Családi filmek szombatra

Remélem, a hétvégére visszatért jó idő kicsalogat Titeket is a rétre, vagy a térre! Aztán meg jöhet a jól megérdemelt tévézés!

A csillag

Film+ - április 6., 9.15h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

A kis názáreti szamár egy nap rádöbben, hogy többet szeretne az élettől, mint végkimerülésig robotolni a malomban. Minden bátorságát összeszedve megszökik, és galamb barátja, Dávid irányításával épp a gyermeküket váró Máriánál és Józsefnél talál menedéket. Mária örökbe fogadja és elkereszteli a bájos csacsit Bo-nak, József tiltakozása ellenére. Bár nem Bo áll minden események hátterében, az azonban bizonyos, hogy a kis Jézus megszületéséig minden kalandból alaposan kivette a részét.

 

Barbie és a Három Muskétás

Minimax - április 6., 9.20h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

"Egy mindenkiért, mindenki egyért!" _ ez a mottója Barbie-nak és barátainak a Barbie és A Három Muskétás című új kalandban. Barbie ezúttal Corinne, a fiatal vidéki lány szerepében tűnik fel, akit szíve Párizsba húz, hogy muskétás váljon belőle. Itt találkozik három olyan leányzóval, akik ugyanezt az álmot dédelgetik magukban. Vajon sikerül a lányoknak az álarcos bálon muskétás jelmezben táncolni, és megmenteni a herceget, anélkül, hogy kitörnék a cipőjük sarkát? Éld át te is a kalandot, amely megmutatja, hogy az álmok bizony tényleg valóra válhatnak!

 

Moziverzum - április 6., 10.10h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

A Pearl Studio és a DreamWorks Animation közös produkciója nagyszabású, 3000 mérföldes utazásra viszi a közönséget Sanghaj utcáitól a lélegzetelállító havas himalájai tájakig. Amikor egy csintalan baráti társaság találkozik egy fiatal jetivel, kalandos felfedezőútra indulnak, hogy összehozzák a varázslatos teremtményt a családjával a föld legmagasabb pontján.

 

Paramount Network - április 6., 12.00h
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Készülj a tangóra Rangoval, melyet a kritikusok sem tudtak szó nélkül hagyni: "ilyet még soha nem láttál" (Peter Travers, Rolling Stone). Rango egy dilis kaméleon, aki egy vad kisvárosba kerül, ahol égető szükség van egy hősre. A frissítően eredeti, látványos animációs film "nagyon szórakoztató" (Betsy Sharkey, Los Angeles Times).

 

Minimax - április 6., 13.00h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Egy családi farm pulykái csendes, kukoricával teli életet élnek. Csak az ebédidőre és a napozásra van gondjuk a Gazda mellett, akiről meggyőződésük, hogy egy nap eljuttatja őket a Pulyka Mennyországba. Ott van viszont Reggie, a kiváló elméjű pulyka, aki a Gazda kritizálása és a földi pulykaélet iránti csekély érdeklődése miatt száműzötté válik. Reggie élete örökre megváltozik, amikor az Amerikai Egyesült Államok elnöke váratlanul meglátogatja a farmot és Felmentett Pulykává avatja. Ezzel pedig előkelő élet jár a Dávid-táborban, igény szerint tévével és sajtos pizzával. Reggie felmentettként megtalálja saját Pulyka Paradicsomát _ a helyet, ahol övé a hatalom. Egészen addig, amíg megjelenik Jake, a Pulyka Felszabadítási Front hajthatatlan alapítója és egyetlen tagja.

 

Paramount Network - április 6., 14.20h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

A Shrek-ben imádta... most nézze meg ebben a "vidáman vicces" (Associated Press) animált eposzban, hogy hogyan szerezte hírnevét _ és egy nagyon nagy pár csizmát _ az egyedülállóan hetvenkedő macska! A szerető, a harcos és a zsivány Puss In Boots (Antonio Banderas) kilenc életének legnagyobb kalandját éli, amikor betársul Kitty Softpaws (Salma Hayek) és Humpty Dumpty (Zach Galifianakis) mellé, a híres Jack és Jill (Billy Bob Thornton és Amy Sedaris) elleni végső leszámoláshoz. Itt van A Macska, A Mítosz, A Legenda _ Puss in Boots igaz története!

