Családi filmek augusztus 20-ára

Az esti tűzijátékra mindenképpen érdemes ráhangolódni, kezdésnek jó rajzfilmekkel, aztán légi parádéval, majd megint rajzfilmekkel!

Barbie naplók

Minimax - augusztus 20., 9.30h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Barbie egy átlagos, külvárosi gimnazista lány, aki szabadidejében legszívesebben barátnőivel, Tiával és Courtney-val zenél. Mikor Barbie másodikos gimnazista lesz, legnagyobb vágya, hogy kortársai felfedezzék benne az izgalmas, tehetséges lányt, hogy az iskolai híradó műsorvezetője legyen, és hogy randizhasson a suli egyik népszerű srácával, Toddal.

 

Garfield 2.

TV2 - augusztus 20., 9.40h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Londonba utazik Garfield gazdája, Jon, hogy megkérje barátnője, az állatorvos Liz kezét. A lasagne-zabáló cicó persze nem hagyja annyiban a dolgot, és utána megy. Garfield találkozik a Herceggel, a királyi származású macskával, aki éppen akkor örököl egy kastélyt. Sőt, nemcsak találkozik, de helyet is cserélnek, így a hatalmas birtok Garfield otthona lesz. A világ leglustább macskája királyi ellátásban részesül, komornyikja van, és egész állatkertnyi négylábú a szolgája és híve. Lord Dargis azonban rossz szemmel nézi mindezt. Mivel ő a következő az öröklési sorban, el akarja tüntetni a(z ál)Herceget...

 

Babe

RTL HÁROM - augusztus 20., 9.40h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Babe különös teremtés, kismalac létére elvei, mi több, elképzelései vannak, ami cseppet sem vág egybe Hoggett gazda (James Cromwell) szándékaival. Felismerve a sorsában rejlő veszélyt, szövetkezik a helyi birkákkal, hogy nélkülözhetetlenné tegye magát a farmon. A szeretetreméltó és önmagát pásztorkutyának képzelő kismalac kitanulja a terelés csínját-bínját, ami annyira elnyeri gazdája tetszését, hogy az év terelőversenyére is benevezi. Az Oscar-díjas családi moziban a háziállatoké a főszerep, és nem kis szerep jut a fergeteges egérkórusnak és egy csapat makacs birkának sem.

 

Yoko

TV2 Kids - augusztus 20., 10.00h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Pia 11 évesen veszítette el az apját. A kislány nehezen dolgozza fel, mígnem találkozik a rejtélyes jeti gyerekkel. Yoko a rosszindulatú vadásztól, Thor van Sneidertől szökött meg, aki véletlenül bukkant rá, és fogta el. Piát lenyűgözik az új barátja természetfeletti képességei és sajátos humora, Yoko belopja magát a sebzett szívébe. Ám a Himalájából származó kis jeti életerejét egyre jobban elszívja a szokatlan klíma, és a Sneiderrel való állandó küzdelem. Szeretne visszatérni a hazájába, mielőtt túl késő lenne.

 

Szörnyviadal

TV2 - augusztus 20., 11.20h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Egy olyan világban, ahol óriás szörnyek és emberek ütköznek, a szörnyek szupersztár sportolók, és a Monster Wrestling nevű népszerű profi birkózó küzdősportban versenyeznek. Egy Winnie nevű fiatal lány menedzserként apja nyomdokaiba akar lépni, és egy Steve nevű, szerethető, esélytelen, ám gyakorlatlan szörny edzőjeként próbál tevékenykedni. Winnie azt tervezi, hogy Steve-ből bajnokot farag, hogy aztán megmérkőzhessen a regnáló bajnok Tentacularral.

 

Alvin és a mókusok

Film+ - augusztus 20., 11.20h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Karácsony közeledtével kivágják a három mókus, Alvin, Simon és Theodore fenyőfáját. A mókusok hamarosan a Los Angeles-i lemezkiadó cég előcsarnokában kötnek ki, éppen akkor, amikor Ian (David Cross) kirúgja Dave-et (Jason Lee). A bánatos dalszerző magához veszi a fa alatt lévői kosarat, benne az éhes mókusokkal. A három jómadár bevackolja magát Dave lakásába, és teljesen felforgatják az életét. Kiderül, hogy nemcsak beszélni, hanem énekelni is tudnak.

 

Maci Laci

SuperTV2 - augusztus 20., 12.10h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Maci Laci a Jellystone nemzeti park notórius bajkeverője. Az állandóan éhes mackó barátjával, Bubuval örökösen abban mesterkedik, hogy megszabadítsa a kirándulókat elemózsiájuktól. Nincs olyan trükk, amit be ne vetne a siker érdekében, miközben bohócot csinál legfőbb ellenségéből, Smith vadőrből. Ám a vidám életnek vége szakad. Brown polgármester elherdálta a város pénzét, s helyzetén úgy akar segíteni, hogy el akarja adni a parkot. Ha a fakitermelő vállalat kezébe kerül a terület, akkor Maci Laciéknak menniük kell. Ám a mackó nem hagyja annyiban a dolgot! Smith vadőrrel szövetkezve akcióba lép.

 

A Mikulás tanonc

Minimax - augusztus 20., 13.00h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

A Mikulás nem akar nyugdíjba vonulni, de a szabály, az szabály, meg kell találnia az utódját, akit több millió gyermek közül választanak ki. A bolygó másik felén él egy árva és jószívű kisfiú, aki tökéletes Mikulás lenne, de önbizalomhiánya és a magasságtól való félelme megnehezíti a dolgot.

 

Szaffi

m2 / Petőfi TV - augusztus 20., 17.15h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

A történet a XVII. században játszódik, amikor a Habsburg-ház elhatározza, hogy kiveri a törököt Magyarországról. Sophie, Ahmed pasa lánya és Jónás, a magyar várúr, Botsinkay Gáspár fia, már kora gyermekkoruktól _ a szülők megegyezése alapján _ jegyesek. A háború alatt a törököknek és a Botsinkay családnak menekülniük kell, ezért elásnak egy láda kincset váruk udvarában. A kisded Sophie elsodródik a menekülőktől, s egy furcsa öregasszony talál rá. Macskája után elnevezi Szaffinak, és saját gyermekeként neveli fel. Jónás, már felnőtten, visszatér, hogy apja birtokát, na meg az elrejtett kincset visszaszerezze. Ez nem egyszerű feladat, mert az irigyek az életére törnek...

 

Hókirálynő 3: Tűz és Jég

TV2 Kids - augusztus 20., 19.00h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

A ritka és különös "ajándék", hogy sokszor bajba kerülnek, családi vonásuk. Mi mást lehet várni olyanoktól, akik havas tájon, trollok között nevelkedtek? De most Kai és Gerda felnőttként egy új szintre léptek. Ezúttal lehet, hogy egy globális katasztrófát fognak okozni…

 

Raya és az utolsó sárkány

RTL - augusztus 20., 19.45h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Réges-régen, Kumandra fantáziavilágában az emberek és a sárkányok harmóniában éltek együtt. Amikor azonban a Druun néven ismert baljós szörnyek fenyegetni kezdték a Földet, a sárkányok feláldozták magukat, hogy megmentsék az emberiséget. Most, 500 évvel később ugyanezek a szörnyek visszatértek, hogy befejezzék tervüket. A világ sorsa Rayán, a magányos harcoson múlik, aki elindul, hogy felkutassa az utolsó sárkányt, akinek a segítségével végleg megállíthatja Druunt.