Családi filmek vasárnapra

Ha az időjárás engedi, menjetek ki a szabadba futkosni, aztán pihenjétek ki a mozgást a kanapén, a tévé segít.

Film+ - szeptember 24., 8.45h
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Stuartnak csupán egyetlen dolog hiányzik az életéből: egy (méretben is) hozzá illő társ. Szerencséje van. Amikor épp tűzpiros sportkocsijával száguld hazafelé a suliból, egyszer csak bepottyan mellé egy kicsit zilált, ám roppant kedves madárka, Margalo, aki Falcon, a sólyom elől menekül. És mivel a leány apróbb sebesüléseket is szerzett, Little-ék szárnyuk alá veszik az apró menekültet. A hős Stuart természetesen ebből is kiveszi a részét, Hómancs, a macska viszont már kevésbé. Csakhogy Margalo egy nap eltűnik. Az összetört szívű Stuart és Hómancs azonban utána erednek...

 

Minimax - szeptember 24., 9.20h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Ebben a varázslatos zenés kalandban Barbie Tori™ szerepét alakítja, aki Meribella melegszívű hercegnőjeként szívesebben hódol az éneklésnek és a táncnak mint a királyi kötelezettségeinek. Amikor kedvenc popsztárja, Keira™ a királyságba látogat, a csajok rájönnek, hogy rengeteg közös van bennük, egy varázslat pedig teljesen egyformává változtatja őket. A helycsere egészen addig jó ötletnek tűnik, amíg meg nem tapasztalják, hogy a másik élete csupán ránézésre tűnik könnyűnek. Azonban Meribellának is van egy varázslatos titka, ezért az egész királyság bajba kerül, amikor annak lába kél. Vajon az igaz barátság meg tudja menteni a helyzetet? Ez a fantasztikus dalokkal, mesés divattal és mulatságos új barátokkal teli izgalmas musical megmutatja, hogy mindig az a legjobb, ha megmaradsz annak, aki vagy!

 

RTL HÁROM - szeptember 24., 9.45h
Korhatár nélkül megtekinthető.

Mr. Peabody született zseni, egy személyben feltaláló, tudós, ínyenc, író, kétszeres olimpiai érmes, és mellesleg kutya. Miután örökbe fogadja Shermant, az átlagos kisfiút, közösen megépítik az időgépet. A Voltkomppal fantasztikus időutazásra indulnak, hogy közvetlenül tapasztalják meg a világot megváltoztató eseményeket, és találkozzanak a történelem nagy alakjaival. Ám Sherman hibájából a Voltkomp meghibásodik, és veszélybe kerül az egész téridő-kontinuum. Peabody még soha nem volt ilyen kutyaszorítóban, de Shermannel meg kell próbálnia a lehetetlent.

 

Disney Channel - szeptember 24., 9.50h
Korhatár nélkül megtekinthető.

Phineas és Ferb átkelnek a galaxison, hogy megmentsék Candace-t, akit elraboltak az idegenek.

 

Minimax - szeptember 24., 13.00h
Korhatár nélkül megtekinthető.

Pettson, a gazda kis farmján él, műveli a földjét, gondozza állatait. Az állatok közül is leghűségesebb társa Findus, szeretett macskája, aki sok örömet okoz, akivel sok-sok érdekes kalandot élhetnek át, és aki természetesen pajkosságával sokszor bosszantja is a kedves gazdát.

 

Moziverzum - szeptember 24., 13.15h
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Dóra a dzsungelben nőtt fel, de a legveszélyesebb kalandra, arra, hogy mi vár rá a középiskolában, senki sem készítette fel. Amikor azonban a szülei a legendás elveszett Aranyváros kutatása közben titokzatos körülmények között eltűnnek a dél-amerikai dzsungelben, Dóra nem habozik. Kis csapata, azaz Csizi, a majom, Diego, a rejtélyes dzsungellakó és néhány szedett-vedett tini élén elindul, hogy megmentse a szüleit, és megfejtse az inka civilizáció ősi, megoldatlan rejtélyét...

