Családi filmek szombatra

Reméljük, hogy a hétvégére is marad a tavaszias idő, és bőven lesz alkalom szabadtéri programokra! Ezek között, vagy után pedig pihenjél a mesefilmek előtt!

Minimax - február 10., 8.00h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Malibun mindenki Merliaht, a tizenéves szörfbajnokot csodálja, aki úgy ismeri a hullámokat és a tengert, mintha csak ott született volna. Azt senki nem gondolja, hogy milyen közel járnak a valósághoz, hiszen ő tényleg a tengerben született és a szülei sellők voltak. Titkát mélyen őrzi egészen addig, amíg haza nem kell térnie, hogy megmentse édesanyját, a tengeri birodalom királynőjét. A kalandos utazás során megismeri a sellők világát és rengeteg új barátra tesz szert. Megtanulja, hogy ami a különbözővé tesz bennünket az egyben a legnagyobb erősségünkké is válhat. Tarts velünk és Barbieval, hogy te is részese lehess a Sellőkalandnak!

 

RTL HÁROM - február 10., 12.15h
Korhatár nélkül megtekinthető.

A pirospozsgás vidám kismalac fürdik a dicsőségben, miután kutyákat is megszégyenítve megnyerte a helyi juhászversenyt. Arthur gazda (James Cromwell) visszautasít minden ajánlatot Babe megvételére. Sajnos azonban súlyosan megsérül munka közben. Felesége, Esme (Magda Szubanski) nem bírja továbbvinni a farmot. A bankok könyörtelenül be akarják hajtani adósságaikat. Esme kénytelen a nagyvárosba utazni, hogy rendezze a farm sorsát. Babe és Esme az egyetlen olyan szállodába mennek, ahol háziállatokat is befogadnak. A környékbeli lakók azonban éppen akkor elégelik meg az állatokat és elszállíttatják őket. Babe elmenekül és megpróbál újdonsült kis barátai kiszabadításában segíteni.

 

Minimax - február 10., 13.00h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

A történet főhőse egy kislány, akit édesanyja nagy erőkkel készít fel a felnőtt életre, ám szigorú menetrend szerint zajló napjaikat megzavarja a furcsa, ám jólelkű szomszéd. A pilóta egy egészen különleges világot mutat meg kis barátjának, ahol bármi lehetséges. Egy világot, mellyel sok évvel ezelőtt a kis herceg ismertette meg őt.

 

m2 / Petőfi TV - február 10., 14.30h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Sophie hercegnő a tizennyolcadik születésnapjára igen értékes ajándékot kap királyatyjától: meghalt édesanyja örökségét, egy aranygolyót, ami megvédi őt a tévutaktól. A játék hevében a golyó azonban belesik a tóba, s a hercegnő csak úgy tudja visszaszerezni, hogy a békának cserébe barátságát ajánlja fel. A születésnapi vacsorán azonban már nem akarja betartani ígéretét és hagyni, hogy az egyen a tányérjából és aludjon az ágyában. Mérgében a falhoz vágja a nyálkás "szörnyeteget", aki azonnal visszaváltozik egy sudár fiatalemberré. Kiderül, hogy Floriszt, Brávánt hercegét ugyanaz a gonosz tündér varázsolta el, aki Sophie édesanyját egykor a Varázserdőbe csalta. A fiatalok boldogságának csak az állja útját, hogy a hercegnő kezét már másnak ígérték.

 

Paramount Network - február 10., 14.45h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

A fura kis állatkölykök, Lia és Fancsi Noé bárkáján utaznak tovább a vízözön elől menedékre lelt társaikkal. A napok telnek, az állatok sodródnak a végtelen vízen, és fogytán az élelem. A ragadozók és a növényevők között nem könnyű békét tartani.

 

TV2 Kids - február 10., 17.15h
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Phileas Fogg (Steve Coogan) feltaláló olyan találmányokkal áll elő, mint a repülés vagy az elektromosság, de a felsőbb tízezer befolyásos tagjai rögeszmés bolondnak tartják. Fogg különös fogadást köt Lord Kelvinnel (Jim Broadbent), a Királyi Tudományos Akadémia elnökével: állítja, ő bizony körülutazza a Földet 80 nap alatt! Oldalán inasával, Passepartout-val (Jackie Chan) és az izgalmakat hajhászó francia művésznővel, Monique-kal (Cécile De France), Fogg nekivág az eszeveszett, szívet-erőt nem kímélő, világkörüli versenyfutásnak.

 

m2 / Petőfi TV - február 10., 18.00h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Cápi Kapitány bár apró termetű, de kétsége sincs afelől, hogy Ő a hét tenger leghatalmasabb hajós kapitánya. Mint minden vezetőnek, neki is szüksége van egy legénységre, így kerülhet a hajóra egy minden hájjal megkent tolvaj, valamint egy hölgy is, aki a tengernagy lánya és apja elől menekül Cápi hajójára. Az admirális biztos benne, hogy a fiatal kapitány elrabolta kislányát, ezért hajtóvadászatot indít ellene. Minden adott tehát egy kontinenseken átívelő fantasztikus kalandra!

 

SuperTV2 - február 10., 18.20h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Sid, a nagydumás, kétbalkezes kőkorszaki lajhár lekési a jégkorszak elől melegebb éghajlatra távozó társait. Szerencséjére összefut Manfréddal, a magának való, marcona mammuttal. Ráakaszkodik a biztonságot nyújtó nagydarab állatra, hogy aztán némi viszontagság után együtt találjanak rá egy magára maradt embercsemetére. Manfred és Sid komoly viták után végül elhatározzák, hogy visszaviszik a gyermeket a családjához. Útközben azonban, nem éppen emberbaráti szeretetből, de csatlakozik hozzájuk Diego, a kardfogú tigris is...