Bréking! Kidobták a Luxusfeleségekből a legjobb szereplőt!

Cápa steaken, szolgákon és egy kismalacon ment a hiszti a Feleségek luxuskivitelben új részében.

Rubint Réka nélkül, új szereplőkkel folytatódik idén a Feleségek luxuskivitelben, a Viasat csillámporos-flitteres szutyokreality műsora, amit tavaly olvasóink legnagyobb örömére epizódonként veséztük ki itt a Port.hun. Naná, hogy a 2. évadot is bevállaltuk, hiszen itt a szereplők egyetlen nap alatt több pénzt tapsolnak el, mint amennyit mi egész életünkben megkeresünk!

Íme a luxusfeleségek:

  • Köllő Babett (38): nagyszájú operettprimadonna, aki nemrég a Celeb vagyok, ments ki innen!-ben megjárta Afrikát, de 2002-ben, 22 évesen szerepelt Dopeman és Majka Nincsen köztünk csicska című nótájának videoklipjében is!
  • Csősz Bogi (33): színésznő, az Apám beájulna egykori sztárja, aki levetkőzött a Playboy-nak, aztán hozzáment egy török mágnáshoz.
  • Vasvári Vivien (26): hisztis Barbie baba, aki állandóan nyafog és áskálódik. Korábban atletizált, de izomszakadás volt a fenekében, így derékbe tört a sportolói karrierje. Az új évad egyik fő sztoriszála, hogy párja, Fecsóka gyermekét hordja a szíve alatt.
  • Smaltig Dalma (31): gyerekruha dizájner és beszólogatós fúria, szintén egy pocaklakó büszke anyukája.
  • Farkas Rita (48): étteremtulajdonos, négygyermekes, elvált anya, aki 20 év után újra felmelegítette a kapcsolatát a szerencsejáték-függő exférjével, folyamatos konfliktusba keveredve ezzel Csősz Bogival.
  • Yvonne Dederick (?): a TV2 egykori társtulajdonosa, ügyvezető igazgatója, vezérigazgató-helyettese, aki korábban olyan cégeknél volt vezető pozícióban, mint a PepsiCo az HBO vagy a Sláger Rádió anyavállalatánál, az Emmis International. Amikor épp nem Babett színészi karrierjét egyengeti, akkor három lázadó tinit nevel az amerikai ügyvéd férjével.
  • Polgár Tünde (46): az évad új szereplője. Kifinomult ízlésű galériatulajdonos, aki Tihanyban és Floridában is ki tudja pihenni a dolgos hétköznapok fáradalmait, ha már túl fullasztónak érzi a 400 négyzetméteres budai villát.

A 2. rész ütős nyitójelenetében a Hürremnek meg Szultánának becézett Csősz Bogi egy megszeppent szobalányt ugráltatott, akin pont olyan 100 évvel ezelőtti ruha meg kötény volt, amit manapság a lakásokban már nem, maximum a jelmezboltokban és pornófilmekben látni.

Nem akartam elhinni, ami ezek után lezajlott, kétszer is visszatekertem, hogy jól hallom-e Bogi dörgedelmeit:

Jó lett, de! A tojást majd 3 percesre főzd, egészen lágyra, és a tartóba tedd, úgy a tetejére a tejfölt meg a kaviárt! A zöld lé az egy picit lehet zöldebb!

Ez tényleg így működik gazdagéknál még 2018-ban is? Vajon Bogi tudja, mi lett a két leghíresebb cselédlányos sztoriban, az Édes Annában és a Félvilágban az ilyen lekezelő csicskáztatások vége?

Szegény szobalányról alig volt olyan jelenet, ahol ne hajlongott volna épp valami miatt dekoltázst villantva – meglepődnék, ha ez nem tudatos rendezői koncepció lenne. Bogi és Dalma tehát a cseléd társaságában pletykálják ki az előző részben történteket, eközben Babett, Yvonne és Tünde természetesen ugyanezt teszik, csak ők egy puccos kávézóban.

Ez a röhejes szóvirág az összekevert közmondással mondjuk pont Dalmáé volt:

Bogi is tett elég sok fát a tűzre, úgyhogy nyilván kaphat jobbról-balról még egy-két pofont.

