Az új Trónok harca-plakátok után itt vannak a mókás Trónok harca-emojik is!

Természetesen a rajongóknak és a trolloknak semmi sem jó: hiányolják Bronnt és Óriásvész Tormundot.

Szinte még fel sem sem ocsúdtunk a Trónok harca menő karakterposzterei okozta csütörtöki sokkból, máris itt van a világ legnépszerűbb fantasy sorozatának legújabb promóciója:

A TRÓNOK HARCA-EMOJIK!!!

Igen, jól olvassa a kedves olvasó, Trónok harcához is készültek emojik, azaz az online kommunikációbban és a közösségi médiában előszeretettel használt pici, vicces fejek. Szerintem az Éjkirály, a morcos Cersei és a szomorú SamTarly sikerültek a legjobban, de mindenki döntse el inkább maga, melyik fejecske a legmókásabb:

Természetesen a felajzott rajongóknak ez a 20 emoji sem volt elég, és egyből követelni kezdték Podrickot, valamint a kis Lyanna Mormontot:

És persze a saját kastélyt követelő Bronnt, valamint a Brienne után epekedő Óriásvész Tormundot is:

Valószínűleg nagyon sok jelenetfotó poszter, forgatási érdekesség és mém fog még megjelenni április 14-ig... Ekkor debütál ugyanis az HBO-n a Trónok harca 8. évada, ami ezúttal csak hatrészes lesz, ám mindegyik epizód egy-egy látványos mozifilmmel fog felérni, a finálé pedig olyan grandiózus lesz, amihez hasonlót korábban még sosem láttunk a televíziózás történetében – legalábbis a stábtagok szerint. (via NME.com)