Családi filmek szombatra

Reméljük, jó idő lesz hétvégén, és lehet egy kicsit szaladgálni! Ha igen, ha nem, mindenképpen olvassatok egy jót, majd mehet a családi tévézés!

Minimax - január 20., 8.00h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

"Egy mindenkiért, mindenki egyért!" _ ez a mottója Barbie-nak és barátainak a Barbie és A Három Muskétás című új kalandban. Barbie ezúttal Corinne, a fiatal vidéki lány szerepében tűnik fel, akit szíve Párizsba húz, hogy muskétás váljon belőle. Itt találkozik három olyan leányzóval, akik ugyanezt az álmot dédelgetik magukban. Vajon sikerül a lányoknak az álarcos bálon muskétás jelmezben táncolni, és megmenteni a herceget, anélkül, hogy kitörnék a cipőjük sarkát? Éld át te is a kalandot, amely megmutatja, hogy az álmok bizony tényleg valóra válhatnak!

 

Minimax - január 20., 9.25h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Barbie™ ezúttal a melegszívű Blair Willows szerepében tündököl, aki felvételt nyer a Hercegnőképzőbe. A Hercegnőképző egy olyan iskola, ahol társastáncot, teázási etikettet és hercegnői illemet oktatnak. Blair™ szívesen jár ide, szereti segítőkész kis varázstündérét és új barátait, Hadley™ hercegnőt és Delancy™-t. Amikor a királyi oktató, Dame Devin felfedezi a döbbenetes hasonlóságot Blair™ és a királyság eltűnt hercegnője között, minden fondorlatot latba vet, nehogy Blair™ kerüljön a trónra. Blair™, Hadley™ és Delancy™ küldetése, hogy felfedjék a megkerült Varázskoronát, és Blair™ valódi kilétét ebben az elbűvölő hercegnős kalandban..

 

Film+ - január 20., 10.30h
Korhatár nélkül megtekinthető.

A kansasi Phil Winslow (Lee Pace) és családja életét alaposan felforgatja Marmaduke, a nagyra nőtt, ám igencsak játékos dán dog. Marmaduke káoszt okoz, ahol csak megfordul. Amikor Phil új állást kap, a család Kaliforniába költözik. A helyzet persze itt sem lesz jobb. Marmaduke szokás szerint rengeteg zűrt csinál, ám a szomszédban lakó afgán agár "hölgy", Jezebel kedvéért a hajlandó lenne megváltozni.

 

Film+ - január 20., 12.20h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Javában dúl a második világháború, és ez Yazoo lakóinak hangulatára is rányomja a bélyegét. A nyolcéves Willie (Frankie Muniz) azonban nem emiatt szomorú. Nehezen illeszkedik be a közösségbe, nem talál barátot magának és a lányokkal sem ért szót. Kilencedik születésnapjára egy kutyát kap: Skipet. Az új jó barát teljesen megváltoztatja az életét. Skipnek köszönhetően a többi fiú is lassan befogadja Willie-t, tagja lehet a focicsapatnak, és az iskola legszebb lánya sem fordít hátat többé neki!

 

RTL HÁROM - január 20., 13.20h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Mr. Peabody született zseni, egy személyben feltaláló, tudós, ínyenc, író, kétszeres olimpiai érmes, és mellesleg kutya. Miután örökbe fogadja Shermant, az átlagos kisfiút, közösen megépítik az időgépet. A Voltkomppal fantasztikus időutazásra indulnak, hogy közvetlenül tapasztalják meg a világot megváltoztató eseményeket, és találkozzanak a történelem nagy alakjaival. Ám Sherman hibájából a Voltkomp meghibásodik, és veszélybe kerül az egész téridő-kontinuum. Peabody még soha nem volt ilyen kutyaszorítóban, de Shermannel meg kell próbálnia a lehetetlent.

 

SuperTV2 - január 20., 14.00h
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Amikor Nanny McPhee felbukkan a Brown-házban, a hét gyerek, akik alig egy esztendeje veszítették el az édesanyjukat, azonnal ellenséget látnak benne. Nem elég, hogy rusnya, azt gondolják róla, hogy gonosz, sőt, lehet, hogy egyenesen egy boszorkány. Nanny McPhee egy szörnyű, ijesztő nevelőnő. Ám hiába akarnak borsot törni az orra alá, hogy ugyanúgy elűzzék őt is, mint azt tették az előző tizenhét dada esetében, a varázserejével szemben tehetetlenek. Majd minden kezd megváltozni, és a házban egyszer csak minden úgy történik, ahogy Nanny McPhee szeretné...

