Elszabadultak az indulatok az X-Faktorban

Csobot Adél kiakadt Gáspár Lacira, és közölte vele, hogy lesz*rja, hogy mit gondol.

A hétvégén folytatódott az X-Faktor, és a mentorházas csapat összeállításának nehézségei eléggé megviselték a zsűritagok idegeit, akik sokszor látványosan nem értettek egyet egymással.

Szombat este Gáspár Laci dönthetett arról, az új 22 év felett kategória énekesei közül kiket visz magával a mentorházba.

A tábor második adásában, vasárnap este ByeAlexnek kellett a fiúkat zsűriznie. Volt olyan versenyző, akiben csalódott, de olyan is, akinek sikerült őt megríkatnia, végül azonban kiválasztotta azt a hat fiút, akivel a Mentorházban folytatja tovább a munkát. Rengő Rikárdó kiesését viszont nem hagyták szó nélkül a fiú hozzátartozói, akik Alex döntése után felálltak és kisétáltak a stúdióból.

A zenekarok kiválasztásáért felelős Csobot Adél is döntött, végleges csapatába a Crush, a Kultúrkör, a The Harmonies, a DD Night, a The Palace és a Beneath My Skin került be. Ezen a ponton ugrott egymásnak Adél és Gáspár Laci. Utóbbi gúnyosan megjegyezte, hogy „legalább kapnak esélyt olyanok, akik még sosem kaptak esélyt az X-Faktorban. A leghamisabbak.” Adél erre így reagált: „Csúnya dolog, amit mondasz, mert nem a hamis, rosszul éneklő embereket szeretem, hanem az eredeti embereket, akik igaziak.

Lesz*rom, hogy mit gondolsz, állandóan sértegetsz."

Puskás Petinek a lányok közül kellett a mentorházas versenyzőket kiválasztania, és végül Kovács Harmat, Nagy Regina Martina, Szakács Erika, Ferenczi Kamilla, Hegyi Hanna, illetve Tabatabai Nejad Flóra örülhetett. A legnehezebb döntés az volt számára, amikor a 17 éves Jankát kiejtette, a lány ugyanis a Peti által alapított kórusba jár. Végül kézen fogva kísérte ki a zokogó lányt a stúdióból. 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

X-Faktor (@xfaktorhun) által megosztott bejegyzés

Via: Sajtóklub / Blikk

A Port.hu SZESSÖN című sorozatának meghívott vendége Szabó-Kulcsár Edina, aki egy eddig ismeretlen oldalát mutatja meg. A tévében többször is láttuk már, a social médiában is sokan követik, de azt talán még a legnagyobb rajongói sem sejtik, hogy mennyire tud gitározni.