Családi filmek szombatra

Úgy tűnik most, hogy a szombat borús lesz, így természetes engedéllyel lazulhatsz el a fotelben, és nézheted a tévét egész nap.

Film+ - szeptember 23., 7.50h
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Beköszöntött a vakáció. Ám a Pearson gyerekek ahelyett, hogy a többi lurkóval élveznék a nyári szünetet, a szüleik tóparti nyaralójában unatkoznak. Ám a semmittevésnek egy csapásra vége szakad, amikor egyik nap hívatlan látogatókba botlanak. A padlás felől érkező, alig ötven centiméteres zöld emberkék feltett szándéka, hogy elfoglalják a házat, majd az egész Földet. Ilyen ellenállásra azonban nem számítottak! A kölykök minden eszközt bevetnek, minden trükköt kipróbálnak, hogy visszaverjék a földönkívüli támadókat. Akit meg nem tudnak legyőzni, azzal megpróbálnak összebarátkozni.

 

Viasat Film - szeptember 23., 7.55h
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Tintin, a kíváncsi, ifjú riporter és kutyája, Milu felfedezik, hogy egy hajómodell hétpecsétes titkot őriz. Az évszázados rejtély felgöngyölítése során Tintin találkozik Iván Ivánovics Szaharinnal, az ördögi gazemberrel, aki úgy gondolja, hogy Tintin ellopta a Vörös Rackham nevű kalóz kincsét. Milu kutya, a kötekedő Archibald Haddock kapitány és a két kétbalkezes nyomozó, Dupont és Dupond segítségével Tintin beutazza a fél világot és kijátssza az ellenségeit, hogy megtalálja a kalózkincs végső nyughelyét. Hergé képregényéből.

 

Minimax - szeptember 23., 8.00h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Barbie és legjobb barátnői, Teresa és Renee keményen dolgozó tornászokból beépített titkos ügynökökké válnak ebben az izgalmas, akciódús kalandban! Amikor egy szupertitkos kémügynökség felfigyel a lányok elképesztő tornászi képességeire, megbízzák őket, hogy eredjenek egy drágakövekre specializálódott besurranó tolvaj nyomába, akinek eddig mindig sikerült kereket oldania. Szuperkütyüikkel, káprázatos álcáikkal és cuki robotállatkáikkal a lányok bizonyítani próbálják, hogy ügyességgel és csapatmunkával végre lehet hajtani a küldetést. Csajok, akcióra fel!

 

Winnetou és a félvér Apanacsi

DUNA Televízió - szeptember 23., 9.58h
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

A film egy fehér férfi és egy indián asszony házasságából született leány, Apanacsi történetéről szól. Apanacsi a 21. születésnapjára egy aranylelőhelyet kap az édesapjától, ám amikor a dolog kitudódik, a szerencsevadászok között rögtön megindul a hajsza az arany után. Később aztán Apanacsi életére törnek, s a lány csak Winnetou és Old Shatterhand segítségére számíthat. (Eredeti hang digitálisan.)

 

Gru

Mozi+ - szeptember 23., 10.00h
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Nem illik az idilli kertvárosi képbe a fekete ház a kiszáradt kertjével. Hátha még a környéken lakók sejtenék, hogy titkos búvóhely lapul alatta. Itt él és dolgozik ugyanis a velejéig gonosz Gru, aki zsugor- és fagyasztósugara, valamint különféle légi és szárazföldi harceszközei révén mindenkit elsöpör az útjából, aki keresztezi terveit. Gru legújabb terve pedig az, hogy ellopja a Holdat. Úgy tűnik, nincs senki, aki képes lenne megakadályozni ebben. Senki, hacsak a három árva kislány nem. Margo, Edith és Agnes ugyanis talán még Gru szívét is meglágyítja...

 

Polar Expressz

Viasat Film - szeptember 23., 11.55h
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Tizenéves főhősünk már majdnem biztos benne, hogy a Mikulás nem létezik és a karácsony csak a szülők trükkje, amikor az éjszaka közepén, hatalmas robajjal csillogó vonat áll meg a házuk előtt. Miután a kisfiú habozva felszáll, a Polar Expressz pöfögve megindul: apró, pizsamás utasaival az Északi-sarkra, hogy részesei lehessenek annak az ünnepi pillanatnak, amikor a Mikulás a manók jelenlétében átadja az általa választott gyermeknek az első karácsonyi ajándékot...