A lányok ezután közös popsiedzésre mentek. Dögunalom a köbön, kész szerencse, hogy Babettre rászólt az adásrendező, hogy csináljon valami infantilis csínyt, például kezdje el csapkodni Bogi fenekét:

Vivi viszont nem tudta sehova se lepasszolni a házi törpemalacát, így bevitte az edzésre, naná hogy kiakadtak miatta a csajok (és otthon ugye Fecsó is).

– Fúúúj, de pukiszag van! Rakjuk ki azt a malacot, elegem van belőle!!!
 – Ne legyél már ilyen sznob picsa!
– Fecsó azt mondta, válasszak! Vagy ő, vagy a malac!
– Hát akkor a malac.
– Ezt mondtam én is!

Tünde az edzés után látványosan megkezdi a palotának is beillő lakásukba szervezett vacsora előkészületeit. Elég erős volt a belépője a halboltban:

Jó napot, cápa steaket szeretnénk, hogy ha lehetséges!

A cipekedésben és a főzésben a tinédzser fia besegített neki, de otthon a férje is folyton ott lábatlankodott a konyhában. Ő amúgy elég nagy hóhányónak tűnik, akinél a gazdagság meg a sok antik festmény és váza (meg hogy ránézésre megmondja az ezüst étkészletről, hogy 1867-72 környékén készült) csak egy máz. Valójában ő a családi ebédek nagyhangú, tróger nagybácsija, aki folyton disznó vicceket mond, spiccesen összekacsintva a férfi rokonsággal. Mint mondjuk ez:

Az úrinő az állítólag lenyeli, nem?

Mármint hogy akkor is megeszi az ételt illendőségből, ha nem ízlik neki.

Vivi eközben a családi béke fenntartása érdekében úgy dönt, kiviszi egy 30 milliós Merdzsóval a törpemalacot egy farmra. Az állatrajongó Dalma is vele megy, plusz Bogi is, persze ő csak azért, hogy megbizonyosodjon róla: végleg megszabadulnak a pukizó házikedvenctől. Itt jön a „nem várt” fordulat: elakad semmi közepén, a hóban a lányok autója. Se mobiltérerő, se GPS – az ócska horrorfilmben ilyenkor szoktak felbukkanni a habókos rendneckek, akikről kiderül, hogy nem szerette őket az anyjuk, és lenyúzott arcokat gyűjtenek a pincében.

Egy traktoros bácsi segítségével a kismalac végül sikeresen megérkezett a tanyára, így a kedvenc szereplőm ki is íródott a sorozatból... A lányok azonban ennyi kaland után annyira megéheztek, hogy degeszre zabálták magukat a gazdánál – ironikus módon pont a megmentett kismalac rokonaiból, vagyis a házi disznótorosból...

Ez a kaja lehet, jobb, mint amilyen a Tündénél lesz este. Én most bekajálok, nem akarok ott éhezni! Mi van, ha minden rossz lesz?

Naná, hogy iszonyú nagy balhé kerekedett ebből az epizód végére. A malacmentők ráadásul nemcsak bekajáltak a vacsora előtt, de rengeteget késtek is, és mindennek a tetejébe rettentő bunkók voltak (alighanem a gazda házipálinkája miatt). Vivinél most már tényleg nem tudom eldönteni, hogy ezek nála bénán előadott, betanult szövegek, vagy tényleg ilyen suttyó, és meg sem kell játszania magát. Ezen mondjuk – hogy stílszerű legyek – beszartam:

– Nem is mondtad, hogy neked is van szolgád! Fingszag van, nem érzitek? Valaki befingott!
– Nem lehet, hogy belőled csusszant ki valami?

Bogiról ráadásul kiderült, hogy harcos cápavédő, ezért a cápa steaken külön felhúzta magát – a többieknek ez jó ürügy lett, hogy elkezdjék ekézni őt is, meg persze a szőrmeellenes Dalmát.

A klikkek tehát kezdenek ismét kialakulni, és a konfliktusoknak is jól megágyaztak a szerkesztők a fiatal, felvágós, gazdag csitrik vs. érett milliomosnők törésvonal mentén. Mi lesz itt a következő részben?!?