Ezeken a tévécsatornákon követheted a 2018-as választást

Nagy és izgalmas nap ez a mai! Összeszedtük az összes választási műsort, mindenki ízlése és pártpreferenciája szerint válogathat, hol követi figyelemmel választás eseményeit, eredményeit.

Választás 2018 - RTL Klub, április 8. 21h

Az élő választási műsor házigazdája Baló György lesz, aki két szakértő: László Róbert (Political Capital) és Orbán Balázs (Századvég) segítségével elemzi az adatokat. Emellett az RTL Klub tudósítói nyolc helyszínről - így a Választási Központból, valamint a pártok kampányközpontjaiból - élőben jelentkeznek és szólaltatják meg a főszereplőket. A beérkező legfrissebb híreket Rábai Balázs tolmácsolja a nézőknek.

Választás 2018 - M1, április 8. 18.30h

A köztévé választási műsora.

Magyarország választ - TV2, április 8. 18.55h

Választási információk, tendenciák, elemzések stúdióvendégeinkkel. Helyszíni beszámolók, interjúk a pártok választási központjaiból és a Nemzeti Választási Irodából. Urnazárástól egészen a végső eredményekig beszámolnak a 2018-as országgyűlési választásokról, rendkívüli eseményekről.

Magyarország választ 2018/Eredmények - ATV, április 8. 19h

Választási információk, tendenciák, elemzések stúdióvendégekkel. Helyszíni beszámolók, interjúk a pártok választási központjaiból és a Nemzeti Választási Irodából. Urnazárástól egészen a végső eredményekig beszámolnak a 2018-as országgyűlési választásokról, rendkívüli eseményekről.

Választás 2018 - Hír TV, április 8. 18h

A Hír TV választási műsora.

Választás 2018 - Echo Tv, április 8. 18.30h

Az Echo TV választási műsora.

+1 Bödőcs Londonban 1-2. rész - Comedy Central, április 8. 20.55h

Bödőcs Tibor harmadik önálló estjével látogatott el a második legnagyobb magyarlakta városba, Londonba. Ezekből a felvételekből állt össze az a műfajteremtő stand-up road movie, amit a Comedy Central mutat be az itthon maradt magyar nézőknek, két részben.