 

RTL HÁROM - szeptember 23., 12.10h
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Dooley (James Belushi) és négylábú társa, Jerry Lee töretlenül harcolnak a bűnözők ellen, ám legújabb nyomozásukhoz új társat kapnak, pontosítva társakat. A gyönyörű Welles (Christine Tucci) nyomozónő és szigorúan nevelt dobermannja, Zeusz, segít az összeszokott párosnak. A kezdeti nézeteltérések ellenére rájönnek, hogy kénytelenek összefogni annak érdekében, hogy elkapják a rosszfiúkat.

 

Gólyák

Film+ - szeptember 23., 12.45h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Az újszülöttet a gólya hozza. Illetve dehogy. Régen talán így volt, de ma már a gólyák egy multinacionális internetes áruszállító cégnél vállalnak szállítmányozást. Junior a vállalat legsikeresebb tehergólyája, és éppen előléptetés előtt áll, amikor véletlenül működésbe hozza a babagyártó gépet, amely gyárt is egy bűbájos, de engedély nélkül készült kislányt. Junior a gyárban fellelhető egyetlen ember segítségével igyekszik minden nyomot eltüntetni a főnöke szeme elől. Olyat tesz, amit még sosem: elszállítja a babát. Hosszú, kalandos és meghökkentő felfedezésekkel teli útja végén egy család boldog lesz, viszont az egész világ megváltozik.

 

Az űrmacska

Minimax - szeptember 23., 13.00h
Korhatár nélkül megtekinthető.

Pettson, a gazda kis farmján él, műveli a földjét, gondozza állatait. Az állatok közül is leghűségesebb társa Findus, szeretett macskája, aki sok örömet okoz, akivel sok-sok érdekes kalandot élhetnek át, és aki természetesen pajkosságával sokszor bosszantja is a kedves gazdát.

 

Kutyák és macskák

Film+ - szeptember 23., 14.30h
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

A dorombolás kora lejárt. Az orrunk előtt titkos háború zajlik. A felek foggal-körömmel küzdenek: ezt a háborút kutyák és macskák vívják, és épp a macskák állnak jobban. Új vezérük, a kérlelhetetlen sziámi cica velőscsontot nem kímélve tör végső célja, a Föld teljes elmacskásítása felé. A kutyák ügynökei az utolsó pillanatban kiszagolják a bajt, és az ebkommandó mindent elkövet, hogy megállítsa a diktátort. A négylábúak háborújába Brody professzor (Jeff Goldblum) is belekeveredik, aki épp olyan anyagon kísérletezik, amely mindkét fél számára veszettül fontos.

 

m2 / Petőfi TV - szeptember 23., 14.55h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Egy embernek volt három fia, akik közül a két idősebb elindult szerencsét próbálni. Max, a legkisebb is világot akart látni, s vinni valamire, hogy majd elnyerhesse Lotte kezét. A legidősebb kitanulta az asztalos mesterséget, a középső molnárlegénynek állt, Maxot pedig egy szabó fogadta fel. A három próbaév leteltével mestereik mindhármukat értékes ajándékkal indította haza. Az első egy "terülj, terülj asztalkámat", a második egy aranyat fialó szamarat, a harmadik pedig egy igazságot tevő furkósbotot kapott. A hazafelé vezető úton a két idősebb fiú megszállt egy fogadóban, ahol a kocsmáros és kapzsi felesége kicsalta mindenüket. Szerencsére zsákjával Max is arra tévedt.

 

Tarzan

TV2 Kids - szeptember 23., 18.00h
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

John Greystoke szüleinek expedíciós helikoptere lezuhan az afrikai dzsungel felett. A szülők életüket vesztik, a katasztrófát túlélő gyermeküket egy gorilla csapat veszi pártfogásába. A kis John férfivá érik, a dzsungel Tarzan néven tiszteli. Egy nap újabb kutatócsoport érkezik az őserdőbe. Az expedíciót vezető James Portert lánya, Jane is elkíséri, aki egy véletlen folytán találkozik Tarzannal. Kettejük közt barátság, majd szerelem szövődik, s együtt néznek szembe a dzsungelt fenyegető veszéllyel.