Emilia Clarke brutálisan őszintén mesélt a Trónok harca brutális utolsó évadáról

Annyi csúnya szót használt, hogy le se merjük írni, mit mondott!

Dübörög a Solo: Egy Star Wars történet reklámkampánya, és a héten már a mozik is vetítik a filmet, így nem véletlen, hogy a Vanity Fair magazin is az egyik főszereplővel, Emilia Clarke-kal készített nagyinterjút. Amiben természetesen a 31 éves színésznőhöz köthető, másik népszerű franchise, a Trónok harca tévésorozat is szóba került.

Az HBO jövőre mutatja be a széria utolsó évadát, a nagy fináléra pedig szó szerint milliók lesznek kíváncsiak. A tévésorozat ugyanis már réges-rég beelőzte George R. R. Martin regényeit, aki 2011 óta piszmog a Tűz és jég dala-ciklus hatodik és hetedik kötetével, vagyis az utolsó évad azoknak is csupa meglepetés lesz, akik már elolvasták mind az öt korábbi könyvet. A patinás Vanity Fair természetesen Emilia Clarke-ból is megpróbálta kihúzni, mire számíthatunk a nagy fináléban. Az nem túl nagy meglepetés, hogy a színésznő semmi konkrétumot nem árult el, hiszen szigorú szerződés köti, amiatt viszont igencsak a homlokára szaladt sokak szemöldöke, hogyan beszélt a befejezésről:

„Felb*szott, hogy meg kellett csinálnom azt a bizarr sz*rságot! Majd megérted, mire gondolok, ha már te is láttad!”

Sajnos semmi konkrétum nem derül ki ebből, és Emilia Clarke is csak ködösített: valaki a szájába vesz valamit, ami Daeneryshez tartozik, aztán meghal, így ez az utolsó íz, amit érez... Lennének persze tippjeink hét évadnyi Trónok harca után, amiben premier plánban mutattak kasztrálást, szemkinyomást, fejlevágást, torokelmetszést, szívevést, meztelen öregasszonyt és vécén ücsörgő, hasba lőtt fickót, de inkább nem írjuk le. (via Uproxx)