Ezeket a filmeket ajánljuk keddre

Még csak kedd van, és ha ez a tény elkedvetlenít, nézz jó filmeket!

Tökéletes bűnözők - Viasat3, október 12. kedd, 18.50h

A.J., Gordon Cozier, John Rahway és a társaik notórius bűnözők. Olyan gengszterek, akik újra és újra zavarba hozzák a zsarukat a tökéletesen megtervezett és óraműszerű pontossággal kivitelezett bankrablásaikkal. Nincs olyan széf, amely biztonságban lenne tőlük. A csapat ezúttal minden addiginál nagyobb dobásra készül, melynek tétje nem kevesebb, mint huszonötmillió dollár megszerzése. Mint korábban, most is tökéletesen előkészítenek mindent, ám tervüket megzavarja egy megszállott zsaru. Jack Welles, a kemény detektív mindenre hajlandó, hogy elkapja a díszes társaságot.

 

Éjszakai járat - Paramount Network, október 12. kedd, 19.20h

A repülőgép 10000 méteres magasságban bajba kerül, mikor a Miamiba tartó éjszakai járat egyik utasa (Rachel McAdams) rájön, hogy a mellette ülő férfi (Cillian Murphy) őt szemelte ki egy hátborzongató gyilkossági terv egyik eszközéül.

 

A kaptár - Viasat3, október 12. kedd, 21h

Valami szörnyűség lappang a Kaptárban, egy óriási, földalatti genetikai kísérleti üzemben, ahol halálos vírus üti fel a fejét. Válaszlépésként a Vörös Királynő _ azaz a Kaptárt irányító óriási szuperkomputer _ szigorú zárlatot rendel el, nehogy a vírus kiszabaduljon. Ezzel az intézkedéssel egyúttal az összes bent rekedt dolgozót is halálra ítéli. Alice és Rain feladata, hogy kommandós társaik élén izolálják a vírust, a team azonban hamarosan érdekes felfedezést tesz: a dolgozók valójában igazán nem is halottak. Ők most a kielégíthetetlen étvágyú, ragadozó Nem-Holtak, akik a Kaptárban ólálkodnak.

 

A kém - Mozi+, október 12. kedd, 21h

A neve Susan. Susan Cooper (Melissa McCarthy). A CIA elemzője, és az egyik legjobb a szakmában. Miután partnere (Jude Law) és az ügynökség legjobb ügynöke (Jason Statham) lebuknak, ő az egyetlen, akit éppen bevetésre lehetne küldeni: életében először, a terepen kell kipróbálnia magát. Hát belép egy világba, amit eddig messziről csodált és irigyelt. Elegánsnak éppen nem mondható, de nagy a szája és kemény az ökle. A világ első igazi női titkos ügynöke bevetésre indul!

 

A tégla - Film+, október 12. kedd, 21h

Massachusetts állam rendőrsége belső aknamunka árán akarja megfosztani teljhatalmától Frank Costellót (Jack Nicholson), a maffiavezért. Billy Costigan (Leonardo DiCaprio) újoncra esik a választás, hogy beépüljön a Costello vezette maffiába. Miközben Billy azon dolgozik, hogy elnyerje Costello bizalmát, egy másik fiatal rendőr, Colin Sullivan (Matt Damon) is beépül a maffia szervezetébe, amely túlságosan is jól értesült a rendőrség akcióiról. Kiderül, hogy a rendőrök között is van egy tégla, így Billy vagy Colin bármelyik pillanatban lelepleződhet…

 

Salt ügynök - Sony Movie Channel, október 12. kedd, 21h

Evelyn Salt a Központi Hírszerző Iroda titkos ügynöke. A nyugalmasnak eddig sem nevezhető élete fenekestől felfordul, amikor egy orosz disszidens azt állítja róla, hogy a KGB alvó ügynöke, akit nem akármilyen feladat miatt "élesítettek": az Egyesült Államokba látogató orosz elnököt kell megölnie. A CIA persze semmit nem bíz a véletlenre, el akarja kapni, ám Salt ügynök menekülésre fogja a dolgot. Ez az egyetlen módja ugyanis annak, hogy bizonyítsa az ártatlanságát. Szerencsére jó kiképzést kapott. Minden tudására szükség van, hogy kijátssza a két titkosszolgálat embereit, és kiderítse, ki volt az áruló.

 

Ali - Paramount Network, október 12. kedd, 21h

A film Muhammad Ali 1964 és1974 közötti életét viszi vászonra. Az ifjú boxolónak a ringben és azon kívül is kemény küzdelmeket kellett vívnia ahhoz, hogy az általunk ismert legendává váljon.