Ezeket a filmeket ajánljuk hétfőre

Ezek a filmek készülnek fel hétfő estére.

A Hunter Killer küldetés - Film+, február 13. hétfő, 21h

Joe Glass tengeralattjáró-kapitány (Gerard Butler, Támadás a Fehér Ház ellen, 300) épp egy vészhelyzetbe került amerikai tengeralattjárót próbál előkeríteni a Jeges-tenger mélyén, amikor tudomására jut, hogy titokban orosz puccs készülődik, ami súlyos fenyegetést jelent a világrendre. Felismerve, hogy legénysége és országa egyaránt veszélyben van, Glass kapitánynak össze kell verbuválnia egy elit tengerészgyalogosokból álló csapatot, hogy kiszabadítsák az elrabolt orosz elnököt, és az ellenséges vizekre behatolva megakadályozzák a harmadik világháború kitörését.

 

Titkok könyvtára - A Szent Lándzsa küldetés - AMC, február 13. hétfő, 21h

Nem gyakran fordul elő, hogy a világ megmentése könyvtárosok kezébe kerüljön, de most pontosan ez történik Flynn Carsennel. A könyvmoly fiatalember egy könyvtárban kap állást, ám hamar kiderül, hogy nem akármilyen feladatot bíztak rá. A könyvtár raktárában őrzik az emberiség legféltettebb kincseit, többek között az Excaliburt, Pandora szelencéjét, s a Frigyládát _ a legnagyobb titokban, távol a gonosz erőktől. Egy nap azonban ellopják a Szent Lándzsát, és a szelíd könyvtárosból igazi akcióhős lesz, aki a fél világot átkutatja a felbecsülhetetlen értékű műkincsért.

 

A sebezhetetlen - Moziverzum, február 13. hétfő, 21h

David Dunn biztonsági őr az egyetlen túlélője egy szörnyű vonatbalesetnek. Csodával határos módon egy karcolás nélkül megúszta a tragédiát. Nem sokkal később titokzatos ismeretlen férkőzik David közelébe. Elijah Price képregénygyűjtő szerint nem véletlenül történnek vele a dolgok. David sohasem volt beteg életében, fizikai erőnléte nem puszta alkati adottság. A törékeny csontjai miatt viszont Mr. Üveg névre hallgató Elijah szerint kettejük sorsában sok a hasonlóság, természetfeletti képességeik kiegészítik egymást. A hitetlen David lassan felfedezi az igazságot Elijah szavaiban. A tét saját életének félelmetesen felsejlő értelme.

 

Különösen veszélyes - RTL HÁROM, február 13. hétfő, 21h

Megan Wals (Hailee Steinfeld) szembenéz bármilyen veszéllyel, a legjobb a szakmájában, és őt vetik be a legtitkosabb akciókban, nemzetközi kémügyekben, és a gyönyörűségesen félelmetes Victoria Knox (Jessica Alba) ellen. A tini ügynök minden korábbinál halálosabb küldetést választ magának, amikor úgy dönt, hogy megpróbál normális gimis lenni. Megant váratlanul éri a gimiben uralkodó helyzet, és hamarosan a saját bőrén tapasztalja meg, hogy milyen nehéz akár csak egy napot is túlélni.

 

Kickboxer - Vérbosszú Bangkokban - Paramount Network, február 13. hétfő, 21h

Miután tanúja lesz, ahogyan a bátyját és egyben mentorát egy brutális rúgással egy életre lebénítja ellenfele, Kurt Sloan bosszút esküszik. Kurt talál egy idős harcost, aki megtanítja neki a Muay-Thai módszereit. Kurt megtanulja, hogyan bírja ki a legrosszabb fizikai bántalmazást is és kihívja Tong Pot, a bajnokot. Kezdetben Kurt vesztésre áll, de gyors mozdulatainak köszönhetően ugyanabban a helyzetben találják magukat, amiben Kurt testvére is megkapta a végzetes ütést.

 

Horgász a pácban - Filmcafe, február 13. hétfő, 21h

A film története a jóravaló, furfangos orvvadász és a kisvároska helyi hatalmasságai közt dúló harcról szól. A fergeteges események humora hagyományos helyzet- és jellemkomikumra épül, amit elsősorban Louis De Funes alakítása tesz ellenállhatatlanná. Utolérhetetlen, ahogy jellemábrázoló gesztusaival és fintoraival, burleszkbe illő mozgásával, nyűtt gúnyájában és ormótlan bakancsában csetlik-botlik. És természetesen nem ő kerül pácba, hanem a vele szemben álló, lomha észjárású, szépelgő, vidéki kispolgárok.

 

Véres hármas - Mozi+, február 13. hétfő, 21h

Egy milliárdos lánya a bűnözők célkeresztjébe kerül. Egy csapatnyi mindenre elszánt, elit zsoldos veszi fel a harcot a bérgyilkosokból álló bűnszervezet ellen.

 

Aki bújt, aki nem - Film Mánia, február 13. hétfő, 21h

Trish (Gina Philips) és öccse, Darry (Justin Long) vidáman hajtanak hazafelé a tavaszi szünetben, amikor egy teherautó kis híján leszorítja őket az útról. Éppen túlteszik magukat az ijedtségen, amikor egy templom mellett elhaladva észreveszik az ámokfutó furgont. De ez még nem minden! A kocsitól nem messze feltűnik egy titokzatos, sötét alak, aki egy lepedőbe csavart tetemet dob be a csatornába. És itt kezdődik a testvérpár végeláthatatlan menekülése a félelmetes, emberevő lény elől. Vajon ki siet a segítségükre? A tébolyult macskás nő, vagy a rendőrőrsről valaki?

