Családi filmek szombatra

Ma már jó korán találkozhatsz kedvenceiddel, ha bekapcsolod a tévét. És egészen késő estig nézheted őket, a szülők biztos megengedik, hiszen még csak szombat van!

Lucky Luke - Irány a vadnyugat

Film+ - október 19., 7.40h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

New York, 1855. A bíróság immár ikszedik perükre idézi be a Daltonokat. De a négy borzadalom megszökik és gondosan kirabolja a város összes bankját. Az őrült üldözés folyamán csak Joe Daltonnak marad ideje, hogy elrejtse a dugipénzt, még mielőtt Lucky Luke megérkezne. Mindezt egy bevándorló csoport szekerében kivitelezi. Az emigránsok régi telepesek, akiket egy gátlástalan gazember kifosztott, és csak 80 napjuk van, hogy elérjenek Kaliforniába és visszaszerezzék földjüket. Valóságos versenyfutam indul a zsebórával szemben. A mi magányos cowboyunk hajlandó segíteni a bátor emigránsoknak. Miközben az elvadult Nyugat csapdáival kell szembenéznie, a Daltonokat is vissza kell kísérnie fegyházukba, akik másra sem gondolnak, mint hogy hogyan tudnák megkaparintani lóvéjukat.

 

Barbie, a Hercegnő és a Koldus

Minimax - október 19., 8.00h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Barbie izgalmas kettős szerepben tűnik fel, ő alakítja a királylányt és a szegény falusi leányt is, akik a megtévesztésig hasonlítanak egymásra! A két lány sorsa egybefonódik, amikor Annelise királykisasszony fogságba esik, megmentése pedig hasonmására, Erikára vár. Vajon Erika a királykisasszony bőrébe bújva meg tudja-e hiúsítani a gonosz Preminger cselvetését? És mi lesz a daliás Dominik királlyal, aki beleszeret Erikába abban a hiszemben, hogy a királylánnyal találkozik? Ebben a varázslatos zenés filmben két gyönyörűséges és tűzrőlpattant leányzó bátran követi álmai útját, és ráébrednek, hogy az ember sorsa egy igen különös helyen íratik: a szívünkben!

 

Tomboló blöki

Film+ - október 19., 9.20h
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Ika Csu, a császár dörzsölt dorombolója kihasználja a kivégzésére váró Vacakot, a szeretetre méltó labradort, aki mindent kockára téve megy a nagy cicabirodalomba, hogy megtalálja az életét megmentő szamurájt, és tanulhasson tőle. Ika Csu az esélytelen blökit Kakamucho dühös városába küldi abban a biztos tudatban, hogy az ellenséges cicakörnyezetben kudarcot vall, de minimum szétkarmolják, és végre jogi úton megszerezheti magának az egész vidéket. Csakhogy a fura városban Vacak felismeri az iszákos Jimbóban a nagy szamurájt, és a cukiságban verhetetlen Yuki cica segítségével ráveszi az idős kandúrt, hogy képezze ki szamurájnak.

 

Scooby!

Film+ - október 19., 11.10h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Scoobyt és Bozontot elrabolják egy titokzatos kék fénynyaláb segítségével. Senki nem érti, miért épp a legdinkább páros kell bárkinek is, hacsak nem a Föld lakói ellen akarják bevetni őket. Hamarosan kiderül, hogy minden idők legnagyobb, leggonoszabb és legravaszabb főgonosza áll a háttérben, aki Sanda Sólyom nevű űrhajójáról a kutyokalipszist akarja rászabadítani a világra. Még kész szerencse, hogy Scoobyt és Bozontot rabolta el, ugyanis kizárólag ők képesek a képtelenségre, megakadályozni egy zsenit az őrült tervében.

