Dráma a Nyerő Párosban: Détár Enikőék már az első nap feladták a versenyt

Elindult a Nyerő Páros hatodik évada: újabb nyolc híresség bizonyíthatja, mekkora az összhang párjával, ki az, akinek a szerelme mindent túlél és méltó a Nyerő Páros trófeára. Már az első adásban volt egy kis dráma!

A műsor új évadának első beköltözői az X-Faktor második szériájának ezüstérmese, Muri Enikő, aki ötödik éve a Sugarloaf tagja, valamint a zenekar alapító gitárosa, Tóth Szabi voltak. Párkapcsolatukat egészen mostanáig nem verték nagy dobra, így a közösségi oldalakon sem posztoltak szerelmükről. A további beköltözők között ott találjuk Hódi Pamelát és építkezési vállalkozó párját, Bencét (aki meglepő jellemzést adott Pameláról), Détár Enikőt és szerelmét, Pétert, valamint Lofti Begit és Rékát, akik nyolc éve házasok, ám az utóbbi időben nem sok minőségi időt tudtak kettesben tölteni a gyerekek és a DJ munkamániája miatt, és a változást a Nyerő Párostól várják.




A hétfő esti adásba megérkezett még az X-Faktor felfedezettje, Zdroba Patrik és szerelme, Betti, akivel a tehetségkutató show-nak köszönhetően ismerkedtek meg, az Éjjel-Nappal Budapestből ismert Törőcsik Dani tetoválóművész, aki, mivel sokat utazik, távkapcsolatban él partnerével, Beával, Madár Veronika színésznő (Jóban Rosszban) és Landor Richárd, egykori vadászpilóta, akik már 15 éve egy párt alkotnak, továbbá Megyeri Csilla influenszer és szerelme, Molnár Zsolt vállalkozó. Utóbbi páros utolsóként lépte át a villa kapuit, odabent pedig hatalmas meglepetés várta őket.

Az adás a beköltözést követően egy közös játékkal indult, amiből többek közt az is kiderült, hogyan becézték Megyeri Csillát az iskolában, hány kapcsolata volt Muri Enikőnek, miért késett el Madár Veronika az első, Richárddal közös randiról, miért fordult fel Tóth Bence gyomra Pamela főztjétől és miért akadt ki Lotfi Begi kedvese római utazásukon. A párok között ennek a játéknak az eredménye alapján osztották ki a szobákat, az osztozkodás pedig úgy alakult, hogy Lotfi Begiék Megyeri Csilláékkal közösködnek, Törőcsik Daniék elnyerték az álomszobát, Hódi Pameláék privát házat kaptak, Zdroba Patrikék és Madár Veronikáék viszont a szabad ég alá kényszerültek.


A legnagyobb drámának mégsem ez bizonyult, hanem az, hogy Détár Enikőék már az első napon feladni kényszerültek a Nyerő Párost. A színésznő párja szerette volna bebizonyítani, hogy méltó Enikő szerelmére. A beköltözés napján azonban Péter köldöksérve kiújult, ezért kénytelenek voltak elbúcsúzni a játéktól, hiszen a férfira sürgős műtét vár. A kisebb drámák közül az érdemel talán említést, hogy már az első nap elindult a taktikázás és a beszólogatás a villában: Tóth Szabi először Tóth Bencének, Hódi Pamela párjának mondogatott oda a konyhában, majd Enikővel együtt megkörnyékezte Lotfi Begiéket egy lehetséges szövetség reményében.


(via rtl.hu)