Családi filmek szombatra

Reméljük, hogy a hétvége még belecsúszik a kellemes időjárási sávba, aztán ki a levegőre rohangálni! Annak végeztével pedig lehet leülni a megérdemelt tévézéshez!

Barbie, a Sziget hercegnője

Minimax - január 6., 8.00h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Barbie ezúttal egy hajótörött lány, Rosella szerepében látható, aki egy lakatlan szigetre sodródva barátságos és gondos állatok szerető "családjában" cseperedik fel. Amikor Antonio herceg felfedezi a paradicsomi hangulatú szigetet és rajta a gyönyörű Rosellát, azonnal beleszeret a szépséges hajótöröttbe. A lány és barátai _ Sagi, a vörös panda, Azul a páva, és Tika a bébi-elefánt _ a herceggel tartanak, hogy megkeressék Rosella szüleit és részt vegyenek egy pompás királyi bálon. Az új lány érkezését azonban nem nézi mindenki jó szemmel az udvarban. Kiderül, hogy a király megígérte a gonosz Arianának, hogy a herceg az ő lányát, Lucianát veszi majd feleségül. Ariana szeretné megszerezni a hatalmat a királyságban és Rosellának minden ügyességére és barátai minden segítségére szüksége lesz, hogy időben leleplezze az ármánykodást.

 

Moziverzum - január 6., 9.30h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Vic az ifjú viking, nem hasonlatos társaihoz: nem túl erős, de nagyon okos. Amikor apja, Halvar, a falu vezetője ellop egy varázskardot esküdt ellenségétől, amely mindent arannyá változtat, a nyereség csábítása pusztítást okoz a vikingek között...

 

Babe

RTL HÁROM - január 6., 9.30h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Babe különös teremtés, kismalac létére elvei, mi több, elképzelései vannak, ami cseppet sem vág egybe Hoggett gazda (James Cromwell) szándékaival. Felismerve a sorsában rejlő veszélyt, szövetkezik a helyi birkákkal, hogy nélkülözhetetlenné tegye magát a farmon. A szeretetreméltó és önmagát pásztorkutyának képzelő kismalac kitanulja a terelés csínját-bínját, ami annyira elnyeri gazdája tetszését, hogy az év terelőversenyére is benevezi. Az Oscar-díjas családi moziban a háziállatoké a főszerep, és nem kis szerep jut a fergeteges egérkórusnak és egy csapat makacs birkának sem.

 

Film+ - január 6., 9.40h
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Ika Csu, a császár dörzsölt dorombolója kihasználja a kivégzésére váró Vacakot, a szeretetre méltó labradort, aki mindent kockára téve megy a nagy cicabirodalomba, hogy megtalálja az életét megmentő szamurájt, és tanulhasson tőle. Ika Csu az esélytelen blökit Kakamucho dühös városába küldi abban a biztos tudatban, hogy az ellenséges cicakörnyezetben kudarcot vall, de minimum szétkarmolják, és végre jogi úton megszerezheti magának az egész vidéket. Csakhogy a fura városban Vacak felismeri az iszákos Jimbóban a nagy szamurájt, és a cukiságban verhetetlen Yuki cica segítségével ráveszi az idős kandúrt, hogy képezze ki szamurájnak.

 

A fantasztikus Róka úr

Film+ - január 6., 11.10h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Róka úr valaha a legjobb ravaszdi volt a környéken, egy ideje azonban csendes és biztonságos családi életet él. Szinte élvezi a vidéki életet, a nagy házat és a kölyöknevelést, ám amikor egy nap lehetőség nyílik az utolsó nagy kalandra, azaz a nagy baromfi-rablásra, a tisztes családapából előtör a régi szenvedély. A gazdák rossz néven veszik ezt a _ kis kalandnak egyáltalán nem nevezhető _ fosztogatást, és végleg le akarnak számolni vele. Az állatok viszont Róka úr mellé állnak, és felveszik a harcot a bosszúszomjas gazdákkal.

