Ezeket a filmeket ajánljuk hétfőre

Ne szomorkodj a hétfő miatt, inkább nézz jó filmeket a tévében!

A gyűjtő - Paramount Network, március 7. hétfő, 21h

Nyolc elrabolt nő, mind gyönyörű és okos. Az életük Alex Cross nyomozó, és Kate Mctiernan kezében van, akik azon ügyködnek, hogy elkapják a "gyűjtőt", aki Casanovának hívja magát. Kate az egyetlen túlélője Casanova fogva tartásának, és minden erejével azon dolgozik, hogy megmentse a hozzá hasonló áldozatokat. A nyomozónak ezúttal nem csak a jó híre forog kockán, mivel unokahúgát is elrabolták.

 

Hétmérföldes szerelem - Viasat3, március 7. hétfő, 21h

Erin és Garrett találkozása egyéjszakás kalandnak indult, majd nyári románccá alakult. Egyikük sem tervez komoly kapcsolatot, Erin ugyanis San Franciscóban tanul, Garrettet pedig New Yorkhoz köti a munkája. Ám a nyár végén már egyikük sem biztos abban, hogy valóban véget akarnak vetni a kapcsolatuknak. A hétmérföldes távolság, a károgó barátok és az új kísértések ellenére együtt maradnak. Már csak sok SMS-re, éjszakákon át tartó beszélgetésekre, és némi telefonszexre van szükség, hogy a távkapcsolat működőképes legyen. De kiállja-e kapcsolatuk az idő próbáját?

 

Bánat és öröm - Filmbox, március 7. hétfő, 21h

Johannes (Jakob Cedergren, Kiságyúk) és felesége, Signe (Helle Fagralid, Egy gyilkos ügy) a legnagyobb tragédiával szembesül, amivel egy házaspár szembesülhet: fiatal gyermekük meghal, és eme végzetes tragédia egyikük lelkén szárad. Nils Malmros (Párkeresők) önéletrajzi ihletésű filmje arra a kérdésre keresi a választ, hogy van-e kiút egy ilyen reménytelen helyzetből, és van-e olyan erős kötelék a szerelem, hogy egy pár egy ilyen szörnyű esemény után is képes legyen folytatni a közös életet.

 

Jason Bourne - Mozi+, március 7. hétfő, 21h

Matt Damon visszatér legikonikusabb szerepében, mint Jason Bourne. A Bourne csapda és A Bourne ultimátum rendezője, Paul Greengrass áll ismét a kamerák mögé a nagysikerű akció sorozat újabb izgalmas, látványos fejezetéhez. Jason Bourne végre emlékszik, és tudja, ki is ő valójában, ám nem tud mindent. Hogy feltárja a rejtett igazságot a múltjában, a CIA leghalálosabb ügynöke előjön az árnyékból...

 

Szellemirtók - Sony Movie Channel, március 7. hétfő, 21h

Dr. Venkmant (Bill Murray), Dr. Stantzot (Dan Aykroyd) és Dr. Spenglert (Harold Ramis), a mániákus parapszichológusokat kirúgják az egytemről, ahol eddig tanítottak és kutatásaikat végezték. Megélhetésük és Manhattan érdekében szellemirtó irodát nyitnak. Az első komoly megbízásuk nem is várat sokáig magára, a szomszédjukat és annak házát megszállták a szellemek. A baj nem jár egyedül: hőseinknek hamarosan a New Yorkban elszaporodó kóbor szellemek is feladják a leckét.

 

Bérgyilkosok - Film+, március 7. hétfő, 21h

Rath-t még a hidegháború éveiben szervezték be egy munkára, amelynek elvégzésére csak néhány kivételes ember volt képes. Rath bérgyilkos volt, aki mindig tudta, melyik oldalon áll. A világ azonban megváltozott: a hidegháború a múlté, egyszerre minden bizonytalanná, átláthatatlanná vált. Bain már ennek a régi szabályokat elvető világnak a gyermeke. A szakma íratlan törvényei számára semmit sem jelentenek, egyetlen célja, hogy mindenáron ő legyen az elsőszámú profi, a bérgyilkosok királya. Ehhez azonban el kell távolítania Rath-t, azaz meg kell ölnie a veterán mestert. A macska-egér harc megkezdődik, az üldöző és üldözött személye azonban hamarosan felcserélődik…

 

Mennyei csodák - SuperTV2, március 7. hétfő, 22h

A Beam család hihetetlen, ám igaz története. Amikor Christy megtudja hogy tízéves lánya, Anna egy ritka, gyógyíthatatlan betegségben szenved, elhatározza, hogy megtalálja a gyógyulásának a módját, bármibe kerüljön is. Később Anna egy szörnyű balesetet szenved, amit nemcsak hogy túlélt, de hihetetlen és megmagyarázhatatlan csodában lesz része. A baleset ugyanis drámai változást hoz a kislány állapotában, lehetővé téve, hogy elinduljon a gyógyulás felé, és a család újra boldogan éljen.