ByeAlex beszólt az X-Faktor kritikusainak

Szerinte kár összehasonlítgatni az új X-Faktort a régivel. Akkor más volt, most ez van.

Még csak szeptember 3-án indult el az X-Faktor 2022-es évada, de már rengeteg beszédtémát adott a műsor.  Az első epizódban derült ki egy 18 éves indulóról, hogy Bodrogi Gyula és Voith Ági színművészek unokája. Enikő végül négy igennel jutott tovább.

A most szombati adás előzetese is ígér egy kis drámát, az egyik jelentkező ugyanis visszaszólt Gáspár Lacinak, azzal, hogy 

Laci, maradj már csöndben most!”

Közben ByeAlex a saját oldalán reagált a megjelent kritikákra a „telextől indexig”.

„hát ezek szerint egy olyan valaki, aki egy olyan műsorban ül, amiről minden évben leírja ez a mélyen tisztelt elit, hogy szar, kit érdekel, miért van még mindig, és hogy byealex csak elront benne mindenkit, meg hogy a régi mentorok… csak hát az igazság az az, hogy a faktor most is dobott egy 40.6%-ot!”

- írta, utalva arra, hogy az X-Faktor premierje 40,6 lineáris SHR%-al megnyerte a nézettségi versenyt.

Szerinte „ez egy szórakoztató műsor. a célja, hogy az emberek nézzék és közben ne a számlák fizetésére gondoljanak, hanem nevessenek, vagy éppen megbotránkozzanak rajta. hogy mondhassák, hogy milyen cuki a puskás, vagy hogy milyen fasz a bye… (nyilván aztán minden. a tehetséges emberekről szól…)”, és kár összehasonlítgatni a régi X-faktorokkal, mert

akkor más volt! most ez van. változott a világ, új generáció nőtt fel, új szellemben halad a világ. az is működött; de sajnálom ha fáj: ez is működik. és az emberek így vagy úgy: NÉZIK.”

Via: rtl.hu