 

Paramount Network - január 20., 14.20h
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

A Shrek-ben imádta... most nézze meg ebben a "vidáman vicces" (Associated Press) animált eposzban, hogy hogyan szerezte hírnevét _ és egy nagyon nagy pár csizmát _ az egyedülállóan hetvenkedő macska! A szerető, a harcos és a zsivány Puss In Boots (Antonio Banderas) kilenc életének legnagyobb kalandját éli, amikor betársul Kitty Softpaws (Salma Hayek) és Humpty Dumpty (Zach Galifianakis) mellé, a híres Jack és Jill (Billy Bob Thornton és Amy Sedaris) elleni végső leszámoláshoz. Itt van A Macska, A Mítosz, A Legenda _ Puss in Boots igaz története!

 

m2 / Petőfi TV - január 20., 14.30h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

A hiú Marius hercegért rajonganak a hölgyek az udvarban, de ő csak játszadozik velük. Egy nap az erdőben egy manó foglya lesz, aki csak akkor engedi őt el, ha negyven nap alatt talál egy olyan lányt, aki teljes szívéből szereti. Igen ám, de nem hercegként kell hódítania, hanem medvebőrben. Mivel senki nem hiszi el, hogy ő a herceg, így menekülnie kell, mígnem találkozik egy kedves lánnyal, Elise-vel...

 

Hopp

RTL HÁROM - január 20., 15.15h
Korhatár nélkül megtekinthető.

Egy kis nyuszi is álmodhat nagyot. Husi sorsa azonban az, hogy átvegye apja, a Húsvéti Nyuszi feladatát. A lázadó Husi a felelősség elől inkább Hollywoodba szökik, hogy menő dobos legyen, és épp kapóra jön, hogy Fred (James Marsden), a sikertelen komikus véletlenül elgázolja. Azonnal elfogadja a meghívást és beköltözik Fredhez, aki nem is sejti, milyen csapást jelent a nyuszi. Mire rájön, már késő, addigra mindent elborít a drazsé. De minden sérelem feledésbe merül, amikor kiderül, hogy veszélyben van a húsvét.

 

RTL - január 20., 15.40h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Soha ne kezdj ki egy doboz keksszel! Owen szeretné megmenteni bácsikája örökségét, az egykor szebb napokat látott vándorcirkuszt, és erre egyetlen esélye egy doboz varázskeksz. Az állatformájú kekszek ugyanis egy időre állattá változtatnak bárkit, aki megeszi őket, és a családtagok segítségével a cirkusz újra sikeressé válhat. Csakhogy a varázserőre és a cirkuszra a nagybácsi gonosz testvére is igényt tart, és bármire képes, hogy megszerezze magának.

 

Turbó

Film+ - január 20., 16.30h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Theo, alias Turbó, a kis kerti csiga arról álmodozik, hogy a világ egyik leggyorsabb versenyzője lesz. Álma megvalósulni látszik, amikor egy furcsa baleset következtében szuper sebességre tesz szert. Turbó felpörgeti magát, és barátai támogatásával indul a legendás Indianapolis 500-on. Csakhogy a verseny sztárja, Guy Gagne nem nézi jó szemmel, hogy egy csigával kell versenyeznie, és mindent elkövet, hogy Turbo álmát összetörje.

 

Cápamese

RTL HÁROM - január 20., 17.15h
Korhatár nélkül megtekinthető.

Oszkár kis hal a nagy tóban, az eszénél csak a szája jár gyorsabban, és miközben a Bálnamosóban gürcöl vakardhalként, arról álmodozik, hogy egy nap kifogja az aranyhalat és felkerül a Korál csúcsára, a gazdagok és híresek közé. És egy nap valóban az ölébe hullik no, nem a szerencse, hanem egy nagy fehér cápa hullája, és hősünk azon kapja magát, hogy ő lett Oszkár, a Cápaölő. Így történik, hogy a kis hal megeteti a nagyhalakat, a bökkenő mindössze annyi, hogy az áldozat a rettegett Nagy Fehér Főnök, Don Lino fia volt. És akire egyszer ráharap a halvilág.