Az X-Faktorban és Sztárban sztár leszek!-ben is hullottak a könnyek

Volt, hogy a drámai pillanatoktól, de volt, hogy a röhögéstől.

Mérföldkőhöz érkezett hétvégén az RTL-en futó népszerű tehetségkutató, az X-Faktor: mentorok kiválasztották az évad legjobbjait. Vagyis Herceg Erika, Puskás Peti, Gáspár Laci, és ByeAlex is kiválasztották azt a három-három versenyzőt, akik lehetőséget kapnak, hogy megmutassák tehetségüket az élő show-ban. A műsor tehát október 22-én már élőben jelentkezik, benne a legjobb 12 versenyzővel.

Forrás: RTL Klub/Sajtóklub

 

Szombat este eldőlt, hogy ByeAlex az Isky & Szkym formációval és Solyom Bernivel, Gáspár Laci pedig Mihályfi Lucával és Serbán Szebasztiánnal indul az élő show-ba. Ám velük még nem volt teljes a mentorok mezőnye, ezért vasárnap ByeAlex csapatához még csatlakozott Beretka Ádám, Gáspár Laci versenyzőihez érkezett Sophia Khan. Herceg Erika Bodrogi Enikővel, Helfy Alexával és a Synergyvel, Puskás Peti pedig Boros Marcival, Kiss Kevinnel és Váradi Ábellel indul jövő héten szombat este az X-Faktor 2022 első élő show-jába.

 

Idáig azonban igen rögös út vezetett!

Heves vita robbant ki például Herceg Erika és Gáspár Laci között, ugyanis mindketten le akartak csapni Sophiára. Puskás Peti és ByeAlex megpróbálták kibékíteni mentortársaikat, akik végül egy kézfogással elásták a csatabárdot.

 

Gáspár Laci bűntudattól gyötörve fakadt sírva Kornis Anna produkciójától. ByeAlex szerint ugyanis „Laci kinyírta Annát a Táborban”, és Puskás Peti is úgy gondolta, hogy „Laci kritikája miatt szerepelt rosszul Kornis Anna a Mentorházban”. Az énekesnő nem is került be végül a finalisták közé.

 

Gáspár Lacinak egy másik alkalommal is „vérzett a szíve”: Puskás Peti mentoráltja, Berry ugyanis nem teljesített jól az élő show előtti utolsó fordulóban.

ByeAlex eleve nem is értette, hogy egyáltalán mit keres Berry a Mentorházban...

 

Bye Alex elemében volt végig, amikor bunkóságról volt szó. Volt egy eset például, amikor

inkább az andalítóan szép táj festményre kívánkozó szőlőtőkéit nézte, mintsem Miszlai Marci produkcióját...

Bár az énekes úgy érezte, „kiengedett szárnyakkal, büszkén énekelt”, ByeAlexet ennek ellenére nem sikerült meggyőznie. A többi mentor viszont elégedett volt az előadással, és esélyesnek is tartották Miszlai Marcit az élő show-ra (ahová viszont végül nem került be az énekes).

 

Végül sírva távoztak a versenyzők az X-Faktor Mentorházából. Nagy Gréta nem is várt mást az estétől, Kornis Anna csalódott magában, Fülöp Denisa pedig igazságtalannak tartja a mentorok döntését.

 

 

Eközben a TV2-n is drámai pillanatok zajlottak le, hiszen egy versenytől ezúttal is távoznia kellett a Sztárban sztár leszekből.

Forrás: TV2 Sajtószoba

 

A második élő show végén László Attila esett ki, aki Kasza Tibi Nem kell más című dalát adta elő. Till Attila szerint kissé félrecsúszott az előadás, szerinte ugyanis

Hajdú Péter lett belőle.

 

Azért voltak vidámabb pillanatok is, például Bari Lacinak nővé kellett változnia: Lizzo dalát adta elő, egy csillogó, kék, női ruhában, és teljesen levette a zsűri tagokat a lábukról. Majka így jellemezte a produkciót: 

Kell egy bolond minden évadban.

 

(via rtl.hu & tv2play.hu)