Bejelentette jövő évi új műsorait a TV2

Jövőre is lesz Sztárban Sztár és Sztárban Sztár leszek!, visszatér az Áll az alku, a Szerencsekerék és a Vigyázat, gyerekkel vagyok!, új napi sorozat debütál Hazatalálsz címmel, és jön a Pepe második évada.

Az idei évben kerül még képernyőre a The Bachelor - A Nagy Ő Árpa Attilával és 19 szerelemre vágyó hölggyel, valamint folytatódnak a celebek tanyasi kalandjai a Farm VIP legújabb évadában, és a Hal a tortán is visszatér, ezúttal a SuperTV2 képernyőjén.

Visszatér a Szerencsekerék, és ezt a hullámot meglovagolva érkezik majd a Zsákbamacska, ami jelenleg is sikerrel fut az Egyesült Államokban.

2023-ban, több éves szünet után visszatér az Áll az alku, Gundel Takács Gáborral, egy legendás formátum pedig újjászületik a TV2 képernyőjén: Stohl Andrással érkezik a Family Feud, aminek a gyártó cége az UFA Magyarország lesz.

Sztárgyerekek és szüleik játszanak majd Ördög Nórival a Vigyázat, gyerekkel vagyok! műsorában, és jövőre is lesz a sztárpárokat megizzasztó Drágám, add az életed!

A Hazatalálsz című sorozat szereplői; Forrás: TV2 Sajtószoba

 

Fikciós sorozat fronton is bővül a kínálat, a Nova TV Pure Love című napi sorozatának magyar adaptációja Hazatalálsz címmel érkezik a TV2-re. A sorozat főszereplői Törőcsik Franciska, Hajmási Dávid, Jaskó Bálint , de fontos szerepet kap Nagy-Kálózy Eszter, Esztergályos Cecília, Csapó Virág, Ábel Anita, Lékai-Kiss Ramóna, Tóth Andi, valamint Jordán Tamás, Pindroch Csaba, Kamarás Iván és Kárász Zénó is. A sorozat különlegessége, hogy nem épített díszletben, hanem valós helyszíneken forgatják az epizódokat.

A Pepe folytatása is  2023-ban érkezik a már jól ismert színészgárdával és vadonatúj szereplőkkel.

Ősszel és tavasszal is lesz zenés showműsor, tavasszal ismert énekesekkel érkezik a Sztárban Sztár legújabb évada, míg ősszel a feltörekvő tehetségeknek ad lehetőséget a Sztárban Sztár leszek! Jövőre ismét próbálkozhatnak a mindenre elszánt szakácsok a Séfek Séfe új évadában.

Végül, de nem utolsó sorban 2023-ban egy vadonatúj társkereső műsor is debütál a TV2 képernyőjén, a Married at First Sight, ami több, mint 30 országban sikerrel futott és egy teljesen új megközelítésben valósítja meg a párkereső műsor formátumát.