D. Tóth Krisztával áprilisban érkezik a VIASAT3 új tabudöntögető műsora

A VIASAT3 és a WMN közös talkshow-ja a Show&Game gyártásában kerül képernyőre április 19-től minden péntek este 20 órakor.

A magyar fejlesztésű műsor minden adásában egy-egy téma áll majd a középpontban, amelyet a műsorvezetők, a meghívott vendégek D. Tóth Krisztával boncolgatnak. A beszélgetéseket a WMN két újságírója, Csepelyi Adrienn és Krajnyik Cintia moderálják majd, akik személyes történetekkel is kapcsolódnak a témákhoz.

A sokszor tabukat döntögető témák közt szó esik majd az öregedés megéléséről, a hűség jelentőségéről napjainkban, a spiritualitásról, a gyerekvállalásról.

A műsorvezetők mellett a Ki vele! vendégei – hírességek, orvosok, egyéb szakértők – is mélyen érintettek a témákban, de az igazán érdekes beszélgetések érdekében más-más nézőpontot hoznak. A női vér tabuként kezelése epizódban például Kovács András Péterrel, Tapasztó Orsolyával és Benkovics Júlia szülész-nőgyógyásszal, a hit és spiritualitás kérdésében Dr. Kiss László csillagásszal és Peller Mariann-nal, a hosszú távú monogámiáról pedig Kiss Gergellyel, valamint feleségével, Valkai Annával és Orvos-Tóth Noémivel beszélgetnek majd többek között a résztvevők.

Az epizódokat rövid videóbejátszások is színesítik, ezek D. Tóth Kriszta „Breakout Room” című riportjának részletei, amelyben a mainstreamtől eltérő, különleges embereket kérdez majd, mindig szorosan az epizód témája mentén. D. Tóth Kriszta bemutatja az interjúalanyok nézőpontját, majd ezt a műsor részeként a stúdióban ütközteti a vendégekével. Célja, hogy kérdései által a kirekesztés helyett jobban megértsük azokat, akik valamilyen szempontból kilógnak a sorból.

Ki vele! 1. évad: április 19-től minden pénteken 20:00-kor a VIASAT3-on!

(via: VIASAT3)