Az eredeti előadóval közösen lépnek fel a Sztárban sztár leszek versenyzői

Vasárnap este a hat versenyben lévő énekes egy külföldi és egy magyar dalt ad elő, utóbbit az eredeti előadóval közösen.

A versenyzők ezúttal is két produkcióval készülnek, egy külföldi és egy magyar dalt énekelnek, utóbbit magával az eredeti énekessel adják elő élőben a Sztárban Sztár leszek! 9. élő show-jában.

Forrás: TV2 Sajtószoba

 

Köllő Babett csapatából Nagy Alexa, - aki nyilatkozataiban is gyakran kihangsúlyozza, eddigi produkciói közül azt tartja az egyik legmeghatározóbbnak, amikor Doja Cat bőrébe bújt - ezúttal a többszörös Fonogram- és EMeRTon-díjas énekesnővel, Zsédával lép színpadra.

Tasi Dávid - szintén Köllő Babett versenyzője - Rácz Gergő zeneszerzőt, énekest alakítja most vasárnap.

Majka énekesei közül Karapancsev Kristóf a Hooligans együttes énekesét, Csipát fogja utánozni, és a rockerrel együtt lép színpadra.

Majka másik versenyzője, Szologjan Edgár a most vasárnapi show-ban Freddie-t, a 2016-os Eurovíziós Dalfesztivál magyarországi előválogatójának győztesét testesíti meg.

Tóth Gabi csapatából Halász Rebeka ezúttal Opitz Barbi énekesnő alteregója lesz.

Pápai Joci – akinek csapatából került ki a tavalyi győztes, Kökény Dani - nagy favoritja a 19 éves Széchenyi Lili az ország egyik legnépszerűbb énekesnőjével, Schoblocher Barbarával, a Blahalouisiana együttes énekesnőjével lép színpadra.

Sztárban Sztár leszek! 9. élő show november 26-án 18:55-től a TV2-n.