellett Az álommelóból

„Önök már az első feladaton elbuktak” – mondta Balogh Levente Viktornak és Iliásznak, majd hozzátette, hogy ők ketten ezek után sem tudtak élni az utolsó esélyükkel. Így végül nekik kellett távozniuk Az álommeló jelöltjei közül. Iliász összetörten hagyta maga mögött az office-t, mert abban bízott, hogy ezzel a lehetősséggel végre megtalálhatja azt a helyet, ahol hasznos lehet.