Az Ázsia Expressz operatőre egy rossz mozdulattal a nap sztárja lett

Bőven tartogat még meglepetéseket a TV2 kalandrealityje.

L.L. Junior sokáig nem tűnt túl szimpatikusnak az Ázsia Expressz nézőinek, ám úgy tűnik, hogy ez kezd megváltozni. A zenész a legutóbbi adásban Krausz Gábornak és Mikes Annának önzetlenül segített, de arra is figyelt, hogy Sáfrány Emesét és Béres Anettet a Joker játékban a győzelemhez juttassa. Közben azonban egy kisebb baki történt. 

Nagyjából mindenhol működik a karma törvénye szerintem, de ebben az országban különösen

– magyarázta Dárdai Blanka, hogy miért segítenek a párjával az ellenfeleknek.

Krausz Gábor és Mikes Anna természetesen értékelte, hogy az egyik játéknál segítséget kaptak, valamint viszonozták is azt.

A következő feladatnál pedig L.L. Junior és Dárdai Blanka azért Sáfrány Emesééknek segített, mert ők voltak azok, akik a múlt heti hajszától megmentették őket. 

Nem gondoltam volna, hogy én ebben a műsorban fogok valaha is Seniornak (Junior beceneve a Redditen - szerk) szurkolni, de ez a nap is eljött!”

– írta egy kommentelő.

Junior elősegítette Anettéket a győzelemhez, mert azokat a pöcköket húzta ki, amik Emesét nem hátráltatták, sőt könnyedén tudta magát tartani”

– mondta el a véleményét valaki más.

Béres Anett mellől eltűnt egy operatőr 

Az Arany Joker során, amikor a futkározó Béres Anett meghallotta, hogy megnyerték a játékot, akkor azonnal rohant is vissza Sáfrány Emeséhez. Azonban a mellette álló operatőr hatalmasat esett a kamerájával, de az  egykori ValóVilág sztár ebből semmit nem észlelt. Sokan együttéreznek a férfival.

Jaj, szegény kamerás nem bírta Anett tempóját”

– írta valaki a Redditen.

Remélem rendesen megfizetik az operatőröket, mert brutális, amit lenyomnak azokkal a nagy kamerákkal

– jegyezte meg egy másik internetező.

Engem az érdekelne, hogy a kamerás jól van?”

– hangzott el a kérdés, amire mindenki kíváncsi.

 

A videóban láthatod, mi történt: