Beszólt a Sztárban Sztár leszek! zsűrijének az egyik versenyző

De nem baj, mert Tóth Gabi szerint „ő legálisan a társadalom része.”

Megírtuk mi is, hogy elég mozgalmasra sikeredett a Sztárban Sztár leszek! válogatója: két zsűritag, Tóth Gabi és Majka elég látványosan esett egymásnak. A hétvégén a 3. évad hivatalosan is elstartolt, és feszültségben most sem volt hiány. Igaz, most nem a zsűritagok vitatkoztak egymással (Tóth Gabin és Majkán kívül Köllő Babett és Pápai Joci alkotják még a névsort), hanem az egyik versenyző sértődött meg.

Paprika Piroska egy Britney Spears-számot adott elő, majd nagyon flegmán állt ki a zsűri elé, akik meg is kérdezték tőle, hogy akarja-e, hogy értékeljék a produkcióját. Piroska előbb vállvonogatással, majd azzal válaszolt, hogy:

Tudom, hogy szar vagyok, de nem baj."

Miután elhagyta a színpadot, közölte Tillával, hogy ez a verseny úgysem az éneklésről szól, közben pedig a zsűritagok is próbálták feldolgozni az élményt, bár meglehetősen rossz oldalról közelítve a dolgokhoz.

"Ő legálisan a társadalom része" – értékelt Tóth Gabi, Majka pedig feltette a kérdést, hogy

Mindig arra gondolok ilyenkor, hogy milyen férfi akar egy ilyen nővel bármit is csinálni?”

Pápai Joci erre le is csapta a ziccert, mondván: „Hát, te egy rosszabb pillanatodban. Száz ilyet láttam, hogy ilyen nőkkel kavarodtál”. Úgy is mondhatnánk, hogy sem a jelentkező, sem a zsűri reagálása nem volt elegáns.

Via: TV2 / 24.hu