Borzalmas ruhák, remek produkciók a Sztárban sztár második adásában

A remek produkciók mellett a borzalmas ruhák nyomták rá a bélyegüket a vasárnap esti show-ra. Volt egy kis összeszólalkozás, és megvan persze a legújabb kieső is.

Az adás készítői ezúttal is gondoskodtak róla, hogy ne csak az énekes-táncos produkciókról szóljon a műsor: a házigazda Tillára egy ocsmány lila melegítőt adtak, a két zsűritag, a Tóth Andi – Marics Peti páros pedig gyakorlatilag félmeztelenül jelent meg: az énekesnőnek csak egy szalag takarta a melleit, a VALMAR egyik felének pedig nem adtak inget, pólót vagy bármilyen alsóruházatot a zakója alá.


Ami a versenyzőket illeti, megint elég nehéz feladatot kaptak többen is. Oláh Ibolyának úgy kellett Edith Piafot utánoznia, hogy egy szót sem tud franciául (de becsülettel megoldotta a dolgot), Judy Pinkként elképesztő akrobatamutatványokat adott elő; az Irigy Hónaljmirigy tagjának, Sipos Tominak Ciarának öltözve kellett twerkelnie (amely produkcióra kapott is pár csípős beszólást), a VALMAR másik felének, Valkusz Milánnak pedig szintén nővé kellett átalakulnia.

És ekkor érkezett el az este legkellemetlenebb része, mivel Valkusz zenésztársa, a zsűritag Marics Peti nem tudta magába fojtani sommás véleményét, és elsősorban a Zsédát utánzó versenyző testére tett nem túl szép megjegyzéseket („milyen undormány lábaid vannak már!”), majd amikor többen dicsérték a produkciót, akkor is igyekezett lehűteni Valkusz büszkeségét („miért vagy ilyen büszke? álljál már le!”), így a végén össze is szólalkoztak egymással.


A műsor korábbi részében egyébként Marics már párjával, Tóth Andival is összeszólalkozott a kamerák előtt, szóval vasárnap este többször is paprikás volt a hangulat a stúdióban. De essen szó az adás végkimeneteléről is: a show végén Tarján Zsófinak, a Honeybeast énekesnőjének kellett távoznia, aki hiába nyűgözte le James Brownt megjelenítve a zsűrit, a közönség a végső szavazásnál ellene döntött.


(via index.hu, tv2play.hu)


Nyitókép: Kaszás Tamás / Index.