Családi filmek szombatra

Nagyon hosszú hétvége lesz, most aztán alalposan kirajfilmezheted magad!

Barbie naplók

Minimax - augusztus 17., 9.30h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Barbie egy átlagos, külvárosi gimnazista lány, aki szabadidejében legszívesebben barátnőivel, Tiával és Courtney-val zenél. Mikor Barbie másodikos gimnazista lesz, legnagyobb vágya, hogy kortársai felfedezzék benne az izgalmas, tehetséges lányt, hogy az iskolai híradó műsorvezetője legyen, és hogy randizhasson a suli egyik népszerű srácával, Toddal.

 

Balerina

RTL HÁROM - augusztus 17., 9.55h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

A tini Félicie arról álmodik, hogy primabalerina lesz, és legjobb barátjával, Victorral, a fiatal feltalálóval megszöknek az árvaházból. Párizsban szétválnak útjaik, Victor az Eiffel torony építésére megy, Félicie pedig az Operaházba. Félicie szerencsésen talál magának pártfogót, majd egy bosszúból ellopott személyazonossággal bejut a híres balettiskolába. A balettiskolában azonban kemények a feltételek, mert csak egy táncos nyerheti el a Diótörőből Clara szerepét, míg a többieknek távozniuk kell. Félicie épp egy karnyújtásnyira van az álomtól, amikor kiderül a csalás, és a szerepet riválisa, Camille kapja meg. A bukás árnyékában kezdődik el igazán Félicie és Victor sikertörténete.

 

Mr. Peabody és Sherman kalandjai

RTL HÁROM - augusztus 17., 11.45h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Mr. Peabody született zseni, egy személyben feltaláló, tudós, ínyenc, író, kétszeres olimpiai érmes, és mellesleg kutya. Miután örökbe fogadja Shermant, az átlagos kisfiút, közösen megépítik az időgépet. A Voltkomppal fantasztikus időutazásra indulnak, hogy közvetlenül tapasztalják meg a világot megváltoztató eseményeket, és találkozzanak a történelem nagy alakjaival. Ám Sherman hibájából a Voltkomp meghibásodik, és veszélybe kerül az egész téridő-kontinuum. Peabody még soha nem volt ilyen kutyaszorítóban, de Shermannel meg kell próbálnia a lehetetlent.

 

Lego Friends: A következő fejezet - Egy új kezdet

Minimax - augusztus 17., 13.00h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Az iskola első hete, és egy nagy Fesztivál van készülőben. Aliya, Autumn és Leo lesznek felelősek az ételért. Leo annyira szeretne új barátokat szerezni, hogy eltitkolja főzőtudását, nehogy új focista barátai kevesebbre tartsák emiatt. Autumn mindenkit meg akar ismerni az iskolában, hogy új gazdát találjon kutyáknak és cicáknak.

 

Bébi úr

RTL HÁROM - augusztus 17., 13.40h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

A hétéves Tim élete gyökeresen megváltozik, amikor a család új jövevénye taxin fut be, öltönyt hord pelenka helyett és kezében nem csörgőt, hanem diplomatatáskát cipel. A gagyogó kisöcsi pillanatok alatt elhódítja a szülők figyelmét, ezért Timnek azonnal lépnie kell. A szeretetért vívott háborúban Tim egy őrületes összeesküvés nyomaira bukkan, melynek középpontjában ez a felvágós kis bébimenedzser áll. Csakhogy a testvéreknek hamarosan össze kell fogniuk, hogy megakadályozzák a szülőket és gyerekeket fenyegető végzetes konspirációt.

 

Vasjankó

m2 / Petőfi TV - augusztus 17., 14.30h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

A pici hercegségben együtt játszik Sára hercegkisasszony a falubeli gyerekekkel, így Vasjankóval, az erős, bátor és jószívű fiúval. A kis csapat betéved az erdőbe, amit az Őrző, a boszorkány őriz a manóival, aki nem szereti, ha megzavarják a nyugalmát. Évekkel később Sára hercegkisasszony eladósorba kerül, de nem akar férjhez menni a hozzáillő hercegekhez, grófokhoz, Vasjankót fogadta még gyermekként a szívébe. Ahhoz, hogy vágya teljesüljön, sok víznek kell még lefolynia a forrásból, de legalább meg kell akadályozni, hogy kiapadjon a forrás!

