Ezeket a filmeket ajánljuk hétfőre

Ha fáj a hétfő, enyhítsd egy kis tévézéssel.

Ízlések és pofonok - Viasat3, január 31. hétfő, 21h

A gyönyörű Kate (Catherine Zeta-Jones) Napóleont megszégyenítő határozottsággal irányítja az egyik legelegánsabb étterem konyháját. Ám egy baleset felborítja egyeduralmát, az árván maradt kilencéves unokahúga, Zoe (Abigail Breslin) hozzá kerül, aki alaposan megnehezíti az életét. Mindezt tetézi, hogy új szakács érkezik az étterembe. Nick (Aaron Eckhart) másképp él és másképp gondolkodik, mint ő. Mégis lassacskán megfőzi az addig minden csábításnak ellenálló nőt.

 

Kolibri kód - Film+, január 31. hétfő, 21h

Joey Jones (Jason Statham), a különleges egység volt katonája hajléktalanként tengődik, miután a katonai bíróság bűnösnek ítélte. Egy éjjel bemenekül egy luxuslakásba, amiről kiderül, hogy üresen fog állni három hónapig. Talál kocsikulcsot és hitelkártyát, ami csak arra vár, hogy az övé legyen. Joey azonban adakozásra használja fel ezt a lehetőséget. Rövid időn belül a kínai gengszterfőnök sofőrje és végrehajtója lesz, ahol aztán magánakcióba kezd.

 

Apja lánya - Filmcafe, január 31. hétfő, 21h

Ollie Trinknek (Ben Affleck), a sikeres újságírónak mindene meg van az életben. Remek karrier, gyönyörű, szerető feleség és nagyvilági fényűzés. Mindezek megkoronázásaként Ollie és felesége, Gertrude (Jennifer Lopez) gyermekáldásnak néznek elébe. Az idill azonban csak addig tart, amíg felesége a szülést követően meghal, és egyedül marad kislányával, Gertie-vel (Raquel Castro). Az apaságot és a karriert képtelen összeegyeztetni, ezért Ollie-t kirúgják az állásából. Mivel nincs más választása visszaköltözik apjához (George Calin), a nyugis New Jersey-be. Unalmas és kilátástalan új munkahelyén töltve napjait, nem látja helyzetéből a kiutat. Gertie viszont nagyon jól érzi magát a kisvárosi élet körülményei között. Az ő számára Jersey maga a paradicsom. Ollie egy rutin videókölcsönzés alkalmával megismerkedik Mayával (Liv Tyler), a gyönyörű vidéki lánnyal.

 

Cloverfield Lane 10 - Paramount Network, január 31. hétfő, 21h

Az autóbalesetet szenvedett nő egy túlélőbunkerben tér magához. A vele lévő férfi azt állítja, egy apokaliptikus katasztrófától mentette meg őt. A nő azonban gyanakodni kezd, és végül a menekülést, az igazságot választja J.J. Abrams új vérfagyasztó thrillerében.

 

Keménykötésűek - Sony Movie Channel, január 31. hétfő, 21h

Benny Chains (Dennis Hopper) maffiafőnök fiacskája Matty (Barry Pepper) úgy néz ki, messze esett az almafától, hiába is próbálták korán kezdeni a nevelését. Neve miatt a fiút kicsapják minden normális munkahelyről, de egy gyerekkori ballépése miatt a gengszterek sem fogadják be igazán. Az elkeseredett Matty ezek után bekönyörgi magát apjánál egy nagy balhéba. A haverokkal, Taylor Reese-zel (Vin Diesel) és a többiekkel bevállalnak egy könnyűnek ígérkező pénzszállító melót a családnak, hogy aztán elveszejtsenek egy táskányi fekete pénzt egy isten háta mögötti kisvárosban. Mindössze két napjuk marad, hogy a táskát visszaszerezzék a korlátolt kisvárosi seriff markából. Teddy bácsi (John Malkovich) a fiúk segítségére siet, és egyben megtanítja őket arra, hogy mit is jelent családtagnak lenni.

 

Az utolsó emberig - Mozi+, január 31. hétfő, 21.25h

John Link (Mel Gibson) a korábbi keménymotoros és elítélt zavaros élete pillanatok alatt még inkább viharossá válik, amikor egy nap feltűnik az évek óta eltűnt kislánya, Lydia (Erin Moriarty). Ő azonban nem önszántából tűnt fel ismét, hogy a kis család újra egymásra találjon. Segítségre van szüksége, mert egy mexikói drogkartell szeretné őt levadászni. Így veszi kezdetét az a meredek kaland avagy hajsza, amit apa és lánya most együtt élhet át, hosszú évek után...

 

Harcosok klubja - Film+, január 31. hétfő, 23.15h

Tyler (Brad Pitt) és Jack (Edward Norton) egy különös, titkos társaság, a Harcosok Klubjának megalapításával próbál megszállottan úrrá lenni a világ káoszán. Ha éjjel az utca összes nyilvános telefonja összetörik, ők jártak ott, ha egy köztéri szobor óriás fémgömbje legurul talapzatáról, és szétrombol egy gyorsétkezdét, az is a Klub műve, s ha egy bank parkolójának összes autóját összerondítják a galambok, az sem véletlen. A Harcosok Klubja vigyáz a leveleinkre, átveszik telefonüzeneteinket, kísérnek az utcán; és még csak most készülnek a végső dobásra...

 

Kiss Gergő háromszoros olimpiai bajnok a medencében már bizonyított, most kiderül, hogy milyen ütemben mozog a dobok mögött. Ez volt a SZESSÖN, a Port.hu zenei műsorának első része.