Éld át te is a szekunder szégyent: karaokepartit tartottak A Nagy Őben

A lányok mindent bevetnek, hogy megkaparintsák Árpa Attilát: ezúttal dalukkal próbálták elcsábítani – ki több, ki kevesebb sikerrel.

A Nagy Ő hétfő esti adásának legfontosabb, egyúttal legkellemetlenebb történése az volt, amikor a villában

karaokepartit tartottak,

és mindenki megmutathatta énektudását Árpa Attilának – nem kevés kellemetlen percet szerezve ezzel a nézőknek.


Valaki ugyanis kifejezetten fülsértően énekelt, más meg nem volt ugyan hamis, de nem volt túl sok hangja, és inkább s*ggbedobással próbált hatást elérni (az utóbbi versenyzők között ketten is voltak). A Timi nevű játékos biztosra ment, és vetkőzéssel kezdte a produkcióját, majd a mikrofont ügyesen minél messzebb tartva a szájától és a többi lányt minél inkább bevonva tett róla – sikerrel –, hogy minél kevésbé legyen kellemetlen az előadása.

A sok kellemetlen hang után volt azonban valaki, aki elképesztően jól énekelt, egészen úgy, mintha profi lett volna:

Erika az I will always love you-t adta elő, olyan szépen, hogy azzal nemcsak a Nagy Őt nyűgözte le, de versenyzőtársait és minden bizonnyal a nézőket is.


Viszont ha a lány ezzel tényleg elnyerné Árpa Attila szívét, azaz megnyerné a versenyt, nem biztos, hogy jó dolga lenne, a sztár ugyanis kijelentette, hogy a maga részéről ő felélte a tartalékait, és egy olyan nőt keres, aki eltartja, amíg ő forgatókönyvet ír. További izgalmas friss hír a műsorral kapcsolatban, hogy potom 2,3 milliárd forintért eladó az a luxusvilla, ahol A Nagy Őt forgatták.


(via tv2play.hu)