Ezeket a filmeket ajánljuk hétfőre

A hét első munkanapját ezekkel a filmekkel pihenhetitek ki.

Az ipswich-i boszorkányok - Filmcafe, július 11. hétfő, 21h

A Spenser Akadémia tanulói mind egyetértenek abban, hogy az "ispwitchi fiúk" az egyetemi negyed legkeményebb srácai. Azonban ez csak a felszín, a négy jó barát ugyanis 300 éves titkot őriz: varázslók ők, akik egy XVII. századbeli boszorkányközösség leszármazottaiként mágikus erővel bírnak. Mikor felbukkan Ipswitch ötödik ivadéka, akit évszázadokkal ezelőtt száműztek, és a legkegyetlenebb eszközöktől sem riad vissza, hogy visszanyerje a hatalmát, a fiúknak fel kell venniük vele a harcot, mielőtt a Testvériség megsemmisül.

 

Istenek fegyverzete 2.: Kondor hadművelet - AMC, július 11. hétfő, 21h

Jackie Chan egy Kondor fedőnevű titkos ügynököt alakít, akinek feladata: megtalálni a nácik aranyát. Ada (Carol Cheng), az Egyesült Nemzetek képviselője és Elsa (Eva Cobo) lesz a társa a küldetésben, Elsa apja egy náci tiszt, akinek köze van az elrejtett aranyhoz. Észak-Afrikába utaznak, hogy utánanézzenek egy földalatti bázisnak, ahol az aranyat kezelő regiment lehet élve eltemetve. A titkos bázis keresése közben a triónak kincsvadászokkal és egy náci túlélővel is meg kell küzdenie.

 

A harc mestere 2. - Az árulás - Viasat Film, július 11. hétfő, 21h

Neil Shaw ügynök megtudja, hogy az egykori tanítómesterét meggyilkolták. Miközben visszatér, hogy bosszút álljon a gyilkosokon, egy politikai összeesküvés nyomaira bukkan. A szenátorjelölt barátja segítségével megpróbálja kideríteni, vajon kik állnak a háttérben. Útját áldozatok sora szegélyezi, mígnem Shaw számára nyilvánvalóvá válik, hogy valójában az igazi célpont ő maga. Az öldöklő küzdelemben leginkább csak saját magára számíthat, egészen pontosan a harcművészetekben való jártasságára. Versenyt fut az életéért, hogy megtalálja, kinek áll érdekében eltenni láb alól.

 

Penge 2. - Film+, július 11. hétfő, 21h

A vámpírok legyőzhetetlen ellensége, Penge (Wesley Snipes) kénytelen szövetséget kötni a vérszívókkal, amikor egy újabb, még rémítőbb faj fenyegeti kihalással a táplálékláncban alattuk álló fajokat, vagyis mindenkit. A Sötét Tanács szövetséget ajánl a vámpírvadásznak, és ő rövid habozás után elfogadja a feladatot. Újra összehívja a régi csapatot, és együtt vetik be különleges fegyverzetüket a különleges ellenség ellen. A vérfürdő egészen idilli volt a rájuk váró harchoz képest.

 

A nagy Lebowski - Film Mánia, július 11. hétfő, 21h

Jeff Lebowski (Jeff Bridges) egyetlen aranytörvénye az életben: élj és hagyj élni! Békésen lopja a napot, iszogatja kedvenc koktélját és döntögeti a rekordokat törzshelyének tekepályáján. Haverjai mind hasonlóan céltalan csodabogarak. Az idilli életet megzavarja két rosszarcú és modortalan gengszter, akik betörnek lakásába. A meglepett Lebowskit helyben hagyják és bepiszkítják kincset érő perzsaszőnyegét. Hősünk felkerekedik az igazi Lebowskihoz (David Huddleston), hogy tisztázza a félreértést és kártérítést kapjon. Az öreg milliomos névrokona viszont üzletet ajánl: szerezze vissza "elrabolt" ifjú feleségét.

 

A Partiállat - Viasat3, július 11. hétfő, 22.50h

Mit tehet az ember, ha hirtelen észreveszi, hogy már nem kamasz? Deanna (Melissa McCarthy) ugyan kicsit nehézkesen törődött bele a megváltoztathatatlanba, de azért tudja a választ: beiratkozik az egyetemre, és ott a suliba járókat (köztük a saját lányát) meghazudtoló hévvel veti bele magát mindabba, amit egy rangos tanintézmény kínál: pia, bulik, pasik és még több pia. Azután még egy kis buli... A helyzet jó, de nem egyszerű. És csak egyre bonyolultabbá válik...

 

Halálfutam 2. - AMC, július 11. hétfő, 23.05h

A csonttörő kaszkadőrmutatványokkal, felspécizett gépszörnyekkel és súlyos fegyverarzenállal felvértezett adrenalin-pumpáló akciófilmben olyan sztárok tűnnek fel, mint Luke Goss, Sean Bean, Ving Rhames és Danny Trejo.

 

Sikoly 2. - Film Mánia, július 11. hétfő, 23.15h

Sidney és Randy a Windsor Egyetemen tanul tovább. A városban filmbemutató lesz. A film A woodsborói gyilkosságok bestsellerből készült, szerzője Gale, a rámenős riporternő, aki részese volt az eseményeknek. A premier vérfürdőbe torkollik.

 

Hetedik - Film+, július 11. hétfő, 23.25h

A történet helyszíne New York vigasztalan, szürke és nyirkos betonrengetege, ahol őrült sorozatgyilkos után nyomoz a rendőrség. A férfi a Bibliában megírt hét halálos bűnlajstromát követve szedi áldozatait, míg üldözői, a nyugdíjba készülő, higgadt és bölcs, William Sommerset nyomozó és a türelmetlen, lobbanékony újonc, David Mills megpróbálják megakadályozni beteg terve végrehajtásában. A befejezés azonban olyan csavart tartogat, amihez foghatót csak a legjobb Hitchcock-filmekben láthattunk. A lélegzetelállítóan izgalmas krimi-thriller az elmúlt évek egyik kultuszfilmjévé vált!

 

Underworld - Vérözön - Mozi+, július 11. hétfő, 23.45h

A vámpírok és vérfarkasok háborúja talán sosem ér véget. De hozhat még néhány váratlan fordulatot. Selene (Kate Beckinsale) egyszerre próbálja túlélni a lycan klánok brutális támadásait és az őt eláruló vámpírok ostromát. Kevesen állnak az ő oldalán, de azt a néhány férfit most arról próbálja meggyőzni, hogy békét kell teremteniük _ még akkor is, ha nem értenek semmi máshoz, mint a háborúhoz, és akkor is, ha az csak egy módon születhet meg: a végső, legnagyobb áldozat kell hozzá.