Családi filmek húsvétvasárnapra

Tavasz, jó idő, húsvét és suli szünet! Kell ennél több? Igen, jó kis tévézés mindezek mellé!

Moziverzum - március 31., 7.10h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

June, az optimista, élénk fantáziájú kislány felfedezi, hogy az erdőben egy hihetetlen vidámpark van elrejtve. A csodapark tele van fantasztikus játékokkal és vicces beszélő állatokkal, ugyanakkor nagy fejetlenség uralkodik ezen a bámulatos helyen... June rájön, hogy a park a saját képzeletének szülötte, így csak ő képes helyrehozni. June-ra vár hát a feladat, hogy a fantasztikus állatokkal összefogva megmentse ezt a varázslatos helyet, és újra megteremtse a csodát a csodaparkban.

 

TV2 - március 31., 7.40h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

A GNÓMEÓ ÉS JÚLIA kedvelt kerti törpéi visszatérnek egy vadonatúj londoni kalandra! Gnómeó és Júlia megérkeznek a nagyvárosba családjukkal és barátaikkal, és a legfőbb gondjuk, hogy előkészítsék kertjüket a tavaszra. Ám hamarosan rájönnek, hogy valaki kerti törpéket rabol el London-szerte. Amikor Gnómeó és Júlia hazatérnek, kiderül, hogy a kertjükből mindenki eltűnt, s csak egy törpe van, akihez fordulhatnak...SHERLOCK GNOMES. A híres detektív, London kerti törpéinek felesküdött védelmezője megérkezik a segédjével, Watson-nal, hogy végére járjon az ügynek. A rejtély fergeteges kalandba rántja bele törpéinket, melynek során új dísztárgyakkal ismerkednek meg, és felfedezik a város ismeretlen oldalát...

 

Moziverzum - március 31., 8.45h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

A Pearl Studio és a DreamWorks Animation közös produkciója nagyszabású, 3000 mérföldes utazásra viszi a közönséget Sanghaj utcáitól a lélegzetelállító havas himalájai tájakig. Amikor egy csintalan baráti társaság találkozik egy fiatal jetivel, kalandos felfedezőútra indulnak, hogy összehozzák a varázslatos teremtményt a családjával a föld legmagasabb pontján.

 

Jönnek a kacsák

TV2 - március 31., 9.25h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

A megrögzött szeleburdi agglegény lúd miatt _ aki inkább légi akrobatikát gyakorol ahelyett, hogy a többiekkel készülne a vándorlásra _ két kiskacsa elszakad csapatától. Habár a bájgúnárnak semmi kedve, hogy segítsen a két kiskacsának visszatalálni a csapatához, egy véletlen folytán megsérül, így a kacsákkal marad. A furcsa trió nekivág egy veszélyekkel teli útnak, hogy még az első hó megérkezése előtt biztonságos búvóhelyet találjanak.

 

Jégkorszak - Húsvéti küldetés

Moziverzum - március 31., 12.30h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Ethel, a madármama egy kis időre rábízza Sid-re a tojásai őrzését. Mindez annyira jól sikerül, hogy Sid rövidesen újabb és újabb megbízásokat kap, és belendül számára a tojáskeltető biznisz. Ám rosszakarókból mindig akad, így amikor a húsvéti tojásoknak sorra lába kél, Clint, Manny és Diego azonnal a barátjuk segítségére sietnek...

 

Paramount Network - március 31., 12.55h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Az időszámítás csak ötven év múlva kezdődik, de a rómaiak már rég elfoglalták egész Galliát. Az egészet? Nem! Egyetlen falu lakói ellenállnak a hatalmas sereggel érkező hódítóknak, és mindenkit, aki egy kicsit is rómainak tűnik, messzire kergetnek.

 

Minimax- március 31., 13.00h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Max egy vagány, nagyvárosi nyuszi, aki egy baleset következtében egy húsvéti nyuszikat képző iskolában találja magát. A nyulak ereje az arany húsvéti tojásban rejlik, amit a közelben élő rókacsalád megpróbál ellopni, hogy véget vessen a tapsifülesek különleges képességének és egyúttal a húsvéti ünnepeknek is. Max és új barátja, Emmy ezt nem hagyják annyiban, szeretnék megmenteni a húsvétot és a többi kis nyuszit.

 

m2 / Petőfi TV - március 31., 14.05
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

A kis Nicolas felhőtlen életet él családjával, barátaival. Semmiben nem rossz, de nem is tökéletes és mindennapját a ,,haverokkal" tölti, azonban ezt az önfeledt csodavilágot megzavarja egy váratlan hír. Nicolas édesapját előléptették és az új állásához Franciaország déli részébe kell költöznie a családnak. A kisfiú elkeseredik, hogy mindent hátra kell hagynia, ám nem hagyja annyiban és elhatározza, felkeresi a helyi legenda, Félszemű Olaf elveszettnek hitt kincsét, ezzel megakadályozva, hogy elveszítsen mindent, ami fontos neki.

 

Paramount Network - március 31., 14.50h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Amikor Csodaturmix fagyöngyszedés közben leesik egy fáról, ráeszmél, hogy reflexei már nem olyan jók, mint régen, így kénytelen belátni, hogy öregszik. Úgy dönt, nekilát megkeresni az örökösét. Asterixszel és Obelixszel az oldalán útnak indul keresztül Gallián, hogy találjon egy druidát, aki méltó a varázsital receptjének megismerésére.

 

Viasat3 - március 31., 14.55h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Sammy és Ray kérgesteknősök és örök barátok, akik gondtalanul lubickolnak egy atoll környékén, és felkészítik az ifjakat, például Rickyt és Ellát, hogy ők is boldogulhassanak a tengerben. Egy nap azonban felbukkan egy orvvadász, aki foglyul ejti és elszállítja a teknősöket, hogy aztán betuszkolja őket Dubaj egyik látványos vízi show-jába. A hely kisfőnökeként ismert Nagy D, a csikóhal menekülést tervez, és a két teknőcnek is szerepet akar osztani. De amikor Sammy és Ray megismerkedik Jimbóval, a gülüszemű pacahallal, Luluval, a felvágott nyelvű homárral meg egy jókora pingvincsaláddal, elkezdenek dolgozni saját menekülési tervükön. Ekkor érkezik meg a kis Ricky és Ella, hogy megmentsék őket. Izgalmas kalandok és menekülések után hőseink délnek veszik az irányt, hogy megkeressék Shellyt, Sammy első és egyetlen szerelmét.

 

Cool - március 31., 16.30h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Po halottnak hitt apja váratlanul felbukkan, méghozzá a legjobb pillanatban. A természetfeletti erőkkel visszaélő Kai ugyanis zombivá változtatja Kína minden valaha volt kungfumesterét, és birtokba veszi az erejüket. A legenda szerint egyedül a pandák képesek a csí energiát irányítani, ami az egyetlen fegyver Kai ellen. Po elutazik a titkos pandaparadicsomba, hogy megtegye a lehetetlent, és végzetes kungfuharcossá képezzen ki egy falunyi szórakozott, ügyetlen pandát.