Az X-Faktorból négyen is távoztak, a Dancing with the Stars és a Sztárban sztár leszek! viszont győztest hirdetett

Hétvégi vetélkedőhírek az RTL Klub és a TV2 háza tájáról.

Az X-Faktor 10. évadának első élő show-jában hatalmas harc folyt a biztos továbbjutóknak fenntartott székekért, hiszen a mentorok csak arról dönthettek, az ő véleményük szerint kik érdemelnek továbbjutó helyet, ám a nézők választották ki, hogy kik azok, akik ott is maradhatnak.

Amikor a versenyzők az összes produkciót bemutatták, a közönség leadott szavazatainak köszönhetően Paulina, Tabatabai Nejad Flóra, ALEE és Mehringer Marci ültek a továbbjutást jelképező helyeken – de ezzel a műsor még nem ért véget. A többi 8 versenyző sorsáról újabb szavazás indult, mert a nézők szavazataikkal még 4 versenyzőt továbbjuttathattak.


Így a továbbjutók táborához még Ferenczi Kamilla, Nagy Regina Martina, Mardoll és a The Harmonies csatlakozhatott.

A Beneath My Skin, Imi Plaza, Tóth Roland és a The Palace számára azonban véget ért az X-Faktor.

Eközben a TV2 táncos showműsorában, a Dancing with the Starsban tizenkét mindenre elszánt híresség lépett táncparkettre, hogy profi táncpartnere oldalán megmutassa a heteken át tartó, izzasztó próbákon szerzett tánctudását. A fináléba a zsűri pontjai és a nézők szavazata alapján Tóth Andi és Andrei Mangra, Árpa Attila és Stana Alexandra, Kamarás Iván és Mikes Anna, valamint Kinizsi Ottó és Szőke Zsuzsanna jutott.


A döntőbe került legjobbaknak több körben kellett bizonyítaniuk, sorsukról pedig már kizárólag a nézők döntöttek. A Dancing with the Stars második évadának trófeáját végül Tóth Andi és Andrei Mangra emelhette a magasba. A táncos showműsor rajongói pedig nem csak a győztes párnak örülhettek: a zsűriben vendégeskedő Gabriela Spanic ugyanis bejelentette, hogy 2022-ben érkezik a Dancing with the Stars harmadik évada.

Vasárnap este véget ért a Sztárban sztár leszek! idei évada is, azaz kiderült, ki lett az év legsokoldalúbb előadója. A verseny végül Szakács Szilvi és Csiszár István között dőlt el – utóbbi javára, aki a felejthetetlen zenei legenda, Zámbó Jimmy bőrébe bújva énekelt hatalmasat duettpartnerével, Miklósa Erikával. Csiszár így saját dalt és klipet nyert, nem mellesleg pedig 10 millió forintot vihetett haza.




(via RTL Klub Sajtószoba, TV2 Play, Bors Online)

Zúzós riffek a SZESSÖNben! A PORT.hu zenés műsorának legújabb vendége Kiss Jenő, aki testépítő körökben ismert, hiszen 1996-ban ő volt a Mr. Universe világbajnoka. Izomzatát nem a szél hordta össze, de most kiderül, mire megy a brutális erő hat vékony fémhúrral szemben.