Emilia Clarke tudja, kinek a hibája az ottfelejtett papírpohár

A Trónok harca sztárja egy Instagram bejegyzésben nevesítette az illetőt. Sőt: fotó is van a tettesről! Egy rejtéllyel kevesebb.

A hét eleje óta sok minden történt a Trónok harca háza, vagy inkább asztala táján. Szemfüles nézők észrevették, hogy a jelenleg futó nyolcadik évad vasárnap este adásba került negyedik részében a nagy deresi csata után mulatozók asztalán, éppen Daenerys előtt feltűnt egy Starbucks-os papírpohár.

A kínos bakira azóta a műsort gyártó HBO és a Starbucks is reagált (erről itt írtunk korábban), illetve az is kiderült, mennyi reklámértéket jelentett mindez a kávés láncnak, slusszpoénként pedig megtudhattuk, hogy igazából nem is az ő poharuk volt látható a Trónok harcában (részletek itt). És persze hiába vágta ki azóta a szóban forgó jelenetből a bűnös holmit az HBO, még jó sokáig erről fog beszélni mindenki – a mémeknek, újságcikkeknek és közösségi médiás bejegyzéseknek hála pedig biztosan megmarad az örökkévalóságnak.

Aki viszont eddig még nem nyilatkozott az ügyben, az a Daeneryst alakító Emilia Clarke – pedig a képsor alapján mintha pont hozzá tartozott volna a szóban forgó pohár. A színésznő most megtörte a csendet, és kirakott az Instagramra egy közösen bolondozós képet magáról, az egykor Khal Drogót alakító Jason Momoáról és Tyrionról, azaz Peter Dinklage-ről, amelyen azt láthatjuk, hogy egy papírpohár van a Sárkányok Anyja kezében!

A kísérőszövegben azonban Clarke tisztázta magát, és az egészet Khal Drogóra kente, hiszen a következőket írta:

„Vajon ezzel most lerántom a leplet az igazságról? Valójában azonban nem a pohár hordozója itta a Starbucks-os teát… és ez nem egy spoiler, csak egy eltűnt vándor, aki forgatás közben beugrott egy pohárra.”

Na, ezzel remélhetőleg végleg pontot lehet tenni a „papírpohár”-gate végére.


(via Uproxx)