Az RTL Celebrandijában titokzatoskodó udvarlót újrahasznosította a Super TV2 realityje

A Power of Love egyik szereplője ismerős lehet korábbról, nem véletlenül.

Emlékszel még Ibrahimra, aki a Celebrandiban Schumacher Vandának csapta a szelet az RTL-en? És az is megvan, hogy akkor milyen titokzatosan mesélt a munkájáról, ami valami báger nagy bizniszt sejtetett? Most végre megvan a válasz mivel kereskedik a fiú, aki a Power of Love című műsorban már simán csak Imreként jelenik meg, igaz, megkapta az „alfahím” díszítőjelzőt.

Nyáron még Ibrahim/Imre arról beszélt a Celebrandiban, hogy Washingtonban megnézte a cseresznyefavirágzást, de mást nem volt hajlandó elárulni arról, mit is csinált Amerikában. Vandában az is felmerült, hogy a férfi gaslightingolja, vagyis úgy alakítja a beszélgetést, hogy elhitesse a partnerével, hogy „ő a hülye”. Rafinált ez az Ibrahim, pláne, hogy Imre.

 

Szóval Imre, akinek láthatóan nem jött össze a Celebrandi, hiszen ősszel már a Super TV2 realityjében, a Power of Loveban tűnt fel. A stílusa mit sem változott: „Még feldolgozom ezt a vizuális orgazmust.” - jelentette ki joviális hangon, mikor belépett a hölgyekhez. Itt kiderül, hogy

Khalid-Bethlen Imre félig magyar, félig szíriai, és kereskedőként dolgozik, elsősorban – kapaszkodj meg – fokhagymával.

Mikor a lányok megkérdezik, hány éves, és persze erre is kitérő választ ad, elhangzik a legfontosabb információ Ibrahim/Imréről: „Szóval akkor sokat hazudsz.”

A bemutatkozó videójából még azt is megtudjuk, hogy emberünknek azért nincs az életében tartós kapcsolat, mert – miként mondja – „Túlságosan sok dolgot csinálok egyszerre. Túl nagy céljaim vannak, néha túlhajszolom magamat. […]

Szeretném felépíteni a gazdasági birodalmamat, aztán politikai pályára lépek.”

De a leendő közéleti szereplő azt is elárulta, milyen nőt képzel el maga mellé ehhez a meglehetősen ambiciózus élethez:

„Babaarc, bababőr, nagy szemek, egzisztenciális, értelmiségi és gondoskodó.”

A kapcsolatiban gáláns, odaadó, udvarias, példaként pedig azt hozza fel, hogy kinyitja asz ajtót.

Aki viszont bókolásból szeretne doktorizni, szerintem ne Imrétől vegyen órát. Már az orgazmusos beszólás is kínos volt, de amikor a lányok faggatják, és utána elhangzik, hogy jól állta a sarat, ő így reagál:

„Volt sár?! Pedig én itt csak vattacukrot láttam.”

Ez is érdekelhet

Ők keresik a szerelmet a SuperTV2 új valóságshow-jában

Jövő hétfőn, szeptember 11-én startol a SuperTV2 vadonatúj valóságshow-ja, a Power of Love – A szerelem ereje.

Tovább

 

(via TV2, RTL)