 

TV2 - szeptember 24., 13.30h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

A szuperkémek nem az égből pottyannak le, hanem a tojásból bújnak elő. Íme, a nemzetközi kémvilág legtitkosabb, legizgalmasabb és legviccesebb madarai: Kapitány, Kowalski, Rico és Közlegény. A győzhetetlen csapat ezúttal rendkívüli kaland felé totyog: Dr. Octavius Vízagy világuralomra törő főgonosz keze egyre messzebbre ér el _ talán mert nyolc van neki. A pingvinek kénytelenek egyesíteni erőiket egy földalatti szervezettel, az Északi Széllel, hogy együtt szálljanak harcba a közös ellenség ellen. A két cég munkamódszerei meglehetősen különböznek, de ha le akarják győzni ravasz ellenségüket, akkor mégis vállt vállnak, szárnyat szügynek vetve kell harcolniuk. Különben a világ furcsa változásokon mehet keresztül...

 

SuperTV2 - szeptember 24., 14.45h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Miután a főbérlő közli, hogy nem tűri meg tovább a kutyát a háznál, a nehéz anyagi helyzetben lévő Maurer családnak egy ismerőshöz kell költöztetni Lassie-t. A kis Florian nagyon nehezen viseli kedvence távollétét, főleg miután azt a hírt kapja, hogy Lassie megszökött. A kisfiú ezért úgy dönt, hogy saját kezébe veszi kutyája megtalálását, aki elképesztő utazásra indul, amely során egyetlen cél lebeg a szeme előtt: a hazatérés.

 

m2 / Petőfi TV - szeptember 24., 14.55h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

A jókedvű szabólegény egy nap lekváros kenyér majszolása közben hét darazsat ütött le egy csapásra. Ez annyira meghozta az önbizalmát, hogy még az övére is ráhímezte a "hőstettet". Elhatározta, hogy kipróbálja újonnan szerzett páratlan vitézségét a nagyvilágban is, így hát útnak indult. A királyságot mindeközben hármas veszély fenyegette: két óriás, egy egyszarvú és egy vadkan. Éppen jókor érkezett hát a szabólegény, hogy az országot, _ s főként Paula hercegkisasszonyt- megmentse. Mivel azonban nem volt nála még egy fia kardocska sem, híres furfangját kellett elővennie.

 

Moziverzum - szeptember 24., 17.20h
Korhatár nélkül megtekinthető.

A DreamWorks Animation bemutatja a filmtörténet egyik legnépszerűbb animációs sorozatának várva várt következő részét. Ami egy kamasz viking és egy félelmetes Éjfúria sárkány meglepő barátságaként indult, nagyszabású trilógiává nőtte ki magát, mely végig követi hőseink életét. Ebben a mostani fejezetben Hablaty és Fogatlan végre megtalálják igazi rendeltetésüket. Hablaty a falu főnöke lesz Astriddal az oldalán, míg Fogatlan a sárkányok vezérévé válik. Ám az eddig látott legsötétebb veszedelem – és egy Éjfúria lány felbukkanása – még sosem tapasztalt módon teszi próbára hőseink barátságát...

 

TV2 Kids - szeptember 24., 17.30h
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Spookley, a szögletes tök és a Holiday Hill Farm barátai a szezon első karácsonyi hópihéjét ünneplik, amikor egy szokatlan zöld macska, Mistletoe betör a buliba. Mivel nem emlékszik, hogy ki ő, vagy honnan jött, az erdőbe indul egy titokzatos bagoly után, aki ellopta a nyakörvét, hiszen ő az egyetlen kapocs a múltjához. Miután nem tudja meggyőzni a barátait, hogy csatlakozzanak hozzá, Spookley egyedül indul el, hogy megtalálja a macskát. Miközben Spookley versenyt fut az idővel és a közelgő hóviharral, Mistletoe találkozik egy furcsa mosómedvével, Leon-nal, aki ráveszi, hogy fogadjon örökbe három kiscicát, Scat-et, Scram-et és Shoo-t. Spookley éppen akkor találja meg Mistletoe-t és a kiscicákat, amikor a vihar tetőfokára hág, és bátran visszavezeti őket a biztonságos farmra, ahol a Mikulás meglepetés ajándékot ad Mistletoe-nak, amely felfedi rejtélyes múltját, és örökre megváltoztatja a jövőjét.

 

m2 / Petőfi TV - szeptember 24., 18.25h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Egy mogyoróra éhes kisegér éhesen sétálgat az erdőben. De a rejtelmes erdő mélyén félelmetes ellenfelek leselkednek rá. Szembe találkozik egy furfangos rókával, egy baljós bagollyal és egy lopakodó kígyóval, akik mindhárman fel akarják falni. Vajon a bátor kisegér a fantáziáját használva hogyan tudja rávenni őket, hogy ne egyék meg?!