Családi filmek vasárnapra

Holnap kezdődik az őszi szünet a nagyobb kicsiknek és a kisebb nagyoknak, tehát ez a vasárnap nagyon alkalmas a tévé általi felkészüléshez!

Minimax - október 29., 8.00h
Korhatár nélkül megtekinthető.

Barbie húga, Skipper bébiszitterként tevékenykedik, de amikor nehézségekbe ütközik, nyári munkát vállal egy víziparkban, ahol nem csak új barátokra tesz szert, hanem számára eddig ismeretlen feladatokkal is meg kell birkóznia. Amikor egy születésnapi buli a parkban balul sül el, Skipper bébiszitter képességei megmentik a napot! A siker újra magabiztossá teszi Skippert bébiszitter üzletével kapcsolatban, ezért új barátaival bébiszitter csapatot alapítanak.

 

Barbie, a gyöngyhercegnő

Minimax - október 29., 9.05h
Korhatár nélkül megtekinthető.

Ebben a filmben Barbie-t Luminaként, a gyöngyöket irányító hableányként láthatjuk. A vidám és kreatív Lumina egy hableányszalonban készít mesés frizurákat. Amikor meghívják a királyi bálra, barátai hercegnőhöz illő estélyibe öltöztetik őt. A bálon gonosztevők próbálják átvenni az uralmat a királyság felett, miközben fény derül Lumina váratlan képességére, amely bizonyítja, hogy ő sokkal több egy egyszerű fodrásznál.

 

Beethoven karácsonyi kalandja

RTL HÁROM - október 29., 9.40h
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Beethoven, minden család kedvence nem ismeri a lehetetlent. A világ csak rá számíthat, amikor egy karácsonyi manó baklövést követ el, és véletlenül elrepül a Mikulás szánjával. A felszállást hamar kényszerleszállás követi egy kisvárosban, csakhogy a varázslatos ajándékzsáknak közben nyoma vész. Beethoven vállalja a manó megmentését, a zsák visszaszerzését a kapzsi csalóktól, és a szán időben történő leszállítását a Mikulás számára.

 

Moziverzum - október 29., 13.25h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Létezik egy varázslatos hely, Undifalva, ahol a furcsa a normális és a tökéletlenség a legjobb dolog. Itt éldegél Moxi, a csinos plüsspofi barátaival, akikkel folyton az eget fürkészik, mikor pottyan le közéjük egy újabb hibás játék, akit boldogan a keblükre ölelhetnek. Moxi élete klasszabb már nem is lehetne, ám egyre többet mereng azon, vajon létezik-e bármi az Undifalva szélén elterülő hegyek túloldalán. Maga köré gyűjti legjobb pajtásait, és nekivágnak az ismeretlennek. A kis csapat végül a Tökéletesség városában, a hibátlan játékok világában köt ki, ahol nehéz megmérettetéseken kell részt venniük. És bár a kis undik minden vágya, hogy elismerjék őket, a próbatételek során ráébrednek arra, hogy mások szeretetéhez nem a hibátlanságon keresztül vezet az út. Hisz a leges-legfontosabb dolog, ami igazán számít, hogy mindig, minden helyzetben a tökéletlenségükben tökéletes önmaguk maradjanak.

 

m2 / Petőfi TV - október 29., 14.55h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy szép kis ház a kerekerdő szélén. Itt élt Rózsácska és Rózácska, a két gyönyörű és szorgalmas kislány édesanyjukkal a törpék barlangja mellett . Édesapjuk elűzte a gonosz törpéket a barlangból, és családját két mágikus rózsabokorral védi a gonosz varázslatoktól. A törpék azonban nem hagyták el az erdőt, és visszasírják a törpeboldogságot, melynek két alappilére: kincs és barlang. Mikor a lányok megnőnek, a törpék mindenáron szeretnék visszaszerezni a boldogságukat….

 

SuperTV2 - október 29., 15.55h
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Griffin (Kevin James) állatkerti gondozó, aki úgy érzi, a munkája akadályozza a nagy Ő megtalálásában, ezért nehéz szívvel úgy dönt, felmond, de ezzel nagy hibát követ el. Egy szeretett állatkerti gondozó ugyanis nem hagyhatja el a pozícióját csak úgy, ahhoz a gondozottjainak is lesz néhány keresetlen szava. Amint az állatok értesülnek Griffin döntéséről, megszegik ősi esküjüket, és elárulják, hogy ők is tudnak beszélni az emberekkel. Amikor szép szóval nem tudják maradásra bírni barátjukat, üzletet ajánlanak. Ha marad, akkor megtanítják mindarra, amit a csajozásról tudni érdemes, és beavatják gondozójukat a párválasztás ősi, de főleg állati trükkjeibe...

