Bemutatkozik két újabb híresség, aki az RTL-en Celebrandizni fog

Bogdányi Titanilla színésznő és Köcse György versenytáncos is belevág a randevúzásba az RTL vadonatúj párkereső műsorában.

„Legyen izgalmas, legyen szenvedélyes” – Bogdányi Titanilla is keresi a szerelmet a Celebrandiban

„Belsőleg nekem nagyon fontos egy férfiban, hogy fel tudjak rá nézni” – vallja a színésznő, akinek az is rendkívül fontos, hogy a párja elégedett legyen a saját munkájával.

„Nem tudok elképzelni egy teljesen nyugodt, hétköznapi kapcsolatot, mert én sem vagyok olyan”

– mondja Titanilla, aki szerint a viták sem ártanak egy kapcsolatban, hiszen ezekből építkezni tud a párjával. A színésznő korábban társkereső oldalakon próbálta megtalálni az igazit, de nem járt sikerrel. „A pártalálásban szerintem senkinek sincs egyszerű dolga manapság, ismertként meg még nehezebb”.

 

Köcse György, versenytáncos: “A férfi az legyen férfi, a nő pedig legyen nő – megvannak a szerepek, ettől szép egy párkapcsolat”

Köcse György is keresi a szerelmet az RTL vadonatúj párkereső műsorában. Sosem volt az online társkeresés híve számára kifejezetten fontos a személyes kapcsolat.

„Én táncosként az energiákban hiszek”

– mondja György, akinek egy illat, egy tekintet vagy egy érintés is fel tudja kelteni az érdeklődését. Úgy véli, ha az első találkozásnál nincs meg a kellő kémia, akkor a továbbiakban kizárólag barátként tud tekinteni az illetőre. „Az biztos, hogy bolond vagyok. Imádom a humort, mindenféleképpen egy spontán fickónak tartom magam” – jellemzi magát a versenytáncos.

 

Jelentkezz a Celebrandi című műsorba www.rtl.hu/celebrandi/jelentkezz oldalon, randizz hírességekkel a többit pedig bízd a szívedre!

ez is érdekelhet

Megvan az első két híresség, aki párt keres az RTL Celebrandijában

Frohner Fecó és Schumacher Vanda az RTL több más műsorában is szerepeltek már.

Tovább

 

A videókat az rtl.hu-n találod meg.

(RTL Sajtóklub)