Családi filmek vasárnapra

Ha esőbiztos programra vágysz, megmutatjuk, miket nézhetsz a tévében.

Disney Channel- szeptember 17., 8.55h
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Jeff Kinney könyvsorozata életre kel egy kalandos történetben, az Egy ropi naplójában.

 

Minimax - szeptember 17., 9.30h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Barbie ezúttal a melegszívű Blair Willows szerepében tündököl, aki felvételt nyer a Hercegnőképzőbe. A Hercegnőképző egy olyan iskola, ahol társastáncot, teázási etikettet és hercegnői illemet oktatnak. Blair szívesen jár ide, szereti segítőkész kis varázstündérét és új barátait, Hadley hercegnőt és Delancy-t. Amikor a királyi oktató, Dame Devin felfedezi a döbbenetes hasonlóságot Blair és a királyság eltűnt hercegnője között, minden fondorlatot latba vet, nehogy Blair kerüljön a trónra. Blair, Hadley és Delancy küldetése, hogy felfedjék a megkerült Varázskoronát, és Blair valódi kilétét ebben az elbűvölő hercegnős kalandban..

 

Minimax - szeptember 17., 13h
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Évezredeken keresztül az ember és a természet tökéletes harmóniában volt, ám az ember megtörte ezt az egyensúlyt és a vadon, benne megannyi élőlénnyel, veszélybe került. Ainbo, a fiatal amazon, nem a legügyesebb harcos, ám annál nagyobb szíve van. Ő és két szőrös kis barátja képesek csak megállítani a dzsungelre leselkedő veszélyt.

 

RTL - szeptember 17., 13.30h
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Banános Joe (Bud Spencer) balszerencséjére a Mr. Torsillo (Gianfranco Barra) vezette helyi maffia ráteszi a kezét a banánkereskedelemre. Joe nem hagyja magát, és úgy dönt, üzletéhez megszerzi az összes hivatalos papírt. Ám a városban szerelmes lesz Dorianne-be (Marina Langner), az énekesnőbe, besorozzák a hadseregbe, ráadásul hiába szerzi meg az áhított engedélyt, börtönbe csukják. Amikor hazatér, döbbenten tapasztalja, hogy otthonából modern, korrupt maffiaközpont lett. Joe a sarkára áll, és alaposan móresre tanítja a bűnözőket.

 

TV2 - szeptember 17., 14h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Alex, az oroszlán, Marty, a zebra, Gloria, a víziló, és Melman, a zsiráf még mindig azon küszködnek, hogy hazajussanak szeretett városukba, New Yorkba, és persze Julien király és a pingvinek sem maradnak ki a kalandokból. Útjuk során átszelik Európát, ahol megtalálják a tökéletes álcát: egy vándorcirkuszt, és újabb barátokat szereznek. Közben Dubois kapitány többször keresztezi útjukat…

 

Grimm meséiből: Csipkerózsika

m2 / Petőfi TV - szeptember 17., 14.55h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

A királyi párnak hosszú évek várakozása után gyönyörű kislánya születik, akit Rózsának keresztelnek. A keresztelőre az ország 13 tündéréből csak tizenkettőt tudnak meghívni, ezért a Maruna, akit nem hívnak meg, azt jósolja Rózsának, hogy mikor felnő, egy fonóorsó megsebzi és a királylány meghal. A jó tündérek az átkot megszüntetni ugyan nem tudják, de 100 éves mély álomra változtatják. A király, hogy lányát védje, kitiltja országából az orsót… A Grimm testvérek klasszikus meséjének filmváltozata.

 

Moziverzum - szeptember 17., 15.10h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

A 2016-os A kis kedvencek titkos élete folytatásában az első részben megismert Max és Duke új kihívással szembesül, amikor gazdájuk, Katie megismerkedik egy férfival, akivel összeházasodnak, és gyermekük születik. A kis család a kutyákkal együtt vidékre kirándul, ahol Max megismer egy Kakas nevű juhászkutyát, akinek a segítségével talán legyőzheti a félelmeit. Eközben Gigi, akire indulásuk előtt Max rábízta a legkedvesebb játékát, megpróbálja kimenteni egy macskákkal telezsúfolt lakásból a szóban forgó játékot. Hógolyó szintén küldetésre indul: ő egy Hu nevű fehér tigriskölyköt akar kiszabadítani egy cirkusz fogságából.

 

TV2 Kids - szeptember 17., 16.30h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Csápi, a kalandvágyó kis polip, Evó, a tudálékos horgászhal és Alíz, az izgága makréla, a három jóbarát az óceán legmélyén, egy varázslatos világot rejtő árokban él. Sok-sok évvel azután, hogy az óceánok szintje megemelkedett, és az emberiség elhagyta a Földet, a különleges vízi lények továbbra is gondtalanul lubickolnak az oltalmat adó végtelen mélységben. Ám egy nap egy váratlan baleset szétrombolja a védelmet nyújtó otthonukat, és a közösség őrzője, a hatalmas Kraken egy fontos küldetéssel bízza meg a kis polipot. Csápi barátaival karöltve nekivág az ismeretlen óceánnak, hogy új hazát keressen mindannyiuk számára. Az elszánt herkentyű csapatra tengernyi kaland és móka vár, miközben rémisztő ellenségekre és kedves barátokra is szert tesznek. A kissé vérszomjas murénával, Maurával kiegészülve olyan helyekre is eljutnak, mint a víz borította New York, a híres-nevezetes Titanic roncsok vagy a jeges sarkvidék. De vajon sikerül megmenteniük az óceánt, hogy az újra a világ legbulisabb helye legyen?

 

SuperTV2 - szeptember 17., 16.50h
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

A varázsdada ezúttal egy fiatal anyuka ajtajában jelenik meg. Isabel egyedül próbálja ellátni három gyermekét, helyt állni a gazdaságban és a vegyesboltban, mialatt a férje háborúban van. Nanny McPhee amint megérkezik, rájön, hogy Isabel gyermekei a saját háborújukat vívják a két elkényeztetett városi unokatestvér ellen, akik beköltöztek hozzájuk. Nanny McPhee bevet minden varázslatot, a repülő motorbiciklitől az életre kelt szoborig, a fára mászó kismalactól a kiselefántig, hogy a rosszcsont lurkóknak megtanítsa az öt leckét.

 

TV2 Kids - szeptember 17., 19.30h
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Újra együtt a nagy csapat. Manny, a mamut végre elszánta magát a családalapításra, most a nejével, Ellie-vel várják a trónörökös érkezését. Diego, az öregedő félben lévő kardfogú tigris viszont még mindig jobban szeret egyedül vadászni. Az ügyefogyott lajhárban, Sid-ben is feltörtek az apai érzések, a maga sajátos módján néhány dínótojás elcsenésével és keltetésével éli ki azt. Sajnos ezzel veszélybe sodorja a kis csapatot, hiszen a dínó mama nem hagyja annyiban a dolgot. Miközben megpróbálják kirángatni Sid-et a bajból, még nagyobba kerülnek, a földalatti világba, ahol még mindig a dinoszauruszok uralkodnak...