Elképesztően sokat szerencsétlenkedtek a Szerencsekerékben

Bakit bakira halmoztak, na meg pechesek és lassúak is voltak a játékosok, Mohamed Fatimával az élen.

A vetélkedő szerda esti adásában Mohamed Fatima volt a sztárvendég, és sajnos nem teljesített valami fényesen. Arról ugyan szegény nem tehetett, hogy a szerencsekerék megpörgetésénél becsődölt (nem mellesleg 770 ezer forinttal), arról viszont már annál inkább, hogy úgy nem találta ki az oldalkocsis motorkerékpárt, hogy majdnem az összes betű megvolt belőle.


A keresztrejtvényes játékban egyesült erővel bénázhattak a játékosok, hiszen Fatimán kívül sem Dominika, sem a lajhárrajongó Zsolt nem tudta időben megfejteni a három pofonegyszerű szót. Zsolt ugyanakkor már időn kívül sikeresen megmondta a megfejtést, így 100 ezer forint értékű társasjáték-utalványban részesült.

Dominika viszont teljesen kész volt:

az egyik szóból már megvolt a H, az M és az R, és a „fekete” meghatározás, erre beközölte, hogy ’hámor’ (egyébként meglepő módon ez egy létező szó, de nem sok esély volt rá, hogy ez legyen a helyes megfejtés).


Végül a lajhárok nemi életéről értekező Zsoltnak sikerült eljutnia a fődíjjátékig – de pechére nem volt benne sok köszönet. Igaz, itt nem a képességeivel volt probléma, hanem valóban nehéz volt a feladvány. Hiába bizonygatta Kasza Tibi, hogy könnyen megfejthető lett volna a „látni és látszani” definícióval meghatározott kifejezés, mi sem tudtuk.

Na de mi legalább nem veszítettünk 1 millió 660 ezer forintot miatta. Szegény Zsolt, szegény lajhárok!


(via tv2play.hu)