Az új Disney+ sorozatokból is megvillantott néhány jelenetet a Marvel a Super Bowl szünetében

Jön a WandaVision, a Loki és a The Falcon and the Winter Soldier! Al Pacino nácivadász lett, Kiefer Sutherland sorozatot forgatott A szökevényből!

Lezajlott az Amerikai Egyesült Államok legfontosabb sporteseménye, az NFL-döntő, avagy a Super Bowl: Kansas City Chiefs és a San Fransicso 49ers közti rangos rangadót az előbbi csapat nyerte meg 31-20-ra. Mivel a Super Bowl-t milliók kísérnek figyelemmel világszerte, a nagy cégek 30 másodpercenként 5 millió dolláros (kb. 1,5 milliárd forint) áron kerülhetnek be a reklámszünetbe. Ez persze nem tétel olyan nagyágyúknak, mint a Disney, a Marvel vagy az Amazon, úgyhogy számos idei új tévésorozat előzetese mutatkozott be a meccs alatt. Íme a legérdekesebbek (a mozifilmes trailereket ebben a cikkben szedtük össze)!

Loki, WandaVision,  The Falcon and the Winter Soldier

A Marvel stúdió egy eléggé semmitmondó fél percben intézte el egyszerre mindhárom(!!!) sorozatát, ami a Disney+ platformon fog debütálni – de így is eléggé rákattantak a képregényfanok a látottakra. A The Falcon and the Winter Soldier valószínűleg kőegyszerű sorozat lesz: Sólyom és a Tél Katonája pót-Amerika kapitányként harcolnak a rosszfiúk ellen. A WandaVision már egy fokkal bonyolultabb lesz: a történet valószínűleg az '50-es évek amerikai szappanoperáinak idealizált kertvárosi környezetében fog játszódni, ám ez csak egy alternatív világ, amit a Skarlát Boszorkány kreált a valóságmanipuláló képességével, hogy megint együtt lehessen szerelmével, Vízióval. A Loki tévésorozatról még ennyit sem lehet tudni: az elvileg halott, ám a Bosszúállók: Végjáték időutazásai miatt mégis életben maradó, ravaszdi asgardi a rajongók szerint a Time Variance Authority rabruháját viseli, vagyis elkapta az a szervezet, akik a Marvel-univerzumban az időutazó bűnözőket hajkurásszák.

Hunters

Al Pacino új Amazaon-sorozata 1977-ben játszódik, és egy csapatnyi New Yorkban élő nácivadászt követ majd nyomon tíz részen keresztül. A magukat csak Vadászokként emlegető csoport felfedezi ugyanis, hogy magas rangú náci tisztviselők százai élnek közöttük, akik azt tervezgetik, hogy az Egyesült Államokban alapítják meg a Negyedik Birodalmat. A Vadászok csapata azonban Al Pacino karakterének vezetésével, a legnagyobb titokban akcióba lendül, és egy véres küldetés során az igazságszolgáltatás elé állítják a nácikat, megakadályozva ezzel egy újabb népirtást.

A szökevény

Quibi egy frissen gründolt online platform, ami kifejezetten a fiataloknak szánt, mobileszközökön megnézhető videókban utazik. A Quibi vezetősége olyannyira komolyan gondolja a kütyüfüggő korosztály minőségi szórakoztatását, hogy mostanra olyan szórakoztatóipari nagyágyúkkal sikerült megegyezniük a Marvel-filmeket rendező Russo testvérek mellett, mint a Disney, a Universal, a Sony, a Warner, Steven Spielberg vagy épp Kiefer Sutherland, aki az 1993-as A szökevény rebootját forgatta le sorozatként erre a platformra. (via Vulture)