 

Mesék a dzsungelből

Minimax - október 19., 13.00h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Egy nap a dzsungel állatai arra ébrednek, hogy tudnak beszélni. Ám meglepetésük még nagyobb, mikor megtudják az okát. Egy kis űrlény érkezett a dzsungelbe egy távoli bolygóról, hogy meghódítsa a Földet, és őrületesen jó technikát is hozott magával, például egy fordítókütyüt, amitől az állatok is tudnak beszélni. A kedves űrlény a dzsungellakók legnagyobb szerencséjére kétbalkezes hódító: honvágya van, lezuhant a hajója, és nem tudja felvenni a lépést a bájos állatokkal, akik mindig valami mókán törik a fejüket. Hőseink azonban nem engedik, hogy egy kis űrlényinvázió a jókedv vagy a barátság útjába álljon! Az állatok segítenek neki a hazavezető úton, aki így megérti, hogy a barátság lehet a világegyetem legnagyobb ereje, ám közben megérkezik a barátságtalan idegenekkel teli űrhajó is…

 

A hiányzó láncszem

Paramount Network - október 19., 13.15h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

A legendás lények kutatója, Sir Lionel Frost óriási felfedezésére készül. A fess kalandor sok évnyi keresés után, egy névtelen levél nyomában járva rábukkan az emberiség utolsó bundás ősére, a meglepően okos, roppantul szellemes Mr. Linkre. A hatalmasra nőtt, csupaszív szőrmók minden vágya, hogy rátaláljon távoli rokonaira, a rég elveszettnek hitt Yeti unokatesókra. A kalandvágyó Lionel kapva kap az alkalmon, és egy világot átszelő, hajmeresztően izgalmas útra indul újdonsült barátjával. A vidám pároshoz a tűzről pattant Adelina is csatlakozik, aki birtokában van az egyetlen térképnek, ami elvezetheti a szőrös hőst áhított céljához. És bár az út megannyi veszéllyel van kikövezve, a bohókás Mr. Linket semmi nem tántoríthatja el, hogy rátaláljon a családjára… akik talán közelebb vannak hozzá, mint azt ő gondolná.

 

A herceg medvebőrben

m2 / Petőfi TV - október 19., 14.50h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

A hiú Marius hercegért rajonganak a hölgyek az udvarban, de ő csak játszadozik velük. Egy nap az erdőben egy manó foglya lesz, aki csak akkor engedi őt el, ha negyven nap alatt talál egy olyan lányt, aki teljes szívéből szereti. Igen ám, de nem hercegként kell hódítania, hanem medvebőrben. Mivel senki nem hiszi el, hogy ő a herceg, így menekülnie kell, mígnem találkozik egy kedves lánnyal, Elise-vel...

 

A Simpson család - A film

Viasat3 - október 19., 16.55h
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Springfield súlyos környezeti katasztrófával néz szembe, amikor Homér véletlenül okoz egy szennyezést, ami miatt a várost egy óriási üvegkupolával zárják le. A Simpson család menekülésre kényszerül, és új otthont talál Alaszkában, de vissza kell térniük, hogy megmentsék Springfieldet a teljes pusztulástól.

 

Kincsvadászatra fel!

m2 / Petőfi TV - október 19., 17.55h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Kistigris és Kismackó kincsvadászatra indulnak, miután találtak egy kincstérképet. Csatlakozik hozzájuk Nyuszkó Gyuszkó is. De nemcsak ők hárman vágynak a kincsre, hanem Macskopó, a mesterdetektív, és Zsémbes Dénes a morgós kutya is. Útjuk során átkelnek a Tintamocsáron, a jeges hegyen, végül eljutnak a régi kalózhajóhoz, ahol állítólag a kincs rejtőzik.

 

Minden kutya a mennybe jut 3. - A kiskutyák karácsonyi éneke

TV2 Kids - október 19., 18.50h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Charles Dickens regénye alapján! Charlie B. Barkin, a melegszívu németjuhász kutya újra visszatér, hogy barátaival ismét a jókat védje. A Gonosz ugyanis arra törekszik, hogy eltörölje a Karácsonyt a Föld színérol. A csapat pedig izgalmas kalandoktól övezve tesz meg mindent azért, hogy mindezt megakadályozza.

 

Hupikék törpikék – Az elveszett falu

Viasat3 - október 19., 21.00h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

A törpök nem fakulnak. Az egyik okos, a másik ügyes, a harmadik csinos, a negyedik mindenben megbotlik _ és a legtöbbjüket meg szeretné főzni egy Hókuszpók nevű, kissé kétbalkezes, de nagy macskabarát hírében álló varázsló. Hupikék világukra most egy új, az eddigieknél is nagyobb veszély leselkedik, és Törpfalva legjobbjai, Törpapa, Törpilla, Törperős, Dulifuli meg Okoska nagy expedícióra indul, hogy megmentse a bajba jutottakat. De törpénetesen csak újabb kalandokba keverednek... és alig tudnak kikászálódni a csávából.