 

Balerina

RTL HÁROM - április 6., 14.25h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

A tini Félicie arról álmodik, hogy primabalerina lesz, és legjobb barátjával, Victorral, a fiatal feltalálóval megszöknek az árvaházból. Párizsban szétválnak útjaik, Victor az Eiffel torony építésére megy, Félicie pedig az Operaházba. Félicie szerencsésen talál magának pártfogót, majd egy bosszúból ellopott személyazonossággal bejut a híres balettiskolába. A balettiskolában azonban kemények a feltételek, mert csak egy táncos nyerheti el a Diótörőből Clara szerepét, míg a többieknek távozniuk kell. Félicie épp egy karnyújtásnyira van az álomtól, amikor kiderül a csalás, és a szerepet riválisa, Camille kapja meg. A bukás árnyékában kezdődik el igazán Félicie és Victor sikertörténete.

 

m2 / Petőfi TV - április 6., 14.30h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Emmi és Hans békésen élnek erdei házukban, amikor egy nap egy kis kosarat sodor a patak eléjük. A kosár egy babát rejt, akit a házaspár magához vesz. Az évek során még két csecsemő érkezik, így már három gyermeket nevelnek boldogan. Telnek _ múlnak az évek, Lotte, Theo és Fritz okos és kedves gyermekekké válnak, akikben sok öröme telik, aki csak megismeri őket. Lotte egy nap megismerkedik egy ismeretlennel, és rájön, hogy ez az idegen faragja a csodaszép fabábúkat, amiket a kislány talál. Az idegen nem más, mint Alexander király, aki 12 évvel ezelőtt elvesztette a feleségét és három gyermekét. Lottét nem sokkal később felkeresi egy vénasszony, hogy arra biztassa, testvéreivel együtt keressék meg a szüleiket. De hogy kik az igazi szüleik, azt csak az Igazmondó Madár tudhatja, aki a Varázshegyen él. Onnan viszont még senki nem tért vissza....

 

Viasat3 - április 6., 14.45h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Tad mindig is arra vágyott, hogy híres, kalandozó régész legyen. Ennek ellenére napjai az erről szóló álmodozással telnek az ipari daruk és a cement között az építkezésen, ahol dolgozik. Most mégis lehetősége nyílik álmai beteljesítésére. Egy neves régész barátja megmutat neki egy rejtélyes kőtáblát, ami Paititi elveszett inka városának legendás kincseskamrájába vezet. Az indulás előtt egy szerencsétlen baleset következtében pedig Tadnek kell beugrania a cimborája helyett. Alighogy megérkezik Peruba, értesül róla, hogy az Odysseus, a kincsvadászok hírhedt csoportja is Paititibe tart, és bármire képesek, hogy megtálaljak az elveszett kincseket. Hősünk nekivág hát élete legnagyobb kalandjának, mely számtalan veszélyt rejt. Útjára elkíséri Sarah, a bátor és mindenre elszánt régészlány, Belzoni, a néma, ámde annál viccesebb papagáj, Freddy, a különös helyi túravezető, valamint Tad elválaszthatatlan, hű társa, Jeff, a kutyus.

 

m2 / Petőfi TV - április 6., 18.00h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

A helyszín egy bűbájos kis királyság, a kalandos középkorban. Trenk, a bátor jobbágyfiú szeretné felszabadítani a családját a szolgaság alól. Elhatározza, hogy kis malacával együtt elmegy a városba, lovag lesz és így megmenti a családját a ravasz és gonosz Wertolt lovagtól. Csellel bejut a Hohenlob kastélyba, ahol felkészülhet a nagy viadalra.

 

TV2 Kids - április 6., 18.40h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Luis apukája megszállottan kémleli az éjszakai eget és földönkívüliek után kutat, de álmában sem gondolta volna, hogy esetleg egyszer azok szó szerint bepottyannak a kertjükbe. A gyakran magányos kisfiú hamar összebarátkozik a három fura jövevénnyel és rejtegetni kezdi őket apjuk elől, aki egy gyerekkori találkozás miatt veszélyesnek gondolja a földönkívüli lényeket. Amikor azonban az elfoglalt apuka miatt az iskolaigazgató bentlakásos iskolába akarja kényszeríteni, Luis komolyan fontolóra veszi, hogy nemcsak segít hazajutni a mókás triónak, de maga is elhagyja a bolygót.