 

Beethoven

RTL HÁROM - január 6., 11.50h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

George Newton (Charles Grodin) igazi üzletember, aki nem szereti az irányíthatatlan eseményeket. Márpedig a bájos bernáthegyi kölyökkutya, Beethoven minden, csak nem irányítható, tetejébe máris népszerűbb a családban, mint ő valaha. Ráadásul a gyerekeket kicsit sem zavarja, hogy Beethoven óriásira nőtt és folyton zűrt okoz. Ezért George kap az alkalmon és hagyja magát meggyőzni arról, hogy az eb megtámadta az amúgy fondorlatos Dr. Varnickot (Dean Jones), aki azonnal bele is vágna gonosz állatkísérleteibe. Csakhogy a Newton gyerekek átlátnak a gaz állatorvos tervén, és meggyőzik apjukat, hogy ideje hőssé válnia, és megmentenie a ház négylábú kedvencét.

 

Rém rom

Paramount Network - január 6., 12.20h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Három gyerek rájön, hogy a szemközti ház valójában egy élő, lélegző szörnyeteg.

 

Csodapark

Moziverzum - január 6., 12.50h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

June, az optimista, élénk fantáziájú kislány felfedezi, hogy az erdőben egy hihetetlen vidámpark van elrejtve. A csodapark tele van fantasztikus játékokkal és vicces beszélő állatokkal, ugyanakkor nagy fejetlenség uralkodik ezen a bámulatos helyen... June rájön, hogy a park a saját képzeletének szülötte, így csak ő képes helyrehozni. June-ra vár hát a feladat, hogy a fantasztikus állatokkal összefogva megmentse ezt a varázslatos helyet, és újra megteremtse a csodát a csodaparkban.

 

m2 / Petőfi TV - január 6., 14.30h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Egy napon Geránia hercegnője, Izabella a tiltott tóban fürdött, s megismerkedett az ellenséges ország trónörökösével, begóniai Richárddal. Másnap lánykérést tartottak a királyi udvarban, de a dölyfös hercegkisasszony az összes jelentkezőt kigúnyolta. Richárdra egyenesen a Rigócsőr csúfnevet aggatta. Édesatyja megunva lánya makrancosságát megfogadta, hogy hozzáadja az első koldushoz, aki a kapu elé téved. A herceg álruhát öltve elnyerte Izabella kezét, de kilétét egészen addig nem akarta felfedni, amíg meg nem tanítja a lányt a házimunkára és a pénz becsületére. Úgy tűnt, hogy Izabella javíthatatlan, s minden veszni látszott, még Richárd szerelme is…

 

Bori és a cica

m2 / Petőfi TV - január 6., 18.00h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

A mindig vidám és cserfes Bori óvodai kirándulásra megy, ahová titokban csintalan macskája Mau is követi őt, nem kis kalamajkát okozva ezzel. A gyerekek összefognak, hogy elrejtsék a cicát a felnőttek elől, de közben kiderítik, hogy ki cseni el a fényes ékszereket és megmentenek egy mosómedvét is.

 

TV2 Kids - január 6., 18.40h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Charlie Brown, a világ talán legismertebb, legkerekebb fejű lúzere, a kisiskolás, akinek soha, semmi sem sikerül, belevág élete legnagyobb, legkockázatosabb vállalkozásába: meg akarja szólítani az osztályukba érkezett új lányt. Próbálkozását izgalmas és fordulatos kalandok kísérik, osztálybuli, táncverseny, jéghoki. A Háború és béke egy különösen vastag változat, valamint egy titokzatos módon tökéletesre sikerült dolgozat is része a hajmeresztő történetnek _ miközben Charlie kutyája, Snoopy légi csatába keveredik ősi ellenségével, minden pilóták legveszélyesebbikével, a Vörös Báróval.