Élőszereplős sorozat készül a Cowboy Bebopból

Merész vállalkozás feldolgozni a joggal kultikussá vált animesorozatot.

Az 1998-99 között sugárzott, 26 részes animesorozat joggal van ott minden idők legjobbjai között. A Cowboy Bebop bátran ajánlható azoknak is, akik ódzkodnak a japán rajzfilmsorozatoktól: a rajzok  szemet gyönyörködtetően részletgazdagok, a történet zseniális, remek karakterekkel - az igazi különlegessége azonban a zene. A legtöbb epizód már a címében is megidéz egy klasszikus nótát, vagy egy zenei műfajt, és Kanno Jóko muzsikája az egész sorozatnak utánozhatatlanul egyedi hangulatot kölcsönöz.

 

 

A jövőben az emberiség kirajzott az űrbe, és mivel a Föld lakhatatlanná vált, benépesítették a Naprendszer bolygóit. A rendőrségi korrupció miatt a bűnüldözés fontos szereplői a fejvadászok - a rajzfilm hősei is azok. A rejtélyes múltú, bunkó, láncdohányos Spike Spiegel, Faye Valentine, a gyönyörű és határozott nő, aki semmire sem emlékszik a múltjából,  Jet Black, az űrhajó, a Bebop rangidőse, ő tartja kézben a dolgokat, afféle apafigura, Edward, a fiúnak kinéző lány, a bolondos hackerzseni és Ein, a szuperintelligens corgi - iszonyatosan jó figurák, aprólékosan kidolgozott jellemmel, a csapatdinamika pedig piszok jól működik.

 

 

Az élőszereplős sorozatot Chris Yost (Thor: Sötét világ és Thor: Ragnarök) írja, a szereplőkről, bemutató dátumáról egyelőre még nincs hír. (via Deadline)