Bemutattak pár képkockát a Trónok harca 8-ból a Golden Globe-díjátadó szünetében

A felvétel az HBO 2019-es kínálatát mutatja be, ebben kapott helyet egy pár kockából álló felvétel, ami az új évadból való.

A klip Daenerys-ra koncentrál – Emilia Clarke karaktere megérkezik Winterfellbe, ahol Sansa Stark (Sophie Turner) és Havas Jon (Kit Harington) üdvözlik.

„Winterfell a tiéd, a te dicsőséged” - mondja Sansa Daenerys-nek, és ez az első alkalom a sorozat 2011-es indulása óta, hogy együtt láthatjuk a két főszereplőt a képernyőn.

Az HBO kisfilmjében többek közt mutatják a True Detective új évadát, a Watchman újabb adaptációját Damon Lindeloftól, ahol a főszereplő Jeremy Irons, de bekerült az HBO másik nagy sikere, a Hatalmas kis hazugságok folytatása is – Meryl Streep, Nicole Kidman és Reese Witherspoon játsszák a főszerepeket, és márciusra várható az évad érkezése.

A Trónok harca előre láthatólag április 28-án érkezik az HBO-ra, a sorozat executive producere, Bryan Cogman ezeket a szavakat mondta el róla: "Az összes különböző karakter összejön, hogy együtt nézzenek szembe az ellenséggel, és együtt számoljanak le a múltjukkal."

 

via Independent