 

Maci Laci

SuperTV2 - augusztus 17., 15.40h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Maci Laci a Jellystone nemzeti park notórius bajkeverője. Az állandóan éhes mackó barátjával, Bubuval örökösen abban mesterkedik, hogy megszabadítsa a kirándulókat elemózsiájuktól. Nincs olyan trükk, amit be ne vetne a siker érdekében, miközben bohócot csinál legfőbb ellenségéből, Smith vadőrből. Ám a vidám életnek vége szakad. Brown polgármester elherdálta a város pénzét, s helyzetén úgy akar segíteni, hogy el akarja adni a parkot. Ha a fakitermelő vállalat kezébe kerül a terület, akkor Maci Laciéknak menniük kell. Ám a mackó nem hagyja annyiban a dolgot! Smith vadőrrel szövetkezve akcióba lép.

 

Nagyon vadon 2.

RTL HÁROM - augusztus 17., 15.40h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Miután tetőtől patáig belezúgott Giselle-be, Elliot épp arra készül, hogy oltár elé vezesse a csinos gidát, de néhány elkényeztetett öleb keresztül húzza a tervüket azzal, hogy elrabolják Mr. Weenie-t. Boog, Elliot, McSquizzy, Buddy és a többi erdei állat felkerekednek hát, hogy kiszabadítsák kertvárosi börtönéből hurkaszabású barátjukat, ám hamarosan ellenséges területen találják magukat: a házi kedvencek birodalmában. Fifi, a puccos pudli által vezetett szobatiszták brigádjának ugyanis esze ágában sincs harc nélkül lemondani Mr. Weenie-ről.

 

Fikszik - A titkos küldetés

TV2 Kids - augusztus 17., 16.55h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

A csak gyerekek által látott Fixik apró lények, akik megjavítják az elromlott készülékeket, kütyüket és elektromos áramköröket. Amikor az egyik Fixie különleges karkötőhöz jut, amely szupererővel rendelkező csirkefogóvá változtatja, színes kis barátain, egy kisfiún és egy laborprofesszoron múlik, hogy megmentsék a helyzetet!

 

Cápamese

RTL HÁROM - augusztus 17., 17.15h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Oszkár kis hal a nagy tóban, az eszénél csak a szája jár gyorsabban, és miközben a Bálnamosóban gürcöl vakardhalként, arról álmodozik, hogy egy nap kifogja az aranyhalat és felkerül a Korál csúcsára, a gazdagok és híresek közé. És egy nap valóban az ölébe hullik no, nem a szerencse, hanem egy nagy fehér cápa hullája, és hősünk azon kapja magát, hogy ő lett Oszkár, a Cápaölő. Így történik, hogy a kis hal megeteti a nagyhalakat, a bökkenő mindössze annyi, hogy az áldozat a rettegett Nagy Fehér Főnök, Don Lino fia volt. És akire egyszer ráharap a halvilág.

 

Keménykalap és krumpliorr

Magyar Mozi TV - augusztus 17., 17.35h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

A Vadliba kisdobos őrs tagjai szövetkeznek az állatkertből ellopott kismajmok felkutatására. Megpróbálják rendbe hozni, amit a rakoncátlan, rendbontó felnőttek elrontottak. Minduntalan keresztezi útjukat az álruhás, intrikáló Bagaméri, az elátkozott fagylaltos, aki szeretne hozzáférni a majmokért beígért jutalomhoz.

 

A Lego kaland 2

TV2 Kids - augusztus 17., 18.10h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Valaha minden szupi-szuper volt _ de kissé széteső hőseink, a Kiválasztott és Vadóc az első Lego kaland után nem sokkal újabb veszélyekkel kénytelenek szembenézni: a távoli Tesho-rendszer Duplo bolygójáról érkező idegenek ugyanis mindent lerombolnak _ méghozzá jóval gyorsabban, mint hogy ők újjá tudnák építeni. Összeáll hát a kockahasú és kockafejű hősök különleges csapata: a Zöld Lámpás, Superman, Batman, Vasszakáll, Unikitty és a többiek hosszú, veszélyes útra indulnak, hogy végre szembenézzenek a támadókkal.