 

Ketrecharc 3: Mindvégig - Film Mánia, február 13. hétfő, 22.40h

A Nincs visszaút 2 nyomdokain továbbhaladva a korábbi MMA-bajnok, Case Walker visszatér, hogy újra bajnok legyen.

 

Vadidegen - Filmcafe, február 13. hétfő, 22.45h

Vannak Internetes chatszobák, ahová nehezebb bejutni, mint a legtitkosabb klubokba, léteznek találkahelyek, ahová csak hosszas ellenőrzés és szigorú biztonsági intézkedések után klikkelhet a felhasználó. De ha egyszer bejutott, új világ nyílik ki előtte: a leplezetlen vágyak, furcsa kívánságok világa, ahol mindenki szabadon váltogathatja a személyiségét. Ro egyik barátját meggyilkolják. A gyilkosa után nyomoz, és úgy tűnik, csak akkor tudhat meg többet az ügyről, ha ő is bekerül a rendszerbe. Egyre mélyebbre merül a szenvedélyek hálózatában, olyan mélyre, ahonnan talán már nincs kiút.

 

The Expendables - A feláldozhatók 3. - RTL HÁROM, február 13. hétfő, 23h

A feláldozhatók visszatérnek Barney Ross-szal (Sylvester Stallone) az élen, hogy eddigi legbrutálisabb ellenségükkel, Stonebanksszel (Mel Gibson) leszámoljanak. Barney váratlanul félreteszi a veterán csapatot, és újoncokat fogad fel. Christmas (Jason Statham) azonban nem hagyja magát félreállítani, és társai: Doc (Wesley Snipes), Trench (Arnold Schwarzenegger) és Jensen (Dolph Lundgreen) segítségével kimentik Barneyt és zöldfülű csapatát.

 

Doom - Mozi+, február 13. hétfő, 23h

A Mars egyik távoli kutatóállomásán valami baj történt, az odluvai állomással megszakadt az összeköttetés. Ötös szintű karantén lép érvénybe, és bevetik a Gyorsreagálású Harci Osztagot. A Főtörzs vezette osztagnak sikerül is lezárnia a Föld felé vezető átjárót, majd elindulnak felderíteni az állomást. A tengerészgyalogosok azonban ismeretlen eredetű, rémséges szörnyekkel találják magukat szemben, amelyek lesben állnak minden fal mögött, és a telep termeiben, alagútjaiban ólálkodnak, hogy legyilkolják a még életben lévő embereket...

 

Nincs alku - DUNA Televízió, február 13. hétfő, 23.15h

Danny Roman (Samuel L. Jackson) túsztárgyalóként dolgozik a chicagói rendőrségen. A rendőrség biztosítási alapjának lecsapolásában nyomozó társát megölik, majd Romanra terelik a gyanút, akinek nem marad más választása, mint túszokat ejteni, hogy bizonyíthassa ártatlanságát. Mivel gyilkossággal és sikkasztással vádolják, s miután társaiban sem bízhat, neve tisztázáshoz segítségül hívja Chris Sabient (Kevin Spacey), aki szintén szakmabeli. Végül mindketten ugyanazzal a kérdéssel szembesülnek: ki mozgatja a szálakat a háttérben? És miért került kelepcébe Roman?

 

A Wall Street farkasa - Paramount Network, február 13. hétfő, 23.15h

A pénz sosem elég. Jordan Belfort (Leonardo DiCaprio) becsületes tőzsdeügynökként kezdte pályafutását, de az amerikai álom őt is utolérte. A 80-as évek végére az egyik legnagyobb brókercég tulajdonosa lett, 26 évesen heti 1 millió dollárt keresett. Az idáig vezető út azonban korrupcióval és tisztességtelen üzletekkel kikövezett csábító hullámvasútnak bizonyult. Mert minél nagyobb volt a kísértés ő annál többet akart, mit sem törődve az illegális üzelmekkel és a nyomában loholó FBI ügynökökkel. Még több pénz, még több hatalom, még több nő és megint még több pénz: ez Jordan életfilozófiája. És hogy a szerénység egy túlértékelt erény. Jordan és falkája azt sem tudták mit kezdjenek az illegálisan megszerzett milliárdokkal, de vajon a jéghegy csúcsáról merre vezet az út?

 

Virítsd a lóvét! - Moziverzum, február 13. hétfő, 23.20h

French egy jól képzett harcművész, aki egy szerény dodzsót vezet, azonban alig tudja azt fenntartani. Végső elkeseredésében behajtónak áll egy kétes alakhoz. Eleinte nem tűnik bonyolultnak a munka, a társával is jól kijön, amíg az egyik ügy túl mélyre nem rántja.

 

A zátony - Film+, február 13. hétfő, 23.30h

Kate (Zoe Naylor) és testvére Matt (Gyton Grantley), valamint barátnője Suzie (Adrienne Pickering) együtt utaznak az ausztráliai Nagy-korallzátonyhoz, ahol Kate expasija, Luke (Damian Walshe-Howling) és üzleti partnere Warren (Kieran Darcy-Smith) várja őket, hogy együtt vitorlázzanak el Indonéziába, ahova a két srácnak a vitorlást kell leszállítania. Az egyhetes hajóúton romantikusan indul, Kate és Luke érzelmei kezdenek újra felszínre törni, azonban egy nem várt baleset következtében a hajó felborul. A leszakadt tőkesúly miatt esélyük sincs a hajó visszafordítására, ezért hosszas vitatkozás után a csapat Luke vezetésével úgy dönt, hogy a legközelebbi szigetet megcélozva, úszva próbálják életüket megmenteni. Útban a szárazföld felé veszik csak észre, hogy egy cápa már huzamosabb ideje követi őket.