 

TV2 Kids - október 29., 16.35h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Pipiána Hoppsz, a félig nyuszi, félig csirke, nagyravágyó álmodozó, semmitől sem riad vissza, hogy megszerezze a legendás ereklyét, a Sötétség Hörcsögét. Bár az ifjú tapsifüles még sosem járt bevetésen, és lövése sincs, milyen egy igazi vadregényes kincsvadászat, elszántan hisz benne, hogy apja, a híres nyúlkalandor nyomdokaiba léphet. Amikor Pipiána nagybátyja megszökik a börtönből, a vakmerő, ám kissé kétbalkezes fiú gondolkodás nélkül gonosz bácsikája nyomába ered, aki a Sötétség Hörcsögével akarja átvenni a hatalmat Tollandia királysága felett. Pipiána hűséges teknős barátjával, és egy vadóc borzos lánnyal az oldalán néz szembe a veszélyes próbatételek sorának. A lenyűgöző kalandok közben számos nem várt akadályt kell legyőzne a hős csapatnak, miközben Pipiána felfedezi a benne lakozó menő képességeket, és azt a különleges erőt, amiről álmodni sem mert volna…

 

Cool - október 29., 16.55h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

A vámpíroknál nincs ennivalóbb lény. Mavis, Drakula édes kicsi lánya például a vérét adná azért, hogy a szörnyek nyaraltatásáért a szívét is kitevő apja ebéd után végre maga is alvadhasson egy jót. Így azután különleges meglepetéssel készül: befizeti Drakulát egy szörnyen társas hajóútra, hogy egy ideig csak saját vérfagyasztó boldogságával törődjön. Az indulásnál kiderül, hogy a tervbe egy apró rög került: Drakula régi barátai is a családi kirándulás résznek tekintik magukat: Farkas, Frankenstein meg talán a Láthatatlan ember is velük tart. De az igazi bajt csak a hajó titokzatos kapitánya, Ericka okozza, ugyanis hátborzongatóan szép, és Drakula teljesen elveszíti a fejét – csak hogy kiderül róla, hogy a végzet asszonya valójában Van Helsing, a vámpírvadász unokája. Mavisnek kell fenntartania az oszladozóban lévő családi békét, és gondoskodni a megnyugtató végről…

 

m2 / Petőfi TV - október 29., 18.00h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Lucia elveszti egy fogát, de nem kesereg, mert az édesanyja elmondja neki, hogy a Fogtündér kisegér hamarosan eljön, s elviszi azt és még pénzt is hagy helyette a párna alatt. Pérez, a kisegér a kikötőben él egy kishajóban a barátaival, akik a tejfogakból csillogó gyöngyöket csiszolnak. A gyöngyöket pedig mindig a városi ékszerészhez viszik, aki aranyat ad érte. De nem megy ez mindig olyan egyszerűen: egy alkalommal ugyanis gazemberek elrabolják Pérezt, hogy megszerezzék a sokat érő fogakat. Amikor Lucia és az unokatestvére, Ramiro megtudja, hogy az egér bajban van, rögtön a megmentésére indulnak...

 

JimJam - október 29., 18.04h
Korhatár nélkül megtekinthető.

Thomas éppen Spencert igyekszik legyőzni egy merész versenyben, amikor felfedez egy elhagyott, öreg, japán mozdonyt. Mielőtt a Kövér Ellenőr rájönne erre, és a szegény mozdony az olvasztóban végezné, Thomas és barátai teljes gőzzel próbálják megmenteni új társukat, és visszaadni neki régi dicsőségét. Szerinted sikerül nekik? Ha velünk tartasz, megtudhatod!

 

TV2 Kids - október 29., 18.05h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Egy fenséges vízesés peremén, Afrika szívében terül el Zambézia csodálatos madárvárosa, amit a bölcs és harcedzett Őszkarom vezet. Vijju, a fiatal sólyom apja, Sudár akarata ellenére elhagyja távoli otthonukat, hogy csatlakozzon a tekintélyes Hurrikán védelmi repülőosztaghoz, amelynek tagjait Csőrnagy képezi ki Zambézia egének védelmére. Sudár fia után ered, de az áskálódó leguán, Budzo foglyul ejti, miközben a menedék megtámadására készül. Vijjunak és lelki társának, Pihének össze kell szednie minden repülési tudását és egy nagy adag diplomáciát, hogy megmentsék a városukat Budzo szörnyű összeesküvésétől.

 

TV2 Kids - október 29., 19.30h
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Georgia, a kalandvágyó kislány arról álmodik, hogy egyszer édesapja nyomdokaiba lép, aki egykor New York egyik legnagyszerűbb tűzoltója volt. Az apa, Shawn azóta viszont a tömlőt tűre és cérnára cserélte és varrodát nyitott, ugyanis egy korábbi tragédiát követően nem volt képes folytatni régi munkáját, és a rossz emlékek miatt azt sem szeretné, hogy lánya erre az útra lépjen. Egy napon azonban rejtélyes tüzek ütnek ki város szerte, és a polgármester a férfi segítségét kéri. Georgia kapva kap az alkalmon, és álruhába bújva az apja mellé szegődik kutyusukkal, Ember-rel. Hőseinknek csupán néhány napjuk van felderíteni a rejtélyes gyújtogató személyét, mielőtt az az összes New York-i színházat felgyújtaná. Hogyha pedig mindez nem lenne elég, időközben még egy féltve őrzött családi titokra is fény derül…